>Lettukestit

>

Synkkää ja myrskyistä lauantai-iltaa piristi lettukestit kynttilänvalossa. Kestit laitettiin pystyyn oikeastaan tyttöjen katkeruutta helpottamaan, kun isoveli pääsi kaverille yökylään. Kyllähän kauniisti katettu iltapala tyttöjä piristi. 
Kirsikankukista ei juuri ulkona pääse nauttimaan, joten jokunen oksa on tuotu sisälle.
Tätä mutsia jännittää illan peli vallan mahdottomasti. Kuinkahan leijonien käy!? Huh! Iltaa odotellessa.
Kommentit
 1. 1

  Johanna sanoo

  >Lettukestit, namskis. Eilen pohdin erästä kukkaa fb:n puolella, että mikähän se mahtaa olla sellainen puu missä on valkoiset kukat ja jossa on ehkä häivähdys vaaleanpunaista, niin täältähän se selvisi, eli kirsikankukka. Onko teillä siis sellainen puu mistä tuo kukka on peräisin 😀 ?

 2. 2

  darkangel1981 sanoo

  >aah, ihana iltapala:). Mua ei tänä vuonna jostain syystä ole nuo matsit jaksanut kiinnostaa:(

 3. 4

  Esmeralda sanoo

  >Johanna, Juu, kirsikkapuun kukkia on nuo tuossa kynttilänvieressä, kuten alemmassa postauksessakin. Meidän kirsikkapuun kukat on aivan rehellisen valkoisia, vaikka nuput ovat aivan aavistuksen punertavia.Taidankin säiden kirkastuttua koittaa kuvata kirsikkapuuta tarkemmin kun se herättää aika paljon kiinnostusta. :)darkangel, Mua taas tänä vuonna kiinnostaa aivan harvinaisen paljon, ehkä hyvästä menestyksestä johtuen. :)jori, Hienoa! Letut pannulle vaan!!

 4. 5

  Nonna sanoo

  >Lettukestit voisi järkätä tänäänkin vaikkapa pronssimatsia katsellessa. Kultamatsi lienee niin myöhään, että lapset ovat jo nukkumassa.Mutta jännää on! Ja teillä taas niin kaunista! =)

 5. 6

  Päm sanoo

  >Slurps, ihania lättylöitä…:P** (<- kuola valuu), hih.Voi huisi, täälläkin jänskätään illan matsia…Suomihan sen tietty voittaa! 😀

 6. 7

  Marjukka sanoo

  >Juu… Lettuja taitaa olla meillä tänään 😉 Kirsikkapuu on kaunis. Sellainen puuttuu vielä meidän pihasta…

 7. 9

  Misma sanoo

  >Namms, lettuja! 🙂 Kohta taitaa mullaki olla paistumassa letut! :)Jos kerkeet kurkkaahan munki blogi..misman.blogspot.com

 8. 10

  Taikku sanoo

  >Letut on ihan parasta herkkua! Kermavaahto ja mansikkahillo..muuta ei sitten tarviikaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *