Voita liput kevätmessuille 2015

Voita liput kevätmessuille arvonta

Messukeskuksessa vietetään taas Kevätmessuja, kun saman katon alle kootaan 26.-29.3. Kevätpuutarha, OmaKoti, OmaMökki, Sisusta! ja uutena Lähiruoka&Luomu tapahtumat. Nyt olisi jaossa kaksi messulippua (arvo yht. 36€) ja niiden arvontaan pääset jättämällä kommentin tähän postaukseen. Vastaa kommenttikenttään kysymykseen:

Mikä keväässä on mielestäsi parasta?

Ja jätä myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan voittajan nopeasti tavoitettua. Sähköpostiosoite ei näy muille, eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen. Osallistumisaikaa on 18.3. klo 24 saakka, jotta liput varmasti ehtii ajoissa voittajalle.

Onnea arvontaan!

Perinteiseen tapaan taidan tehdä messupyörähdyksen ja käydä haistelemassa kevättuulia messuilla, sillä kyllä sieltä vaan aina sellaisen mukavan puutarhakärpäsen puraisun saa. Ja tällä kertaa odotan erityisesti Lähiruoka&Luomu -messujen antia!

AUKIOLOAJAT JA LIPPUJEN HINNAT ja tarkemmat tiedot messuista LÖYDÄT MESSUKESKUKSEN SIVUILTA. Liput arvottavaksi lahjoitti Messukeskus.

hortensia

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Riitta sanoo

  Keväässä parasta on valo. Iltaisin ehtii ja jaksaa puuhata enemmän, kohta täytyy kaivaa pyörä varastosta ja polkaista kevään ekalle pyörälenkille!

 2. 2

  Eeva sanoo

  Valo ja aurinko. Ihana päästä suunnittelemaan ja laittamaan pihaa. Eikä lapsille tarvitse pukea toppavaatteita, hekin nauttivat.

 3. 3

  Tuikku sanoo

  Parasta on kun valo lisääntyy ja ilmat alkaa lämmetä! Tulee innostus laittaa kotia ja pihaa kevät/kesäkuntoon! 🙂

 4. 6

  Emma sanoo

  En mitenkään pysty sanomaan vain yhtä asiaa, luettelenpa siis monta. Kevään tuoksu, narsissit, pääsiäinen, keltainen, ensimmäinen päivä kevätkengissä, valo ja tärkeimpänä kaikesta, tunne että herää eloon pimeän ajan jälkeen.

 5. 7

  sanoo

  Varmaankin se on valo. Heti seuraavana perässä tulee kuivat, puhtaat kadut lenkkitossun alla. Sitten parsa.

 6. 9

  Leena sanoo

  Keväässä parasta kun näkee luonnon heräämisen. Valo ja vihreys kaikissa eri sävyissä.

 7. 10

  sanoo

  Keväässä ihaninta on päivän pidentyminen, auringonpaiste, luonnon herääminen, saa pitkästä aikaa upottaa taas sormet multaan, tehdä pihatöitä ja sisustella ulkonakin. Kuunnella lintujen laulua ja vähentää puettavan vaatteiden määrää.

 8. 16

  Ulla sanoo

  Pakko kompata useimpia vastaajia: ehdottomasti VALO, jonka nopea lisääntyminen yllättää joka vuosi. Alkukevään valossa on jotain taianomaista, siihen sisältyy lupaus kesästä ja luonnon heräämisestä.

 9. 18

  Intianminttu sanoo

  Ihana valo! Lämpö ja vehreys, linnunlaulu ja perhoset sekä muut ötökät ja luonnonkukat!

 10. 19

  sanoo

  Parasta keväässä on kadunlakaisukoneet, lisääntynyt valo, keväiset tuoksut ja aurinko joka lämmittää päiväpäivältä enemmän. Kaamosmasennus väistyy ja uutta energiaa alkaa virrata ympärillä!

 11. 21

  Tilhi sanoo

  Kevät ei ole parhaita vuodenaikojani. Likaista, pölyistä, rumaa, katupölyä, lisää likaisuutta ihan joka paikassa luonto mukaanlukien. Mutta valo on se, että sitä alkaa tulemaan (jos nyt tämän ”talven” harmauden keskeltä sitä välillä vähän saisi 🙂 )

  Usein sattuu olemaan ihan väärät vaatteet päällä; joko on liian kuuma tai ylikuuma 🙂 vaikka kuinka yrittää tuijotella mittaria jne 🙂

  Parhain kevätaika on toukokuun lopulla, kun koivut ovat aavistuksen silmuilla vihreillä, mutta ei täysin vielä auenneena. Se hetki (viikko tms) on se kevään ainoa ilo / hetki, jolloin keväästä pidän.

 12. 22

  sanoo

  Moni on jo maininnut valon, mutta se se on minullekin. En kaipaa niinkään edes aurinkoa, vaan yksinkertaisesti sitä, että voi mennä ulos kuuden jälkeen illalla ja todeta, että onpa valoisaa!

 13. 23

  Laura sanoo

  Pesänrakennus on parasta, aurinko, kesän odotus, raksapuuhat ja pihanlaitto – kevättä kohti 🙂

 14. 24

  sanoo

  Keväässä parasta on herätä siihen että aurinko paistaa silmiin ikkunasta, huonekasvi jonka kanssa olet jo luovuttanut hellän hoivan sen karahtaessa kuivaksi päättääkin vielä vähän kasvuspurtata ja iskee vimma kevätsiivota kaapista turhat jutut kuljeksimasta! =)

 15. 25

  Hannamari sanoo

  Keväässä on parasta pajunkissat. Ne muistuttavat aina siitä, kuinka innoissaan lapsena keräili pajunoksia pääsiäiseksi, kuinka pehmeitä ne oli ja kuinka jo silloin tajusi, että nyt luonto heräilee. Ne ovat minulle vieläkin merkki siitä, että talvi on ohi.

 16. 26

  Saija sanoo

  Yleisesti ottaen keväässä parasta on valo, valo ja valo. Tässä keväässä parasta on kuitenkin erään pitkäaikaisen unelman täyttyminen. 🙂

 17. 27

  Sipe sanoo

  Parasta keväässä on lämpö ja valo! Pääsee puuhailemaan puutarhaan ja töissäkin saa luopua toppavaatteista.

 18. 30

  sanoo

  Keväässä parasta on valo! Tuntuu kuin päivään saisi monta tuntia lisää tehokasta aikaa puuhastella niin sisällä kuin ulkonakin!

 19. 32

  Hanna sanoo

  Parasta keväässä on valo ja se kun pääsee touhuamaan omalla pihalla. Uusien kasevien istuttamista ja odottamista mitä mistäkin tänä keväänä kasvaa.

 20. 36

  Minni sanoo

  Kyllä se on aurinko, joka keväässä on parasta! Ja se, kun pääsee kylvö- ja istutuspuuhiin. 🙂

 21. 37

  Elisa sanoo

  Komppaan muita: aurinko ja valo ovat keväässä parasta! Sormet jo syyhyää päästä kevätistutusten ja mulla ruopsutuksen pariin pihalle =)
  Mukana arvonnassa!

 22. 38

  Päivi sanoo

  Keväässä parasta on sulava lumi ja aurinko! Aurinko saa ihmiset hymyilemään ja paljaat tiet lapset hyppelemään 🙂

 23. 39

  Arja sanoo

  Valo lisääntyy ,mullan tuoksu ,mökkikausi pärähtää käyntiin,energisyys lisääntyy jne!….

 24. 40

  jutska sanoo

  Kyllä se on tämä kevään keveys kaikkinensa!!!=) lumet lähtee ja luonto herää!!!

 25. 42

  Pauliina sanoo

  Keväässä ehdottomasti parasta on aurinko ja heräävä luonto! En malta odottaa että pääsen pihankunnostushommiin. Ensimmäistä kertaa on oma piha, eli tänä vuonna vältyn jokakeväiseltä pihakateudelta 🙂

 26. 47

  Asta sanoo

  Pakko on messuille päästä. Täysin tekemätön piha odottaa uusia pihalaattoja, istutuksia, vesiaihetta, terasseja ja kalusteita…

 27. 48

  -j- sanoo

  Uuden odotus! Lisääntyvä valon ja värin määrä, sekä pienet, hennot nuput, jotka päättäväisesti puskevat ylös maasta.

 28. 49

  Marianne sanoo

  Kyllä tuo nytkin lähes pilvettömältä taivaalta paistava aurinko taitaa olla keväässä parasta. Valoa on niin hurjan paljon harmaaseen syksyyn ja talveen verrattuna.
  Messuliput olisivat loistava syy junailla täältä Lahdesta Helsinkiin. Toivottavasti onni suosii:)

 29. 52

  sanoo

  Parasta on hiirenkorvat… Siis se, kun puut ja pensaat alkavat ihan vähän vihertää. Lupaus kesästä.

 30. 53

  Heini Mäkelä sanoo

  Hei. eniten odotan keväällä et saamme pihasta kaadettua ylimääräisiää puita ja pihan suunnittelu voi alkaa. niin ja keväällä voi suunnitella kaikkea pientä kasvatusta mitä vime vuonna ei voinut kun unelmoida. Nyt aikoimus tehdä kesäkurpitsa, yrttejä ja minitomaatteja

 31. 56

  Kastanja sanoo

  Keväässä parasta?
  Pieni kuuden päivän ikäinen poikamme sekä lupaus siitä, että kesää kohti mennään päivä kerrallaan =)

 32. 58

  Sonja sanoo

  Parasta on valo ja luonnon herääminen ja tässä keväässä myös äitiysloman aloituksen odotus.

 33. 59

  Satu sanoo

  Lintujen aamuinen laulu, aurinko ja pihan laitto talven jäljiltä 🙂 Leikkimökin siivous, terassien laitto kevät kukille ja asetelmille, ja jopa haravointi 😉

 34. 60

  Sirkku sanoo

  Tuoksut. Parasta keväässä on raikas, tuore ilma ja pikkuhiljaa saapuvat puuden ja kukkien tuoksut.

 35. 61

  Arja sanoo

  Ehdottomasti lisääntynyt valo (ja sen myötä lupaus uudesta kasvukaudesta).

 36. 63

  Anna sanoo

  Keväässä parasta on valo ja viherrys mikä mikä tulee esiin ensin ihan hissukseen ja sitten humpsahtaen, aina yhtä yllättävästi 🙂

 37. 64

  My sanoo

  Keväässä parasta on kun kaikki ihanat linnut palailee takaisin, kaikki kauniit kevätkukat ja se valo. Näistä kevät on tehty 🙂

 38. 67

  Sari sanoo

  Ehdottomasti parasta keväässä on likaiset ikkunat, jotka auringonsäteiden läpi lupaa tulevaa lämmintä. Kesä on vielä edessä, talvivaatetuksen saa vähitellen unohtaa ja tunteja on huomattavasti enemmän kuin talvella. Talvella ne tunnit hukkuu nukkumiseen, ainakin minulla. Keväässä on parasta se tuleva vihreys, uuden odotus ja ihmisten tarttuva iloisuus. Unohdus siitä, mitä missäkin kukkapenkkissä on kylvetty ja onnellisuus siitä mitä mistäkin kasvaa, jälleen yksi talvi selätetty. Odotus siitä, kun pääsee avoveteen uimaan. Sitä on minun kevät

 39. 68

  Reeta sanoo

  Keväässä parasta on uuden alku<3 Vanhin poikani syntyi kaksi vuotta sitten keväällä. Sairaalassa jouduin olemaan pitkään mutta sillä aikaa oli lumet lähteneet ja aurinko alkoi lämmittään. Itsekin olen kevään lapsi ja keväisin tunnun aivan herääväni uudelleen 😉 kevät on lupaus.

 40. 71

  Wefa sanoo

  Keväässä parasta on luonnon herääminen, lumien sulaminen ja ensimmäiset lämpöiset auringonsäteet

 41. 72

  Piia sanoo

  Keväässä parasta on se hetki kun voi mennä ulos ensimmäisen kerran t-paita päällä, ja kuulet lintujen laulun. Vihreys on vasta puhkeamassa kukkaan, ja kaikki on niin raikasta.

 42. 73

  Johanna sanoo

  Keväässä parasta on lumen sulattua paljastuva ruohikko,auringonpaiste ja lämpenevä sää.

 43. 78

  SannaT sanoo

  Keväässä ehdottamasti parasta auringon paisto ja saa seurata luonnon vihertymistä. Sekä aamuisin työmatkalla saa kuunnella linnunlaulua. Kevät on ihanin vuodenaika Suomessa.

 44. 79

  Hanna sanoo

  Parasta keväässä on lasten riemu maasta esiin työntyvistä versoista ja iduista. Hiekka rapisee pyörän renkaiden alla ja kevään tuoksu on huumaava. On aika etsiä pimestä kaapista viime syksynä talteenotetut siemenet ja suunnitella yhdessä mihin mitäkin kylvetään ja istutetaan.

 45. 82

  sanoo

  Keväässä parasta on se mukanaan tuoma energia, pimeän talven jälkeen koittaa valo joka valtaa myös mielen.

 46. 83

  Matti sanoo

  Kevääässä parasta on kun pääsee ulos touhuamaan pihan kanssa. Ja saa taas valita uudet siemenet joita laittaa kasvamaan.

 47. 85

  Veera sanoo

  Keväässä on parasta tottakai valo ja lämpö, mutta myös keväiset pastellivärit!

 48. 86

  Caramels sanoo

  Lämpö! Tunne kun ei tarvitsekaan hytistä lapsen kanssa pihalla ollessa 🙂

 49. 89

  Johanna sanoo

  Kun maailma herää eloon taas talven jäljiltä! Tänä keväänä vielä erityisesti, kun pääsee raivaamaan tonttia, jolle kesällä alkaa nousta meidän ikioma koti!

 50. 90

  Tarja sanoo

  JIIIIIII-HAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Kevät tulee ja pääsee pääsiäisenä ekaa kertaa mökille!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *