Lauantai-iltana koti on kaunis

syyshortensia

Meidän koti on yleensä kauneimmillaan lauantai-iltana. Mites teidän kotona? Aika usein hyvät aikomukset laittaa koti kuntoon jo torstaina tai perjantaina jää ainoastaan aikomukseksi ja lauantaista osa käytetään siivoiluihin. No, rennolla meiningillä on siivottu ainakin tänään, joten eipä se mitään! Muutakin on ehditty tehdä. Iso-omenassa nopeasti pyörähtäessämme käväisin pikaisesti ihastelemassa Indiskan syksyn uutuuksia, joissa oli paljon kivoja mustavalkoisia juttuja (instassa kuva), mutta lähdin kotiin ainoastaan tuon valkoisen pitsilyhdyn ja pähkinäkahvin kanssa. Pitsilyhty luo taatusti pimeällä kauniita varjoja olohuoneeseen, tuskin maltan odottaa iltaa! Pitsilyhdyn rinnalle sopii herkkä hortensian oksa takapihalta. Hortensia on vielä sen verran pieni, että enempää en raskikaan harventaa sitä maljakkoon.

Jääkaapissa odottaa pala lämminsavulohta ja vuohenjuustoa, niistä olisi tarkoitus taikoa jotain illallista. Taidan ensin kokkailla ja sen jälkeen käydä juoksemassa päivän sporttailut. Sporttielokuuta on jäljellä enää reilu viikko ja tähän saakka ei urheilumäärän aika iso lisääminen ole tuntunut muuta kuin hyvälle, energiaa tuntuu olevan vaikka muille jakaa ja kunto on kohentunut selvästi!

syyskoti2pitsilyhty1

Onneksi viikonloppua on vielä jäljellä, ehtiihän tässä vielä vaikka mitä! //Mukavaa lauantai-iltaa!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Kaunista <3
  Ja samoissa tunnelmissa täälläkin; ekaa kertaa kotona lauantai-ilta sitten huhtikuun lopun, kun aloitettiin mökkikausi. Kotona on vaan niin ihanaa olla. Mä fiilistelen kynttilänvalossa ja tytsyt katsoo elokuvaa. Mies on kaveriporukan saunaillassa (tosin autolla). Kaikki on hyvin just nyt <3

  Ihanaa lauantai-iltaa sinnekin 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Meillä ollaan kyllä viihdytty kotosalla lauantait aika tehokkaasti, mutta ihan näin leppoisaa vapaa-aikaa ei ole ollut aikoihin. 🙂 Mutta ehkä syksyn tullen näitä taas riittää!

 2. 5

  sanoo

  Voi kun kaunista ja selkeää! Varmasti tosiaan ihana tuo lyhty pimeällä. Ja onhan se aivan ihana muutenkin.

  • 7.1

   sanoo

   Täytyisi itsekin koittaa ottaa perjantai välillä vapaaksi, ja käyttää aikaa silloin siivoamiseen, olisi pidempi viikonloppu ja enemmän aikaa nautiskeluun! 😀 Puhdas koti todellakin tekee paremman mielen, minulle ainakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *