>Lattiavalaisin

>

Lattiavalaisimia

Esmeralda tahtoo uuden lattiavalaisimen, jonkin sortin jalkavalaisimen olohuoneeseen. Nykyiset olohuoneen valaisimet ei kympillä nappaa. Pitäisi saada jotain selkeämpää ja suorempaa. Yllättäen kuviin tulikin lähes ainoastaan kolmejalkaisia. Mustaa tekisi mieleni, ainakin osaksi. Mutta kokovalkoinenkin näyttää hyvälle. Musta kangasvarjostin ei miellytä, haluan että valo heijastuu valkoisena. Metallinen musta varjostin varmasti toimisikin, erityisesti tuossa suosikissani, mustassa spottivalossa.
Kaikissa näissä on jotain kivaa, vaikka erilaisia ovat.

Mistä näistä sinä pidät? Mikä mielestäsi sopisi meille?

Kyllä minä haluaisin pöytävalaisimenkin, olohuoneen valaisimet kokonaan uusiksi. Siitä toisella kertaa!

Kuvat:
Valoshop
Studio Kirsimari
Kodin Terra
Lamppukauppa
Erikoista
Casa Rustica

Kommentit
 1. 1

  Rilla sanoo

  >Nämä ovat kaikki tosi kauniita? Kyllä sulla on hyvä maku 🙂 Ja kuinkas sattuikaan, myös mulla tuollainen kolmijalkainen haaveissa. Meille ottaisin varmasti tuon ensimmäisen.. Mistä se oli?

 2. 2

  Jasmiina sanoo

  >Kyllä meille lähtisi ja tämä sinun suosikkisi. ja mustana. toiseksi paras on mielestäni yksijalkainen? 🙂

 3. 3

  Hanna sanoo

  >Eka ja simple ovat suosikkejani ja sopisivat mielestäni parhaiten teille, syitä en tarkemmin osaa selitellä 🙂

 4. 5

  -sari- kaunista elämää sanoo

  >Kivoja lamppuja! Mä olen myös haikaillut uutta jalkalamppua, mutta se oikea ei ole vielä tullut vastaan.Sun blogi näyttää ihan mahtavan hienolta nykyisin! 🙂

 5. 6

  Elsa sanoo

  >Kolmijalkaiset kaikki kivoja, minun mieleeni eniten tuo oikeassa yläkulmassa.Tosi hieno edellisen postauksen DO WHAT YOU…taulu.

 6. 7

  Sabuska sanoo

  >MInä etsin myös lattialamppua juurikin tuo ensimmäinen valkoinen ja viimeinen musta on ollut mietinnässä 🙂

 7. 8

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos, Sari! Hienoa kuulla, että blogi miellyttää! 🙂 Elsa, Sama lamppu on minunkin lempparini, ainakin tänään. 😀 Ja kiitos, tykkään itsekin taulusta kovin!Sabuska, Tuo on kyllä kivan mallinen, molemmat värit kivoja!

 8. 9

  Marja sanoo

  >Ounou ounou… ei tällaisia ihanuuksia saa näyttää lamppuhullulle 🙂 Juurihan tilasin (puoleen hintaan Ellokselta) tuon ylärivin keskimmäisen valaisimen valkoisena… ja ennenkuin se on löytänyt paikkaansa meillä, huomaankin halajavani juurikin tuota ekaa valkoista tai vikaa mustaa valaisinta… huoh!! Ne näyttävät jotenkin keveämmiltä… ja tuo sun suosikkisi on niinikään minunkin yksi suosikeistani. Samoin kuin se omassa blogissani hetki sitten ihailema By Rydensin Captain… Voitaisko perustaa sellainen joku valaisinten vaihtorinki niin ei tarvitsisi itse hankkia niin montaa vaan voisi aina vaihdella kun omat kyllästyttää?! Ei olisi hullumpi idea ollenkaan!!

 9. 10

  Esmeralda sanoo

  >Marja, Mä tykkään Captainista myös tosi paljon. Meille se ei vaan käy, kun on liian iso. Ja mustassa on väärän värinen sisus… :/ Ihastelin sitä Stockalla vasta. Isompaan tilaan ois mahtava!! Mä ehdottomasti lähtisin mukaan valaisinrinkiin, sais kokeilla kaikkia ihanuuksia!! 😀

 10. 11

  pieni mopo sanoo

  >Tuo oma suosikkisi on ihan bestis. Näyttää raikkaalta, uudelta ja pikkuisen humoristiselta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *