Lattiantekele

Kyllä mä saan sen betonilattian, mutta vielä ei ole kovin tarkkaa tietoa, millaisen. Päivällä tänään näytti tältä, kun mieheni käytti hiukan isojen poikien työkaluja ja piikkasi lattian auki. Iltasella laitettiin uutta pintaa ja nyt vaan jännityksellä odotetaan, mitä siitä tulee.

Pintakäsittelyä joudutaan odottamaan nelisen viikkoa kuivumisen vuoksi, joten hyvin ehditään pohtia vielä keinoja siihen. Mitään ei ole vielä päätetty, mutta parikin vaihtoehtoa on. Saapa nähdä, kuinka käy! Jännää. 😀

On mennyt näin kesän myötä aika iltapainotteiseksi nämä mun postausajankohdat. Päivät on niin täynnä touhua. Synttärikuvia tuli otettua jokunen, niitä koitan piakkoin laittaa blogiinkin, ehkä jo huomenna!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Voi vitsit, rupesitte siis heti tuumasta toimeen! Mäkin haluan miehen joka ryhtyisi aina toteuttamaan mun ideoita 😀 Oma ei sitä todellakaan tee… tai ainakin miettii asiaa ensin puoli vuotta.

  Tuosta tulee kyllä varmasti hieno! Jään odottamaan lopputulosta ja sitten voinkin ehdottaa miehelle että vaihdetaan meidän eteisaulan laatoitus betonilattiaan ;D

  SInä sentään ehdit postailla illalla, mulla työpäivät venyy tällä hetkellä 14 tuntisiksi eli ei mitään tsäänssiä jaksaa enää postata 🙁 Ehkä tämä tästä..

  • 1.1

   sanoo

   Ruvettiin me heti tuumasta toimeen, kun sain päätettyä mitä lopulta haluan, mutta kyllä tähän pähkäilyyn meni sellaiset neljä vuotta, ettei me niin kovin nopeita oltu! 😀 Mies ryhtyi hommiin poikkeuksellisen nopeasti… ehkä siksi, että aloitin itse homman ja eihän sitä voinut keskenkään jättää! Aivan toimiva keino. 😉

   Isompana tilana betonilattia olisi varmasti tosi upea, mä aloin jo haaveilemaan, että jos tämä onnistuu, vedetään koko alakerta betonille. No, tuskin tulee toteutumaan ainakaan kovin äkkiä. 🙂

   Sullapa on ollut projektin myötä aikamoisia työpäiviä! 😮 huh! Ei takuulla enää tuollaisten päivien jälkeen jaksa uhrata ajatustakaan bloggaamiselle… Tsemppiä!!

  • 2.1

   sanoo

   Toivotaan, että tulee hieno! Ainakin nyt vaikuttaa lupaavalle. 🙂 Käsittelyiksi nyt on parhaina vaihtoehtoina pelkkä pohjustus tai öljyäminen. Täytyy vielä funtsia kuitenkin… Aika vähän on varsinaisesti betonille tarkoitettuja tuotteita, muita kuin lakkoja ja maaleja. Onneksi on hyvin aikaa miettiä!

 2. 3

  sanoo

  Kyllä tulee varmalla upea lattia….itsekin täällä pohdin keittiölaajennuksen lattiamateriaalia…kävi nimittäin selväksi,ettei tuota laminaattia enää saa,millä keittiön vanhempi osa on tehty…no,nyt jo mietin minäkin betonilattiaa…nimittäin laminaatti on väriltään”vintage wood grey”,joten joku harmaa kävis tosi hyvin…
  Saisinko neuvoja,miten käsittelette,,,esim.mitä olette tuohon pintaan laittaneet…uuden valunko?????… ja laitatteko lattialämmityksen…..NEUVOISTA KIITOLLINEN:)

  • 3.1

   sanoo

   Heippa Tuija!
   Me laitettiin eilen pintaan uusi valu ihan sementtilaastilla. Lattialämmitystä mietittiin, mutta koska meillä on vanha talo ja vanhat ovet, päätettiin, ettei aleta harakoille lämmittämään, kun uusia ulko-ovia ei ole tiedossa vähään aikaan. Pintakäsittelyksi haaveilen jotain aika luonnonmukaista ainetta, joka jättäisi pinnan aidon tuntuiseksi, mutta saapa nähdä mihin sitten päädytään. Kuultomaalaus olisi yksi vaihtoehto myös. Epoksilakkaa tms. liian voimakasta käsittelyä en haluaisi laittaa.

   Harmaasävyiseen laminaattiin sopisi varmasti hyvin betoni.
   Lattialämmitys kunnon sisätiloissa olisi varmasti kiva betonin alla, tosin olen kuullut että betoni olisi kesällä mukavan viileä ja talvella lämpimähkö sellaisenaan. Mutta tuosta ei vielä kokemusta ole!

  • 5.1

   sanoo

   Oiskin ollut aika rohkea veto jättää tuolle pinnalle. Makee, mut mahdoton siivota. 😀 Nyt on vähän tasaisempaa pintaa kuivumassa!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *