Joulun jälkeen

Loppiainen on paitsi joulun loppu, myös kevään odottamisen alku. Tänään ihana aurinko on antanut lupauksen siitä, että kyllä se kevät vielä tulee kun jaksetaan odottaa ja mikäs tässä odotellessa, jos näin kauniita talvipäiviä riittää. Meillä laitettiin joulukuusi pois jo uuden vuoden päivänä, mutta tänään lähti viimeisetkin joulujutut varastoon ensi vuotta odottamaan. Sen lisäksi tänään lähti matot, tyynyt ja taljat sun muut ulos tuulettumaan kirpeään pakkassäähän. Kirkas auringonpaiste tsemppasi kummasti siivoamaan ja hämärän ajan villakoirat ja muut lian tuli jynssättyä ihan perusteellisesti pois. Nyt on raikas ja avara olo, niin kuin aika joulun jäljiltä. Vaikka jouluna on ihana olla tunnelmallisessa ja vähän runsaammassa kodissa, on tämä tammikuun raikkaus erittäin tervetullut. Kylläpä oli ihana kantaa pakkasessa raikastuneet matot takaisin sisälle ja nauttia puhtaasta kodista.

menu pov wallKunnon pakkaset on tuntunut muutenkin hyvältä, vaikka ulkoilut jääkin vähän vähemmälle. Oliver ja Bruno eivät suostu yli kahdenkymmenen asteen pakkasessa muuta kuin hiukan nokkaa näyttämään ulkona, mutta itse kävelin reippaasti töihin ja takaisin reilun puolen tunnin matkan parinakin pakkaspäivänä. Ehdin kuitenkin jo iloitsemaan säätiedotteesta, joka lupasi lauhtuvaa iltaa, jotta pääsisin lenkille, mutta ei tuo mittarin lämpötila meinaa laskea. Ehkä se on merkki siitä, että tänään on hyvä rentoilla sisällä ja nauttia tästä raikkaasta kodista. Vaikka aurinko ja valoisat päivät on mielessä, ei se estä sytyttämästä kynttilöitä jo hyvissä ajoin ennen kuin alkaa hämärtää. Illat on ihana tunnelmoida kynttilänvalossa ja nauttia vielä pimeän tunnelmasta.

loppiainenmenu pov wallHankin viimein jouluksi harmaat Menun Pov seinäkynttilänjalat olohuoneeseen. Ne sopii tuohon seinälle paremmin kuin osasin kuvitellakaan ja niistä on ollut iso ilo, sillä niin kauniita varjoja metalliset kynttilätelineet luo seinälle. Olohuoneen toiseen päähän ilmaantui tänään siivoilujen päätteeksi jotain ihan uutta, tai ainakin ihan uudessa muodossa. Taidan esitellä lopputulosta pian teillekin. Jotenkin tammikuu saa aina sisustusinspiraation iskemään lujemmin, kun palataan joulusta normaaleihin sisustuskuvioihin!

menu pov wall//Leppoisaa loppiaisiltaa ja mukavaa pidennettyä viikonloppua!

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *