Lakanaideoita

Harmaavalkoiset lakanat

Edelliseen postaukseen liittyen kasasin kollaasin minua miellyttävistä makuuhuonetekstiileistä, jotka kävisivät hienosti meidän makuuhuoneen tyyliin. Erilaisia harmaita, valkoista ja hiukan mustaakin, joita sekoittelemalla syntyisi kivoja ja tasapainoisia petauksia.

Muuten yksinkertaiseen makuuhuoneeseen sopii hyvin kuosillisetkin pussilakanat. Aiemmin kuviollisen tapetoidun tehosteseinän kanssa en käyttänyt muita kuin yksivärisiä lakanoita, mutta nyt kun taustaseinä on yksivärinen voisi kuoseillakin revitellä! Siksak -lakanat noin reilulla kuosilla olisi mukavan rauhalliset; pienempi kuvio voisi vilistä silmissä ja tehdä makuuhuoneesta rauhattoman. Tykkään kun pussilakanat ja tyynyliinat ovat sellaisia, että niitä voi huoletta käyttää ristiin rastiin ja kaikki sopii toisiinsa hyvin yhteen.

Kuvat mainitsemistani kaupoista: Ylärivin pussilakanasetit H&M Home – Tyynyliinat Ellos – Alemmat pussilakanasetit Anno/Kodin1

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Meillä on nuo Annon harmaat lakanat ja voin lämpimästi suositella! 🙂 Ollaan tyytyväisiä myös Pentikin tummanharmaisiin tyynyliinoihin sekä J.F. Finlaysonin harmaisiin pellavalakanoihin, kaikissa on todella ylellinen ja pehmeä tuntu ja värimaailmat just eikä melkein.

  • 2.1

   sanoo

   Kiva kuulla kokemuksia eri pellavalakanoista, uskaltaa paremmin suositella muillekin! Minä olen H&M:n pellavalakanoihin ollut oikein tyytyväinen myös. 🙂 Voisi kokeilla vaikka tyynyliinoina eri merkkejä itse kun ei kovin monille pussilakanoille ole tarvetta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *