Lisää kuvia tyttöjen huoneesta

Kahden tytön huone Taisin luvata, että näytän lisääkin tyttöjen huonetta, kunhan valoa riittää ja tänään sitä yllättäen on riittänytkin! Tosiaan, päivitimme tuon sängyn taustaseinän jokunen viikko sitten raikkaammaksi, kun poistimme kulahtaneen tumman tapetin ja maalasimme sen harmaanlilalla himmeällä maalilla (klik). Huoneen raikastamisella oli kumma vaikutus tyttöihin, sillä sen jälkeen huone on ollut aivan moitteettomassa kunnossa koko ajan. Toki teimme muutenkin vähän karsintaa remppaillessa ja laitoimme turhia leluja sun muuta pois, joten huoneen siistinä pitäminenkin on tytöille paljon helpompaa.

Kahden tytön huone
Kahden tytön huone

Pienihän tämä tyttöjen huone on, mutta sopivan kokoisella kalustuksella huone on ollut ihan toimiva. Kerrossänky on siro; normaalin 80cm leveyden sijaan 70cm vaikuttaa paljon pienessä tilassa. Suuren vaatekaapin tilalle olemme laittaneet siromman kaapin, jossa myös erityisesti syvyys on normaalia vaatekaappia pienempi. Hengarivaatteet säilytetään vaatetangolla ja sen on osoittautunut muutenkin oikein toimivaksi tyyliksi. Tytöt voi tehdä hengareihin valmiit asut edellispäivänä odottamaan, varsinkin jos on jotain spesiaalia tiedossa. Säkissä pyörii puolipitoisia vaatteita, jotta niitä ei tarvitse viikata kaappiin puhtaiden kaveriksi. Neelan työpöytäkin on kompakti ja pinnatuolikin on tavallista tuolia pikkuruisempi, juuri sopiva pienille tytöille! Tyttöjen huonetta on vaikea kuvata räpsimättä kuvia myös Oliverista, sillä Oliver nukkuu päiväunet aina Friidan pedissä, kerrossängyn yläsängyssä.

Vaaterekki lastenvaatteet

Kahden tytön huone

Sellainen, hiukan laajempi katsaus tyttöjen valtakuntaan. Valoisampi päivä toi heti kivasti inspiraatiota kuvata sisustuskuvia lisää, joten toivotaan että auringonpaiste jatkuu!

Uskomatonta, että ollaan jälleen viikonlopussa. Perjantai-iltapäivä taitaa olla viikonlopun parhaita hetkiä… koulupäivä ja työt on ohi, kaksi vapaapäivää ja kivoja suunnitelmia edessä! Tosin, viikonlopun ruokaostokset on vielä hoidettavana, joten ehkä se paras hetki onkin vasta sitten kun kauppakassit on tyhjennetty kaappeihin ja aletaan kokkailemaan perjantai-illallista. //Mukavaa viikonloppua!!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kyllä, yhdyn tuohon perjantai-mietteeseen. Paras hetki tosiaan, kun saa alkaa laittamaan perjantai-illan päivällistä kera viinilasin ja vapaat ovat vielä edessäpäin 🙂

  Kaunis huone tytöillä, ihana vanha(?) lattia ja ihana Oliver 🙂

 2. 2

  Sanna/ Sisustus COCO sanoo

  Ihana huone tytöillä <3
  Oli mukavaa nähdä keskiviikkona -pian uudestaan!
  Mukavaa viikonloppua.

 3. 4

  Minna sanoo

  Kaunis ja selkeä huone, ja ihanan rauhallisia sävyjä! Mukavaa viikonloppua!

 4. 5

  Nimetön sanoo

  Siisti ja nätti kokonaisuus! Voisitko vinkata mistä tyttöjen huoneen vaatekaappi on ostettu? Olen pitempään jo etsinyt vastaavan laista, eli matalampaa ja syvyydestä pienempää kaappia liukuovilla…

  • 5.1

   sanoo

   Kaappi ei ole liukuovilla, vaan ihan tavallisilla. Se on Ikean Bestå. Ikeassa olisi ihan virallisia vaatekaappejakin liukuovilla pienemmällä syvyydellä, mutta korkeutta niillä taitaa olla ihan normaali kaapin verran. Meillä tuo pieni ja siro kaappi on toiminut hyvin ja pienestä syvyydestään huolimatta sinne mahtuu kyllä paljon tavaraa!

  • 6.1

   sanoo

   Heippa! Kerrossänky on kirppislöytö. Arvelen sen olevan 60-luvulta. Lähes kaikissa vanhoissa lasten sängyissä leveys on pienempi kuin uusissa, joten kannattaa katsella vanhojen kalusteiden liikkeitä, tori.fi:tä tai huuto.nettiä sillä silmällä, jos mielii löytää pienen ja siron kerrossängyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *