Lokakuun kootut

Alkaneen marraskuun kunniaksi pieniä paloja lokakuulta. Tänään meillä oli jännittävä ja erilainen päivä kun toimittaja ja valokuvaaja olivat meillä tekemässä lehtijuttua kodistamme. Oli mukava seurata vierestä ammattilaisten työskentelyä. Jännä kuinka erilaisia kuvakulmia uusin silmin katsoessa uusi ihminen valitsee.
Äitini osti meille viikonlopun syntymäpäiväjuhliin kauniin syreeninoksan. Olikin aivan uusi tuttavuus minulle leikkokukkana!
Kommentit
 1. 1

  Anne sanoo

  >Kaunis tosiaan tuo syreenin oksa. Ei taida löytyä ihan jokaisen kukkakaupan valikoimasta.

 2. 2

  Kreeta sanoo

  >Wau! Mihin lehteen on juttu tulossa? Vai onko se salaisuus? :)Enpä ole minäkään syreeniin törmännyt leikkokukkana. Kaunis!

 3. 3

  Esmeralda sanoo

  >Ei tuo leikkosyreeni aivan yhtä kauniille ehkä näytä kuin kotimainen. Tuoksu on paljon miedompi, sisälle melkeenpä parempi niin!Kreeta, lehti ei ole vielä tiedossa, selviää myöhemmin. Ilmoittelen sitten kun julkaisuajankohta on selvillä. Varaudutaan odottamaan pitkäänkin!

 4. 4

  Merja K sanoo

  >Mielenkiintoista 🙂 Unelma oli vuosi sitten Koti ja Keittiö -lehdessä ja ammattilaisten työskentelyn seuraaminen oli tosi hauskaa.Kaunis kuvakollaasi, mukavaa keskiviikkopäivää!

 5. 6

  -pm- sanoo

  >Kaunista teillä kyllä on! 🙂 En siis yhtään ihmettele että kodistanne tehdään juttu lehteen!

 6. 8

  eikku sanoo

  >Huippu!! Täällä kans odotetaan tietoa lehdestä ja ilmestymis ajankohdasta, toivottavasti ei tarvi kovian kauan odottaa. 🙂

 7. 9

  Esmeralda sanoo

  >eikku, niinpä!! Eihän sitä kovin kauaa jaksaisi odottaa. :)Toivottavasti pian saadaan kuvia kurkittavaksi, ainakin kamerassa näytti todella lupaavalle! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *