Liitutauluasiaa – Voita Chalk Ink Liitutusseja ja Lukijaetu

liitutussiTeippitarha, yksi nettikauppasuosikeistani pyysi minua testaamaan Chalk Ink liitutusseja. Mielelläni suostuin tehtävään, liitutaulupintaa kun meiltä löytyy aika tavalla. Käytetyin ja käytännöllisin liitutaulu löytyy keittiöstä, portaikon alla oleva seinä on jo parin vuoden ajan toiminut menojen kirjaajana ja kauppalistan tekopaikkana, piirustusseinänä ja kirjoitusharjoittelupaikkana. Liitutaulumaalia on vuosien varrella maalattu vaikka ja mihin, purkkeihin, rasioihin, ruukkuihin, pääsiäismuniin ja jopa joulupalloihin. Vanhoja liitutaulujuttuja löytyy Liitutaulumaali -tunnisteen alta.

Ensivaikutelma tusseista on, että nämähän on tosi helppoja. Liitutaululle, mihin monesti täytyy saada paljon asiaa, on paljon helpompaa kirjoittaa tussilla kuin perinteisellä liidulla eikä tarvitse kirjoittaa kissan kokoisia kirjaimia. Tussin kärkeä kun käyttää eri asennoissa, saa samalla tussilla ohutta ja paksua viivaa aikaiseksi. Jälki on aika paljon peittävämpää kuin liidun jälki. Toisaalta tietty liidulle tyypillinen rouheus hitusen kärsii, mutta mukavuudessa tussi voittaa perusliidun mennen tullen!

liitutaulumaali_kynttilä

Liitutussi tarttuu myös spraymaalilla maalattuun pintaan. Aika kiva liitutauluvaikutelma syntyi kun mattamustalla maalattuun pintaan kirjoittelee, mutta yllättäen tekstit ei kovin hyvin lähtenytkään pois. No, tämä nyt on kynttilä lopun ikänsä, joten ei niin haittaa. Kynttilä muuten on Ikean halppistuoksukynttilä, jonka maalasin mustaksi. Ehkä kiiltävästä spraymaalipinnasta tussi lähtisi helpommin..?

liitutaulu eteisen oviPäätin myös heti testata tussien tarttuvuutta kontaktimuoviin ja hyvinhän nämä toimii yhdessä. Minulla on ollut jo pitkään ajatuksena saada joku viestisysteemi eteiseen, josta viestit näkisi heti sisääntultuaan. Leikkasin mattamustasta kontaktimuovista ympyrän eteisen oveen ja tähän voi kirjoitella tervehdykset! Pienet koululaiset kun toisinaan tulee yksin koulusta, on mukava jättää aamulla viesti valmiiksi, jotta on kivempi tulla kotiin. Voi vaikka muistutella soittamaan äidille kun on kotona tai ottamaan välipalaa. Kontaktimuovista tussi lähtee hyvin irti.

paikkakortti_liitutussi

Liitutussi tarttuu myös mm. lasiin, peiliin, peltiin, muoviin… Lasiin testatessani keksin, että tekstattuja laseja voisikin käyttää paikkakortin korvikkeena juhlissa. Talven juhlakauteenkin aika kiva idea. Nimen lisäksi voisi piirrellä jotain juhlan teemaan sopivaa. Ja prinsessajuhliin vaikka sydämiä vaaleanpunaisella tussilla. Toinen paikkaidis syntyi kun keksin kirjoittaa suoraan pöytään. Uhrasin pöytämme koekaniiniksi ja ainakin yhden illan ajan kärsii tekstin olla lakkapinnassa eikä tekstin pyyhkimisen jälkeen jäänyt jälkeäkään.Tärkeää on testata ensin, kuinka tussin jälki puhdistuu pinnasta. Mitä tasaisempi pinta on, sen helpommin tussin jäljen saa pois. Meidän iso liitutaulu on aika karkealla seinällä, joku rapattu kiviseinä tuo on. Pinta ei ole läheskään niin sileä kuin levyseinä on, joten puhdistaminen vähän epäilytti. Aluksi piirrettiin aika varovasti, mutta kyllähän jälki aivan kohtuudella irtosi, varsinkin kun laitettiin vähän astianpesuainetta avuksi. Mutta tasaisemmalta pinnalta lähti pois helposti kevyesti pyyhkimällä.liitutaulumaali_rasia_Valitsin testiin eri värisiä tusseja. Valkoinen on ehdottomasti eniten käyttämäni, näköjään valikoitui näihinkin vain valkoisella tekstattuja juttuja. Lapset taas ovat innoissaan värikkäistä tusseista. Ainoastaan violetti oli hiukan pettymys, se kun ei juuri näy liitutaulussa, mutta toki sillä voi piirrellä muualle. Hopeanvärinen tussi tulee varmasti kovaan käyttöön joulun aikaan,

Nyt voit voittaa neljän tussin setin haluamasi värisiä Chalk Ink liitutusseja. Valitse suosikkivärisi liitutusseista, yksi tai useampi ja jätä kommentti alle. Olisi myös kiva kuulla, mihin sinä tusseja käyttäisit!! Värit pääset katsomaan tästä linkistä. Arvontaan osallistuaksesi sinun tarvitsee jättää alle nimimerkki ja sähköpostiosoite. Osoitteet näkyvät vain minulle ja käytän osoitteita vain voittajan tavoittamiseen. Arvonta alkaa juuri nyt ja on käynnissä ensi viikon lauantaihin 6.10.12 klo 24:00 saakka.

Arpaonnea odotellessa voit hyödyntää blogini lukijoille tarkoitetun edun, 20% alennuksen Teippitarhan Liitutusseista. Alennuksen saat kirjoittamalla koodin Esme20 kassalla.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!

Postaus toteutettu yhteistyössä Teippitarhan kanssa. Tussit saatu Teippitarhasta.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Käyttäisin liitutaulutussia kodin viestitauluihin, liitutaulumaalilla maalattuihin säilytysrasioihin ja oikeastaan mihin vain kuten esimerkkisi näyttää!
  Haluaisin kaikki tussini valkoisina.

 2. 2

  sanoo

  😀 Olitpa tehnyt mahtavia kokeiluita! Tosi hyvännäköistä! Tuli pieni dilemma: multa on mennyt vähän tää sisustuslaji ohi, joten jos arpaonni mua lykästää, arvo vaan uudestaan. Tää oli vaan niin ilo silmälle, että pakko lähettää kehut :D!

 3. 3

  Hilla sanoo

  Rakastan liitutauluja, mutta tällä hetkellä kotini liitutauluissa on se ongelma, ettei niihin liitu tartu niin hyvin kuin toivoisin. Liitutaulutussit vaikuttaa siis täydelliseltä ratkaisulta! Haaveena olisi myös saada pieni liitutauluseinä keittiöön, joten ehkä sekin projekti saa pientä potkua tussien myötä 🙂 Väreistä lempparini olisi luultavasti valkoinen ja hopea, tai jokin muu vaalea sävy.

 4. 4

  sanoo

  Yksi valkoinen jo kaapista löytyy, mutta ehdottomasti haluaisin kokoelmaani kerryttää. Vielä en ole päässyt omaa tussiani testaamaan ”in action”, käyn edelleen väsytystaistelua mieheni kanssa erään eteisen seinän pätkän maalaamisesta liitutaulumaalilla… Valkoisen seuraksi valitsisin lisää valkoista, hopeaa ja punaista.

 5. 5

  sanoo

  Tilasin jo yhden ja haluun ehdottomasti lisää! Kaunista jälkeä tuli liitutauluun. Ja eteisen peililiukuoviin voi jättää viestejä näillä kynillä. Meillä on jo vaaleansininen, seuraavaksi haluun hopeisen! Ja toi lasiin nimen kirjoittaminen on ihan helmi idea!!! Just lauantain sisustuskutsuilla tuskailin sitä miten lasit merkkais. Ei tullu tää tapa mieleen..

 6. 6

  sanoo

  Oma suosikkini on valkoinen, se kun on väreistä ehdottomasti monikäyttöisin. Teippitarha on myös yksi omista suosikkikaupoistani täällä netin puolella. 🙂

 7. 7

  sanoo

  Valkoinen olis ehkä se käytetyin.
  Tilasin vastikään liitutaulutarraa, vielä se odottaa paikkaansa, mutta siihen tietysti tussia käyttäisin.

 8. 9

  sanoo

  Tuo valkonenhan son, mikä miellyttäis eniten. Kulta ja hopea myös :). Jääkaapin oveen meinasin jossain vaiheessa tilata liitutaulutarran, joten siihen käyttöön ainakin pääsisivät :). Omistan tällä hetkellä myös yhen liitutaulun.

 9. 10

  sanoo

  Onpas ihania! Näitä käyttäisin joulusisustukseen ja lasipurkkeihin 🙂

  Kauniita värejä, eniten käyttöä ehkä olisi valkoiselle, hopealleja punaiselle.

 10. 11

  sanoo

  Suosikkivärit hopea, kultainen, neonpinkki ja neonsininen
  Kotoota löytyykin jo valkoinen ja joku punertava ja olen niillä liitutauluun, liitutaulumaalilla maalattuihin purkin kansiin, lasipurkkeihin ja peileihin kirjoitellutkin.

  Suosikki juttuni on kirjoitella pieniä ”mietelmiä/lausahduksia” peileihin. 🙂
  Olisi tosi kiva voittaa vähän lisää noita tusseja, kun ovat niin kivoja!

 11. 14

  Leena sanoo

  Tusseja käyttäisin keittiön liitutauluihin sekä laseihin. Kiva idea tuo paikkakortti juttu.

 12. 15

  ahle sanoo

  Meillä on liitutaulupintaa keittiön kaapissa, mutta jotenkin tavallinen liitutaulujälki vähän tuppaa olemaan liian sotkuista. Minun on monasti tehnyt mieli tutustua näihin liitutusseihin. Liitutaulu on kyllä viestintä- ja muistitauluna aivan verraton; monasti esim. puhelimessa ollessa tulee kirjattua asioita ylös juuri liitutaululle.
  Suosikkivärejä ovat valkoinen ja green tea.

 13. 16

  Suvi sanoo

  Waude! Tosi kivan näköistä! 🙂 Mun suosikkini olisi varmaan myös valkoinen, se kun sopii kovin monelle pinnalle ja on kuitenkin se perinteinen liituväri.

 14. 17

  Suski sanoo

  Hopea ja valkoinen olisivat eniten käytössä. Yksi pikkuinen liitutaulu kotoa löytyy ja tarra odottelee vielä paikkaansa. En olekaan aiemmin kuulluut näistä tusseista, vaikuttaa kokeilemisen arvoisilta!

 15. 18

  sanoo

  Kivan oloiset tussit! Mieluusti noita kokeilis, jos arpaonni potkaisisi =)

  Sulla on ihana blogi! Meidän murut sanovat tehään niitä ihania cookiesseja. Hae siitä blogista taas se ohje! Nyt oli pakko kokeilla tuplasuklainakin. Aiemmin tehtiin karpalovalkosuklaa versioina ja yks mustikkavalkosuklaakertakin kokeiltiin. Namm! Niin hyvä ja meille vakiintunut ohje sai paikan reseptikansiostakin. Kiitos!

 16. 20

  AnniM sanoo

  Oletpa keksinyt hauskoja ideoita käyttää liitutaulutusseja. Tuota lasien koristelua pitää kokeilla seuraavilla lasten synttäreillä. Lempivärinä tusseissa on perinteinen valkoinen.

 17. 21

  sanoo

  Valkoista ja hopeaa valitsisin mikäli voittaisin. Minulla on ollut jo vaikka kuinka kauan liitutaulumaalipurkki kaapissa, mutta en ole vieläkään saanut sillä mitään maalattua. Jospa voitto antaisi vähän potkua maalauspuuhiin 🙂

 18. 22

  Saara sanoo

  Kivoilta vaikuttaa. monasti aikonu liitutaulun tmv hommata mutta vielä jääny hankkimatta :). jos nyt onni suosisi varmasti eteiseen jonku jutun värkkäisin. Perinteinen valkoinen on tietenkin paras.

 19. 23

  Shivatus sanoo

  Tosi mahtavalta vaikuttaa. EN tiennyt että tuollaisia on olemassakaan 🙂 meilläkin on lapsen huoneen seinässä liitutaulu, joten käyttöä tulisi varmasti jos onni potkisi. Väreiksi valitsisin valkoista ja hopeaa.

 20. 24

  Voikukkapelto sanoo

  Onpas kiva arvonta! Käyttäisin tusseja niin pienissä kuin isoissa liitutauluissa, muistitauluissa sekä purkeissa, joihin olen raapustanut nyt ihan perinteisellä liidulla sisällön. Liidussa on se huono puoli, että purkkia käytettäessä teksti pyyhkiytyy pois (ellei varo) ja ”liitukäsiala” on mulla ainakin aika karseeta… ;D

 21. 25

  Julie sanoo

  Vautsi mitä juttuja, näitä minäkin tahon! Kirjoittelisin ainakin runon erääseen peiliini nuilla tusseilla, valkoisella mieluiten! 🙂

 22. 26

  Annelie sanoo

  Onnettaren suosiessa valitsen valkoiset tussit.
  Kirjottelisin kaikkea mahdollista ja mahdotonta, eli luovuus kehiin 🙂

 23. 27

  Ellinoora sanoo

  Joulua ajatellen voisi ikkunaan piirrellä tähtiä ja lumihiutaleita hopeisella ja valkoisella tussilla. Vaaleansininen tussi jo löytyykin ja on kovassa käytössä. Arpaonnea odotellessa!:)

 24. 28

  kaijas sanoo

  Käyttäisin liituja joulunajan koristeluun kodissa( vihreä,valkoinen ja punainen) ja miehelle valkoinen, sais merkkailla askarteluhuoneessa tavaranpaikkoja

 25. 29

  Minttu sanoo

  Olen miettinyt, että voisinkohan opettajana käyttää näitä työssäni vai pilaavatko ne koko liitutaulun? Koska olen kovin perinteinen, niin valitsisin ainakin valkoisen värin.
  Pian aloitan joulukorttipajan, mitenkähän voisin käyttää näitä kortteihin?

 26. 30

  sanoo

  Mukana ehdottomasti! Katselin näitä juuri yhtenä päivänä ja mietin, että lähtevätköhän ne kunnolla pois maalatusta liitutauluseinästä. Ilmeisesti siis lähtevät :).

  Ottaisin meille valkoisen, cayennen, hopean ja sinisen. Käyttäisin varmaan juuri samanlaisiin kohteisiin kuin sinäkin. Pojan huoneessa on koko seinä liitutaulumaalia, joten sinne on kiva piirrellä ja kirjoitella :). Muualtakin liitutaulumaalia meiltä löytyy.

 27. 31

  sanoo

  Tässä taitaakin olla idea meidänkin vieraseteiseen. Olen nimittäin miettinyt ja pähkäillyt miten toteuttaisin tervetulotoivotuksen 🙂 Meillä on eteisessä pätkä mustalla normaalimaalilla maalattua seinänpätkää, johon tervetulotoivotuksen voisi kirjoittaa. Mutta tavalliselle maalipinnalle tussia ei voi käyttää, vai? Jos ei, niin tuo musta kontaktimuovijuttu voisi olla helpoin tapa saada sopiva pinta kirjoitusalustaksi. Vallkoinen olis ehkä se väri, jota voisi hyödyntää monessa paikkaa. Kiitos näistä vinkeistä.
  Tervetulos kurkkimaan myös minun uuden karheaa blogiani 😉

 28. 32

  sanoo

  Siis ihania! Valkoinen sopisi meille mainosti. Täytyykin kaivaa yksi sydämen muotoinen liitutaulu kaapista, jospa meitä onni lykästäisi! 🙂

 29. 33

  Minimii sanoo

  Kaapissa odottelee liitutaulumaalipurkki idoiden toteutusta. Keittiöön olisi tarkoitus maalata viikkokalenteri, tai yksi isompi alue terkkuja, muistiinpanoja, menuja ym varten. Liituja ei siis vielä löydy! Mutta tällainen tussihan olisi loistava! Eli osallistun arvontaan! Niin ja valkoinen 🙂

 30. 34

  Päivi sanoo

  Vallkoista väriä haluaisin.

  meillä yksi seinä liitutaulumaalilla.
  on ollut hankala saada liituseinä puhtaaksi. luuletko että maalia liian vähän, vai mistä johtunee. seinä on levyseinä, eikä mitenkään epätasain. pitäis olla.
  seinä näyttää suttuiselta vaikka hyvin pesen liiduista puhtaaksi. vai onkohan liiduissa vikaa?

 31. 35

  sanoo

  Valkoinen olisi minunkin suosikkini. 🙂

  Eilen pesin kevättä varten liitutaulumaalilla maalaamiani yrttitikkuja ja juuri mietin, että millähän niihin saisi kirjoitettua helpommin taimien nimiä, kun tikut ovat aika pienet ja liitu niin iso. Tässä olisi oiva ratkaisu siihen hommaan. 🙂

  Kivoja ideoita muuten kynien ja liitutaulujen käyttöön postauksessasi! 🙂

 32. 36

  Meri sanoo

  Kultanen, pinkki ja valkonen. Jos ois musta jääkaappi ni siihen piirtelisin 😛 Saas nähdä, kaikkeehan sitä keksis. Mukana arvonnassa siis!;)

 33. 37

  Eveliina sanoo

  Tosi kiva kun olit kokeillu muillakin kuin liitutaulupinnoilla nuita tusseja. Vuokrakämpässä asuessa olis tuo kontaktimuovi ihan hyvä vaihtoehto. Taidankin hommata meille rullan mustaa sellaista pikimmiten :).
  Väritoiveet olisi kaksi valkoista, hopea ja neonkeltainen.

 34. 38

  sanoo

  Valkoinen nousee täälläkin suosikiksi. Korjaisin sillä tuhrautuneet liitutekstaukseni purkkien kyljistä + liitutaululipastosta.

 35. 39

  Minna-Maria sanoo

  Kokeilisin tusseilla ehdotomasti piristystä ikkunoihin! Talviaikaan modernisoidut lumihiutaleet syntyisivät nopeasi ikkunaa koristamaan!
  Toinen kohde olisi ehdottomasti vessa ja sen kaakelit! Olen jo kauan halunnut uusia vessaa, mutta sen projektin aloitus on vain venynyt ja vanunut. Väliaikaista piristystä vessaan voisi kokeilla noilla tusseilla. Ties vaikka saisi jäädä entiseen asuunsa 😀

 36. 40

  sanoo

  Kiva postaus! Liitutaulutusseja tarvittaisiin kyllä meillä. Pidämme mieheni kanssan kauppaostoslistaa jääkaapin ovessa olevassa liitutaulussa, ja siihen on oikealla liidulla melko hankala kirjoittaa pientä tekstiä.

  Suosikkivärini on ehdottomasti valkoinen tusseista! 🙂 Ei häiritse muuta sisustusta 😉

  Itse voisin ajatella piirteleväni esimerkiksi lumihiutaleita ikkunaan talviaikaan. Ja jos olisi musta tussi, niin sillä voisi kirjoittaa suoraan jääkaapin oveen 😀 Keittiönpöydän lasikannellekin voisi piirrellä/kirjoitella juhliin joko istumapaikkanimiä taikka yleensä koristeita juhlateemaan liittyen.

 37. 41

  Mxu sanoo

  Valkoisia kyniä ehdottomasti ja käyttäisin niitä ihan tuon perheen ilmoitustaulun päivittämisen, voisi kerrankin sekin olla suht siisti… 🙂

 38. 42

  sanoo

  Nämä ovat ihania 🙂 Muistan jossain välissä käyneeni noita kurkkimassa, mutta silloin valkoista en löytänyt… Sen tarvitsen, ehdottomasti!! Taitaa mennä ihan heti huomenna tilaukseen.

 39. 43

  Outi-Maria sanoo

  Meillä löytyy näitä valkoisena, mutta värejäkin voisi vaihtelun vuoksi kokeilla. Vaikka pinkki tai hopea. 😉

  Ja näille tusseille, vink-vink, liitutaulun ei tosiaan tartte olla maalattu liitutaulumaalilla. Musta spray-maali käy ihan hyvin. Kiiltävä lakka pintaan, niin kestävyys on moninkertaistettu. Helppoa, siistiä, toimivaa. Ja kaunista.

 40. 44

  Mervi sanoo

  Valkoinen ja Cayenne on ihanat värit. Eteisen viestitauluun tulisi käytettyä varmasti eniten.

 41. 45

  Minttu sanoo

  Ihania ideoita. Tuo lasi merkkaus on kätevä ja kiva idea.
  Itse käyttäisin varmasti valkoista ja hopeaa, miksei jopa kultaa näin joulun alla. 😉

 42. 46

  Anu sanoo

  Tuo lasien ja paikkojen merkkaaminen on hyvä idea, siihen varmaan heti käyttäisin tusseja, liitutauluihin sitten lisäksi. Lapset varmaan ihastuisivat värikkäisiin tusseihin, itse ehkä tykkäisin nimenomaan tuosta valkoisesta ja ehkä hopeisesta näin joulun lähestyessä.

 43. 47

  -k- sanoo

  Liitutauluun kirjoituksen lisäksi varmaan kokeilisin just tuota lasiin tms. väsätä tekstiä. Ja mitä kaikkea muuta keksisikään, kun pääsisi kokeilemaan! Valkoinen väri ehdottomasti suosikki, mutta hopeakin olisi kiva.
  -k-

 44. 48

  Newbie sanoo

  Onpas kivoja tusseja, kuulin näistä nyt ensimmäistä kertaa! Suosikkejani on valkoinen, punainen ja neonvärit, joilla piirreltäisiin ikkunaan, juomalaseihin, maustepurkkeihin sekä tietysti liitutauluun.

 45. 49

  Nimetön sanoo

  Liitutaulu meilläkin ja lisääkin tulossa… Valkoiset haluaisin! Tuo kontaktimuoviin kirjoittaminen on myös hyvä idea! annehi1(at)luukku.com

 46. 50

  Johanna sanoo

  Valkoinen ja vaaleanpunainen ehdottomasti meidän neitivoittoiseen perheeseen ;0) Ja keittiön iso liitutaulu kohteena ja sen lisäksi tuleviin halloween partyihin koristuksia laseihin ym!

 47. 51

  Meän Satu sanoo

  Suosikkini ja jos voittasin ois: valkonen, valkonen, hopia ja hopia 🙂
  Liitutaulumaalilla oon maalaillu purkkeja, ja muutamia joulukuusen koristeita tein viime jouluna taikataikinalla (poroja+tähtiä piparkakkumuoteilla) ja maalasin ne liitutaulumaalilla, niihin käyttäsin nuita tusseja 🙂

 48. 52

  Citrus sanoo

  Voi miten ihanan näppäriltä nämä vaikuttavat! Tällaisista en ole ennen kuullukaan, joten meidän huushollista liitutusseja ei vielä löydy. Käyttöä kyllä olisi varmasti. Kohteena olisivat ainakin kotoa löytyvät liitutaulut, purnukat ja rasiat. Liitutusseilla seinä- ja tasopinnoilla saisi myös viestien jättämiselle uuden ulottuvuuden, esimerkiksi voisin jättää eväsrasian pöydälle ympyröitynä ja viereen tekstin ”muista eväät, hyvää työpäivää”. Näin joulun lähestyessä väreistä valkoinen, hopea ja punainen olisivat käyttöön juuri passeleita.

 49. 54

  sanoo

  Valkoinen tussi olis kiva!
  Paikkakortti laseihin-kokeilu oli kiva, voisin hyödyntää niin. Samoin tulis hyvään käyttöön uuteen liitutauluumme.

 50. 55

  sanoo

  Käyttäisin liitutusseja erilaisten purkkien ja purnukoiden merkitsemiseen. Pidän myös ajatuksesta, hyödyntää niitä paikan tai lasin merkitsemiseen. Haaveilen lisäksi viestitaulusta, johon voisi kirjoittaa muistiin asioita tai viestejä. Väreinä minua kiehtoo hopea, valkoinen ja punainen.

 51. 56

  Mari sanoo

  Meillä on maalattu keittiön päätyseinä liitutaulumaalilla – siihenhän sitä saisi koko perhe askarrella aikansa kuluksi vaihtuvia taideteoksia. Valkoista, keltaista ja pinkkiä tussia sitä kai saisi olla – miehiltä en paljon kodin värimaailmasta kysele.

 52. 57

  Ritva sanoo

  Kiva postaus…todella käyttökelpoisia ideoita vaikka millä mitalla.
  Minä käyttäisin kaikenlaisen tuunailun yhteydessä näitä ihanuuksia. Paikkakortti-idea on myös erittäin todennäköinen käyttökohde…
  Jos arpaonni potkaisee,haluaisin valkoista ja hopeaa 🙂

 53. 60

  sanoo

  Vau, hienoja ideoita. Minä käyttäisin liitutussia säilytyslaatikoihin ja ostoslistaan keittiön seinällä. Tuo nimet laseissa – systeemi tulee myös käyttöön, eli kiitos hyvästä ideasta! Suosikkivärini ovat Granny Bird Blue, Valkoinen, Kulta ja Hopea. Vaikka kaikki muutkin kyllä kelpaisivat!

 54. 61

  Nooa sanoo

  Olipas kivoja ideoita 🙂

  Itse haaveilisin tusseista juuri kivojen pikku viestien jättämiseen vessan ja eteisen peileihin tai vaikkapa ulko-oveen… Väreistä eniten olisi käyttöä valkoiselle, pinkille, hopealle ja kullalle…!

 55. 62

  Heli AO sanoo

  Voi vitsi miten ihania =) Nyt taas alkoi päässä erilaiset ideat pyörimään…vaikka kylläkin mun piti alkaa elää hetki säästeliäämmin että lapset saa joululahjoja. Ehkä pitääkin hommata nuo liitutussit ja tehdä lapsille kaikki niillä =D Varmaan olisivat iloisia…yhtäiloisia kuin äiti ;D

  Jos onni osuisi kohdalleen niin värit olisivat valkoinen, kulta, hopea ja musta…=)

  heli@lailanet.if

 56. 63

  sanoo

  Ihania ideoita sinulla! Oman kynäni ottaisin valkoisena, sillä se menisi sitten moneen tarkoitukseen 🙂

 57. 64

  sanoo

  Muistitaulumme on käyttämättömänä, kun ei meiltä löydy ainoatakaan liitua 😀 Klassinen valkoinen sopisi valkoiseen käytävään muistitaululle oikein hyvin.

 58. 65

  Anna sanoo

  Käyttäisin valkoista ja hopeista ainakin eteisemme liitutaulukalenteriin. Lisäksi tyttären huoneen pöydässä on liitutaulupinta, johon varmasti mielellään taiteiltaisiin kaikilla sateenkaarenväreillä 🙂 Näistä sain idean myös käyttää tusseja tyttären huoneen peiliovisiin liukuovikaapistoihin, jotka nykyisellään vaikuttavat 4-vuotiaan huoneeseen liian steriileiltä ja tylsiltä. Myös eteisen välioven lasi olisi kiva kokeilla koristaa tusseilla.

 59. 66

  Henna sanoo

  Valkoinen tai hopea olisi paras! Meiltäkin löytyy liitutaulupintaa vaikka mistä ja noita tusseja on kyllä kokeiltava.

 60. 68

  miuku mauku sanoo

  Ihana arvonta! Mielelläni ottaisin valkoisen, kultaisen ja neonpinkin 🙂 Tusseja käyttäisin jouluaskarteluihin, muistitauluun ja kattauksiin. Tyttökin tykkäis 🙂

 61. 69

  Pirre sanoo

  Kivoja ideoita tussien käyttöön olit laittanut! Mäkin luulen, että valkoinen olisi eniten käytetty väri, tyttäret tykkäis varmasti vaaleanpunaisesta 🙂

 62. 70

  sanoo

  valkoisen ottaisin ja käyttäisin muutamaan liitutauluun mitä meiltä löytyy, pitåis kyllä ostaa sitä maalia ja maalata jotain sillä:)

 63. 72

  -j- sanoo

  Valkoinen, pinkki ja lila ois lempparivärit. Voisin jopa ajatella piirtäväni ikkunaan, jos kerran helposti irtoaa 🙂

 64. 73

  sanoo

  Ja liituja käyttäisin esim. vanhaan liitutauluun kirjoitteluun ja peiliinkin olisi hauska kirjoitella viestejä kotiin jäävälle/palaavalle.

 65. 74

  AnnaO sanoo

  Wautsi! ♥
  Onpas kivoja tusseja, tuollaisille löytyisi taatusti käyttöä meiltäkin 🙂
  Jos voittaisin niin valitsisin pinkin, valkoisen, hopeisen ja kultaisen, noitahan pystyisi käyttämään vaikka missä!

 66. 75

  sanoo

  Kiva postaus ja kilpailu!
  Tilasin juuri Teippitarhasta hopea- ja kultatussin, niitä aion käyttää keittiön ilmoitustauluna toimivalla liitutaululla. En ole näitä tusseja aiemmin kokeillut ja odotan tilaukseni saapumista innokkaana. 🙂 Tässä postauksessa ollutta ideaa peiliin kirjoittamisesta aion varmasti kokeilla, kiitos ideasta!
  Haluaisin seuraavaksi valkoisen tussin ja pastellivärejä.

 67. 76

  Hanza sanoo

  Tusseilla saa pienellä vaivalla ihania (joulu)lahjoja ja uudistusta sisustukseen,omat lempivärit on valkoinen,hopea,green tea ja cayenne. <3

 68. 77

  sanoo

  Valkoinen ja pinkki ovat suosikkivärini. Keittiön pienen liitutaulun lisäksi (toimii lähinnä omana muistitaulunani) tekisin mukavat vaihtuvat sisustustekstit eteisen ja tuulikaapin väliseen lasilliseen oveen. Myös peileihin voisi tehdä kivoja sisustustekstejä tai kuvia. Eli nämä tussit kävisivät ihan uusiin kohteisiin kun ei tavallisilla liiduilla saa noin tarkkaa jälkeä!

 69. 78

  Riikka sanoo

  Oon ehkä hiukan tylsä mutta valkoinen on ihan lemppari. Olen käyttänyt noita jo jonkin aikaa ja tykkään hirmuisesti. Eniten on käytössä ulko-ovessa jonka olen liitutautukontaktimuovilla päällystänyt. Myös peiliin olen kirjotellut omat värssyt 🙂

 70. 79

  Kastanja sanoo

  Onnea kokeilemassa – ihana arvonta! =)
  Mä piirtäisin näillä ikkunaan 😉

 71. 80

  Laura sanoo

  Kotona ja töissä liitutaulukontaktimuosivta tehdyt muistitaulut. Lisäksi olen maalannut itse tehdyllä liitutaulumaalilla purkkeja ja säilytysrasioita. ”Taluihin” kirjoitan tietenkin kaikki muistettavat asiat ja purkkeihin ja rasioihin niiden sisällön. Valkoinen on teitenkin ihan must, hopea näyttää myös todella hyvältä ja koska oranssia ei ole pinkki olisi loistava tehosteväri.

 72. 81

  Marjutti sanoo

  Käyttäisin niitä varmasti eniten töissä päiväkodissa, missä merkkauskohteet ovat lähes loputtomat. Nyt saa tuskailla joka syksy lapsien vaihtuessa, että millä ne edelliset merkinnät saa pois. Kiiiiitos vinkistä!!!!

 73. 82

  Tuikutin sanoo

  Nämä ovat olleet ostoslistalla, ensi kesän häitäni varten! Sinne tulee liitutauluja sinne tänne koristeeksi ja kylteiksi. Ja valkoinenhan on aina tyylikäs väri!

 74. 84

  -J sanoo

  Joulun koristeet ikkunoihin, keittiön välitilaan pirteämpää ilmettä & juhlakoristeisiin olisi myös käyttöä… Eli toivomuksena pari valkoista, hopea ja popcorn!

 75. 86

  Friida sanoo

  ValkoinenV Valkoinen sopisi kaikkeen mahdolliseeen, joten sitä toivoisin saavani

 76. 87

  Linda sanoo

  Oi, onpas käytännöllisen näköistä! (: Oon monesti aatellu tehdä huoneen seinälle liitutaulun, maalin kun vaan hankkisi niin siinä se ois. Ja jos tuuria olisi niin sitten olis jo tussitkin, vain pulet puuttuu (: Tosi hauskoja nää sun liitutaulusysteemit! (:

 77. 88

  Pauski sanoo

  Valitsisin valkoisen sen monikäyttöisyyden vuoksi. Myös musta ja hopea olisivat hyviä. Meillä ne tulisivat käyttöön muistitaululle, mutta haluisin ehdottomasti kokeilla myös noita sun ideoita!

 78. 89

  Jenna sanoo

  Loistoideoita! Tusseista valitsisin muutaman valkoisen, cayenne ja green tea -värin!:) Täältä jo liitutaulumaalia löytyykin, mutta se on tallessa odotellut ideoiden toteutuksia, joten puolet olisi jo valmiina, enää tussit puuttuisi!:) Muistitaulu, valokuvakehys, korien ja purkkien yms. nimeäminen jne. 🙂 Ideoita on monia!

 79. 90

  Paula sanoo

  Valkoinen olis aika perusjuttu, vaaleansininen ja -vihreä kävisivät oikein hyvin ja neon punaisella viesti pomppais silmille.

 80. 91

  sanoo

  Oooh!!! On muuten HIENO tuote. <3
  Messissä ollaan, ja uskollisena valkoisen ja hopean ystävänä ne olisivat toivevärini.
  Ihastuttava arvonta. 🙂

 81. 92

  Päikkis sanoo

  Käyttökohteita löytyis vaikka kuinka. Meillä on useampi liitutaulu ja piirreltyä tulis vaikka
  spraymaalattuihin peltipurkkeihin.Valitsisin kaksi valkoista, hopeisen ja kultaisen.

 82. 93

  Ripi sanoo

  Ihania ideoita sulla! Itse olen vasta suunnitteluasteella liitutaulumaalin kanssa. Liitutauluseinä keittiöön on ollut haaveissa, mutta mies ei ole oikein lämmennyt ajatukselle. On kuulemma aina suttaisen näköinen. Tussin jälki vaikuttaa huomattavasti siistimmältä, menisköhän läpi…?

  Lempiväri taitaa olla se perinteinen valkoinen.

 83. 94

  Lauren sanoo

  Lemppareita oli neonväreistä pinkki ja sininen ja perus valkoinen, en osaa valita vain yhtä.. 🙂

  Jos voittaisin, tulisi tehtyä eteiseen kauan haaveilemani liitutaulu ja ehkä lastenhuoneeseenkin joku alue pitäisi maalata…

 84. 95

  Paula sanoo

  Huikeita ideoita! Jos onnetar yllättäisi ja kumartaisi minun suuntaani, niiaisin kiitollisena ja kotiuttaisin valkoisen, neonpinkin, hopean ja neonkeltaisen tussin. Nyt tuli kyllä sellainen olo, että noinkohan maltan odottaa arvontaasi vai hyödynnänkö alennuskoodiasi ennen sitä… Itsellä maalin alle jäisi khh:n seinä, jossa voisi opastaa koirat kupeilleen ja vieraat ”saunavuorolle”.

 85. 96

  Marjo sanoo

  Neonpinkki, neonsininen, valkoinen ja hopea. Käyttäisin liitutauluun, purkkeihin ja lasiin…

 86. 97

  Syystyttö sanoo

  Moi, mieletön keksintö. Haluan noita itselleni, toivottavasti onni suosii. Eka kertaa luen sun blogia, kivalta vaikuttaa.

 87. 98

  sanoo

  Hyvältä näyttää! Valkoinen on suosikkini ja sitä käyttäisin ympäri asuntoa missä mieleen juolahtaisi 🙂

 88. 99

  Annu sanoo

  Oon aivan hullaantunut näihin tusseihin! Häissämme näillä kirjoitettiin vieraiden istumapaikat vanhalle ikkunanruudulle. <3

 89. 100

  Marika sanoo

  Näitä tusseja käyttäisin itseaskartelemaani liitutauluun, joka toimii meidän perheen muistin virkistäjänä. Meille voisi kotiutua vaikka kolme valkoista ja yksi neon keltainen tussi.

 90. 102

  sanoo

  Mulla on muistitaulu, johon tussi voisi tarttua. Muistitaulu on valkoinen, joten olisin kaivannut myös mustaa väriä.
  Valkoinen, hopea, punainen ja vihreä

 91. 103

  sanoo

  Mun suosikkiväri on hopea!
  Keksisin varmaan paljon käyttöä, jos nämä saisin.
  Olisi tuolla liitutaulumaaliakin odottamassa käyttöä! 🙂

 92. 104

  Miia sanoo

  Valkoinen toimii aina! Olisi hauska kokeilla tussia mattamariiniin teippiin. Toimistolle tarpeellisen muistitaulun voisi toteuttaa näistä kahdesta 🙂

 93. 105

  Terhi sanoo

  Valkoinen ja hopea suosikkejani! Kirjoittelisin eteisen peiliin asioita, ehkä innostuisin myös tytön huoneeseen maalaamaan liitutaulun, mihin voisi sitten piirrellä 🙂

 94. 106

  rinderella sanoo

  Ihania tusseja! Jonkin aikaa olen tuskaillut uusien liitutaulutaiteilujen ja tavallisen liidun sotkuisuuden kanssa, ja nämä olisivatkin vastaus ongelmiini! Meillä liitutauluja löytyy keittiöstä kaksin kappalein, eteisestä ja kohta myös olohuoneesta… Taisin innostua liikaa? 🙂 Lemppareitani väreistä ovat valkoinen, granny bird blue ja green tea 🙂

 95. 107

  sanoo

  Valkoisia tusseja ainakin tusina, valinta on helppo! Toisaalta olis ehkä jopa parempi jos arpaonni ei suosisi, sillä muuten tulee todennäköisesti suhrattua jokaikinen paikka johon tussia suinkin saa tarttumaan… 😉

 96. 108

  Lottaloviisa sanoo

  Perus”väri” eli valkoinen on lempparini. Käyttäisin sitä ainakin pienien viestien jättämiseen keittiön välitilan lasiin ja eteisen peiliin. Vielä kun löytyisi mustakin tussi, vaikka liitutauluun sitä ei voisikaan käyttää. Kivaa kun keksitään tällaisia uusia askartelutuotteita!

 97. 110

  CHARLOTTA MALMSTRÖM sanoo

  Valkoisen ja hopean värisen tussin haluaisin ehdottomasti kokeilla! Käyttäisin niitä liitutauluissa ja sinkkiruukkuihin.

 98. 111

  Marianna sanoo

  Valkoinen on suosikkiväri ja käyttäisin sitä toivottavasti joskus toteutuksen tasolle pääsevälle keittiön liitutaululle. Suunniteltu on jo ainakin vuosi 😀 Nuo värilliset olisi varmasti myös kivoja, erityisesti lapsille 🙂

 99. 112

  tiiti66 sanoo

  Perinteinen liitu puhdistuu hieman röpöpintaisesta liitutauluseinästä tosi huonosti, mahtaisikohan tässä olla ratkaisu ongelmaan…
  Suosikkiväreinä itsestäänselvä valkoinen ja sitten vaikkapa Green Tea -väri näytti hauskalle.

 100. 113

  josefina sanoo

  Ykshän tommonen löytyy kaapista, joten täytyykin kokeilla heti. Mun lemppari on ehdottomasti valkoinen!

 101. 114

  sanoo

  Apua mun on pakko saada kans tollasia tusseja, vaikuttaa tosi kivoilta! Nää olis kivaa vaihtelua tavalliselle liidulle. Aloin jo miettimään mitä kaikkea kivaa keittiöönkin voisi kirjoitella noilla 🙂 Valkoinen ja vaaleanpunainen oli kivoimmat värit!

 102. 115

  sanoo

  Ihania kohteita sulla postauksessa liitutaulutusseille ja samoin näissä kommenteissa; meillähän ei enää ole liitutauluseinää, mutta kiva kuulla, että nuo toimivat muuallakin. Varmasti toimisivat myös tuossa Ikean magneettitaulussakin… Mun mielestä kivimmät värit olis valkoinen, harmaa ja musta (noh, tää ei tainnut tulla yllärinä kellekään ;), mutta prinsessojen huoneisiin voisi kirjoitella myös pinkillä. Ja itse asiassa, se Ferm Livingin kalenteri (se liitutaulutarrakalenteri) onkin nyt tyttöjen käytössä. Täytyykin klikkailla vaaleanpunaista ostoskärryyn 🙂

 103. 116

  sanoo

  ”Tylsästi” vastaan valkoinen kivoimmaksi väriksi. Ehkä siksi,että se kävisi niin moneen paikkaan. Kivana muistitauluna voisi toimia kylpyhuoneen peili,josta aamulla muistaisi päivän tehtävät esim. hampaita pestessä,eikä tarvitsisi kurkkia kalenteriin.

 104. 117

  Hanna sanoo

  Valkoinen. Meillä ei ole kuin eteisessä liitutaulu, johon tussia käyttäisin.

 105. 118

  Henu sanoo

  Hopea taitaisi olla kaikkein monikäyttöisin meidän kotona, mutta myös neonvärit olisi kivoja ainakin lastenhuoneeseen. 🙂

 106. 119

  Ansku1 sanoo

  Valkoisen tussin haluaisin. Käyttäisin sitä liitutauluseinään tai magneettitauluun.

 107. 120

  Ninni sanoo

  Mä käyttäisin kyllä ehdottomasti noihin mun jo teipattuihin (jääkaapin ovi, eteisen ovi, kaapin ovi) muistitauluihin, mulla ei ole vielä yhtään kynää, joten tää oli vallan mahtava idea nyt kyllä <3 Lisäksi askartelen kaikenlaista kaiken aikaa, kortteja ja kaikenlaista tuunausta, joten väreinä voisi olla valkoinen, vaaleansininen, punainen ja vihreä. Oi että, mitä ihania ideoita tästäkin taas sai, kiitos siitä <3

 108. 121

  Meri sanoo

  Juurikin tällasia kyniä olen etsinyt, ei vaan ihan joka liikkeessä myydä. Käyttäisin liitutauluseinälle piirtämiseen ja kirjoittamiseen ja mikäli omistaisi kauniin käsialan voisi tusseilla saada aikaiseksi hienoja tekstitaulujakin!?:)
  Ja white is the new black..

 109. 122

  hippu sanoo

  joulu lähestyy…valkoinen. hopea, punainen ja vihreä. Näillä voisi tehdä upeita koristeluja ja joululahjojakin.

 110. 124

  sanoo

  Hörähtäisin varmasti niin noista tusseista, että käyttäisin niitä vaikka ja mihin. Aika hyviä ideoita on aikaisemmissa kommenteissa. Musta ja valkoinen olisivat silti parhaat värit. Simppelit ja yksinkertaiset, sopisivat moneen juttuun. Toivottavasti onni potkaisee 🙂

 111. 125

  sanoo

  Valkoinen on suosikki. Omistan jo yhden sellaisen. Piirsin Angry Birdseille puun kotimme liitutauluseinälle tyttären synttäreiden aikaan, johon printtailimme sitten lintuja oksille. 🙂

 112. 126

  sanoo

  Valkoinen liitutaulutussi on suosikkini ja ostin sellaisen itselleni viime Kädentaitomessuilta. Tänään kirjoitin kyseisellä tussilla Karhulan keittiötölkkeihin ”Kirjopyykki” ja ”White”, jotta erotan kumpaa pesujauhetta kummassakin tölkissä on. Liitutaulutussi on tosi kätevä ja mielelläni voittaisin niitä muutaman lisää.

 113. 127

  Taru sanoo

  Valkoinen ja keltainen on suosikkeja! Pakkohan noita on tilatakin, kun liitutauluseiniä parikin löytyy 🙂

 114. 128

  sanoo

  Voi vitsi! En tiennytkään, että tarvitsen tälläiset. Eteiset peilikaapisto tarvitsee ehdottomasti jotain tekstiä tai kuvioita pintaansa! Samoin vessan vanha peili ja saunan ikkuja ja….

  Lempparivärit ovat: valkoinen, hopea, kulta sekä Granny Bird Blue.

 115. 129

  Megabass sanoo

  Hopeinen vaikutti minun makuuni eniten 🙂
  Käyttäisin liituja ainakin yhtiin peltipurkkeihin, niissä on nimet jo alkanut himmenemään ja myös yhteen kajariin piirtää uudestaan yksi vanha piirros 😀

 116. 130

  EmmaEmilia sanoo

  Ihania juttuja ja kivoja ideoita! <3 Väreistä valitsisin ainakin valkoisen, hopean ja kultaisen. 🙂

 117. 133

  lentoemo sanoo

  Granny bird blue ja Green Tea näyttävät (ja kuulostavat) kivoille. Tietysti tarvittaisiin myös valkoista tussua..

 118. 134

  Viivitys sanoo

  Valkoinen on suosikki, mutta saattaisin repäistä ja ottaa myös värejä.. Green tea ja ehkä granny bird blue. Toivottavasti onni suosii, tilasin juuri liitutaulun nettikaupasta :o).

 119. 135

  Sharleen sanoo

  Tätä sinun ihanaa blogiasi kun selaa niin alkaa katsoa maailmaa toisin silmiin. Mukavasti sain sinulta inspistä ja just oli mieheni kanssa suunnittelmissa hankkia liitutaulu keittiöön ”muistitauluksi” ja kahdelle tyttärillemme huoneeseen ”jotta sotkisivat ennemmin muuta kuin sohvaa ja seiniä”.
  Valkoinen, pinkki, keltainen ja punainen. Näitä siis lähden tavoittelemaan. <3

 120. 138

  HT sanoo

  Käyttäisin tusseja kaikkeen kivaan koristeluun -> kohteita varmasti keksisin yhden jos toisenkin 🙂 Mahtava keksintö! Väreinä miellyttävä perus valkoinen, hopea, pinkki ja sininen. ps. Ihana tämä sinun blogisi!

 121. 139

  sanoo

  Vau, ompa hauskoja! Varmaankin jonkun verran väkertäisin joululahjoja, esim liitutaulutarjottimia ja siihen tussi mukaan 🙂

 122. 141

  ensu sanoo

  Valkoisin on monikäyttöisin, sellainen perusjuttu, ehdoton, mutta sitten jotain piristysvärejä olisi kiva yhdistellä tuohon perusvalkoiseen… vaikkapa garanny bird blue ja cayanne.

 123. 142

  Laura sanoo

  Valkoinen, hopea, pinkki ja turkoosi ovat minun suosikkeja.. Olen haaveillut liitutaulua keittiöön ja siihen voisi aina kirjoittaa esim. viikon ruokalistan

 124. 143

  kiiu sanoo

  Cayanne ja green tea ovat kivan näköiset värit, neonvärejä vähän vierastan , vaikka voisihan niitäkin olla kiva kokeilla.
  Hieno arvonta, liitutaulutussi näyttää ehdottomasti perinteisiä liituja paremmalta ratkaisulta.

 125. 144

  Minna sanoo

  Valkoinen on suosikkini. Eilen tuli postissa liitutaulutarraa ja kun sen saan kiinnitettyä seinään olisi tussillakin käyttöä 🙂

 126. 145

  Pia sanoo

  Tilasin jo yhden valkoisen, enkä huomannut ajoissa tuota lukijaetua 🙁
  Haluaisin lisää valkoista. Myös granny bird blue ja grape jelly, sekä punainen olisivat mieleen. Voisin kirjoitella miehelle rakkausviestin vessan peiliin, kun lähtee aina aamuyöllä töihin <3 Lapset varmaan tykkäis näistä kans, näillä on varmaan helpompi piirustella kuin normi liiduilla. Kivoja pieniä piristyksiä kotiäidin arkeen!

 127. 147

  sanoo

  Jes, vielä ehdin mukaan. Käyttäisin niitä ihan minne vaan voisin. Lemppariväri on popcorn (vai oliko se edes sen värin nimi? sekä valkoinen.

 128. 148

  Kaisa sanoo

  Aivan mahtavan näköisiä kokeiluja! Omana värisuosikkina valkoinen ja hopea. Käyttäisin mm. ruokalistan tekoon, erilaisten purkkien merkkailuun sekä viestintään eteisen peiliin…

 129. 149

  sanoo

  voihan nenä, näitä tarvitaan! ehdottomasti valkoinen ja hopea! merkkaisin näillä ja mustalla kontaktimuovilla lasipurkkeja. Lisäksi ”spreijaisin” mustalla kukkaruukut, istuttaisin hyasintit ja kirjoittaisin joulutervehdyksen.

 130. 151

  sanoo

  Mukana viime metreillä 🙂 Juuri tilasin valkoisen, joten neonvärit vois olla kivat. Tai jouluksi hopea! liitutauluun juttuja 🙂

 131. 152

  sanoo

  Vieläkö ehtii mukaan?

  Upealta näyttää! Ihan mahtavia ideoita.
  Itseäni haluttaisi kokeilla valkoisia ja hopeita tusseja.

 132. 153

  sanoo

  Minulle ihan uusi tuttavuus.Olisi kiva kokeilla valkoisella,vihrealla,punaisella seka Granny Bird Blue-vareilla…

 133. 155

  sanoo

  Valkoinen on suosikki ja ehkä saisin vihdoinkin maalattua eteiseen ilmoitustaulun liitutaulumaalilla jos tussitkin olisi valmiina. 🙂

 134. 157

  Vadelmia sanoo

  Kiitos informatiivisesta postauksesta, joka tarjosi paljon vastauksia, kun etsiskelin tietoa liitutaulumaaleista ja liiduista. Ostoslistalle menivät nyt nuo liitutussit sekä Bilteman maali.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *