Lauantai-illan huumaa & Kassialmat

saturday

Ah, miten mukava on ollut viettää kunnon kotilauantaita tänään! Kyllä se vaan on niin, että ilman arkea viikonloput ei tuntuis miltään. Joten onneksi meillä on olemassa maanantaiaamut, aikaiset herätykset, kiireiset iltapäivät ja aikataulujen sumplimiset, sillä sitä mukavampaa on viettää leppoista, kiireetöntä viikonloppua. Tänään on häärätty keittiössä, sisustettu olohuonetta ja kuvattu aika paljon. Niitä kuvia näette myöhemmin, mutta ala kuvassa olisi pieni sneak peek olohuoneesta, jossa on jotain uutta ja aika ihanaa…

Eemil alkoi illalla huokailemaan mummun leipomien sämpylöiden perään, joten kaivettiin ensimmäistä kertaa yleiskone uudessa keittiössä esille. Testasin kiertoilmauunia kolmella pellillä ja olihan se vähän haastavaa saada joka pellillisestä kypsiä. Vaatii siis vielä vähän harjoittelua, eikä ne sämpylätkään anopin leipomille vetänyt vertoja, mutta aika nopeasti nuo vaikuttaa hupenevan, joten ihan ok suoritus. Eipä ollutkaan tullut leivottua sämpylöitä varmaan yli vuoteen! Täytyy koittaa ottaa useammin tavaksi.

lauantai_

Aino -kassiarvonnassa seuraavilla kävi tuuri:  lappilainen, Veera, Ritva, Ulpu, Jenni, Niina, Marika’s, Jenna K, ookoo ja jaanaca. Olipa mukava arpoa tällä kertaa näin monta voittajaa! Laitan teille piakkoin viestiä voitosta, jotta saan yhteystietonne kassin toimittamista varten. Kiitos kaikille osallistumisesta!

Taidan käydä vielä pienen iltakävelyn ennen saunaa, sillä auringosta huolimatta on päivä tullut vietettyä lähes kokonaan sisällä. //Mukavaa viikonlopun jatkoa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 3

    Veera sanoo

    Heippa! Oletko saanut tämän voittaja Veeran kiinni? Aloinpa vaan miettimään että mulle oli tullut joku viesti jossa mainittu tämä Aino juttu ja olin vaan skipannut roskiin ja nyt tuli mieleen että ei kai mulle oo voinut osua voittoa kohdalle? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *