Lauantai-iltana

Kynttilät

Joululehdistä ehdin jo puhumaankin jossain vaiheessa ja eilen viimein sain ystäväni kanssa pengottua joululehtipinoni esille. Aikamoinen pino niitä onkin kertynyt, vanhimmat ovat vuodelta 2007. Istahdimme sohvalle niitä eilen lukemaan ja osa muutaman vuoden takaisista joulujutuista tuntui aika huvittaville. Mutta kyllä sieltä kivojakin juttuja löytyi! Ja inspiraatiotakin. Eilen ei kuitenkaan päästy vasta kun alkuun ja tänään ajattelin saunan jälkeen istahtaa Petteri Punakuonon kaveriksi sohvalle ja selailla loputkin. Onko teillä tapana säästää vanhoja joululehtiä? Jostain syystä olen itse jemmannut kaikki ostamani joululehdet. Ennen rauhallista joululehtihetkeä pitäisi tosin vielä leipoa yksi täytekakku huomista varten! Kakku ei varmaankaan valmistu koneella istuessa, joten täytynee siirtyä keittiöön ja yleiskoneen ääreen.

//Kivaa ja tunnelmallista lauantai-iltaa!

tunnelmointia olohuoneessa

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Säästän joululehdet, ihana lukea vanhoja lehtiä, vuodessa ehtii unohtaa 😉 ja täällä just lueskelen glögin kera niin, et eka pelti pipareita vähän kärähti 😀

 2. 2

  sanoo

  Joitain lehtiä on tallessa, selailen niitä ja joulukirjoja itse tehdyt lahjat mielessä. Tosin Pinterest taitaa viedä pisimmän korren inspislähteenä.

  • 2.1

   sanoo

   Niin se taitaa olla, pinterestistä saa ajankohtaiset ideat! Olen tehnyt sellaisenkin huomion, että joululehdissä tuntuu ilmestyvän ne ideat, jotka blogeissa nähtiin jo vuosi-pari sitten… ei oikein printtimedia pysy blogien matkassa!

 3. 3

  sanoo

  Mulla on myös lehdet tallessa ja niitä selailen joka joulun alla. Reseptit on ainakin aina ajankohtaisia ja mielenkiintoista on seurata myös miten joulutrenditkin muuttuvat ja mitkä taas pitävät pintansa vuodesta toiseen. Mukavia hetkiä sinne yleiskoneen ääreen, täällä otettiin varaslähtö isänpäiväherkkuihin jo tänään 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Reseptejä tulee katseltua eniten lehdistä! Mutta toki muutakin… ehkä ne inspiraatiot silti tulee muualta pääasiassa. Tykkään joululehdissä joulukotijutuista! Ja trendien muuttuminen on mielenkiintoista seurattavaa, sitä tässä seurailin kun seitsemän vuoden ajalta lehtiä selailin. Aika erilaiset miljööt oli vanhoissa lehdissä, mitä tämän vuotisissa!

  • 5.1

   sanoo

   Samaa lehteä on täällä luettu… muistelen, että tykkäsin lehdestä silloin kovasti, mutta nyt ei oikein auennut! 😀 😉 Aika hempeää oli…

   Kiitos haasteesta! Tämä on tullut nyt sen verran monelta suunnalta, että taitaa olla jo parempi osallistua. 🙂

 4. 6

  Sisko sanoo

  Minä säästin aikaisemmin kaikki joululehden, mutta sitten jossakin muutossa heitin pois. Toisinaan harmittaa moinen päähän pisto, silloin tuntui ettei ne mihinkään mahdu ja ovatko sen arvoisia säilyttää 🙂 puolensa molemmilla… Leivontaohjeet ovat usein, mitä haluais, mutta onneksi ne voi löytyä netistäkin.
  Sinulla onkin aikamoinen pino kertynyt! Kiva alkutalven tunnelma teillä! 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Olen minäkin monesti miettinyt, että heittiäisin pois, mutta tuskin raskin… Ehkä säästelen niitä lapsille ja lastenlapsille. 😀 Heh! Vois kai niitä viedä vaikka varastoon osan.. Mä tykkään lueskella niistä pääasiassa ruoka- ja leivontaohjeita! Jotenkin netissä ei samalla tavalla tule selailtua ohjeita inspiraation toivossa vaan ennemmin etsii sen ohjeen siihen ruokaan joka on jo mielessä!

 5. 7

  sanoo

  Voi että, ihanan tunnelmallista teillä! Olen etsinyt tuollaista metallista neliön tai suorakaiteen mallista tarjotinta myös meille mutta löytänyt vain pyöreitä. Mistä olet mahtanut omasi hankkia?

  • 7.1

   sanoo

   Kiitos Ansku! Omani on ostettu aikanaan Tukholman Granitista. Ei taida olla enää Granitin valikoimissa… En ole kyllä vastaavaa nähnyt muualla, mutta pidän silmät auki kauppoja kierrellessäni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *