L300 Kosmetiikkakokeilua

L300 Kuivalle iholle

Ehkä joku muistaakin, että kirjoittelin taannoin hankkivani suurimman osan päivittäiskosmetiikasta apteekin hyllyiltä. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että jatkossa minulla on mahdollisuus hankkia ihonhoitotuotteitakin marketin hyllyltäkin, Cederroth nimittäin on tuonut Suomeen L300 -tuotesarjan, yhden Ruotsin suosituimmista apteekissa myytävistä ihonhoitotuotesarjoista. Naapurimaan sijaan tuotteet ovat siis meillä tulleet myyntiin päivittäistavarakauppoihin ja itse bongasin purkit jo Cittarin ja Prisman kosmetiikkahyllyistä.  Onhan se aika iso etu tuotteelle, kun sen voi kiireinen perheenäiti poimia maitokauppareissulla mukaan!

Valitsin luonnollisesti kokeiltavakseni kuivalle iholle tarkoitetun sarjan ja minulle toimitettiin päivävoide, yövoide, silmänympärysvoide ja puhdistusvaahto. Tuotteet vaikuttivat lupaavalle jo markkinointipuheidensa ansiosta, 100% hajusteettomia ja yleisesti allergisoivia ainesosia sisältämättömiä voiteita uskaltaa tällainen herkkäihoinenkin kokeilla. Ensivaikutelma sarjasta on ollut miellyttävä ja iho on voinut varsin hyvin tuotteita kokeillessani. Ensivaikutelmaan lienee lasketaan myös ihastus purkkien ulkonäköön, vaaleanpunaisella sävytetyt purkit on aika söpöt!

L300 Kuivalle iholle

En osaa tuotteista nimetä yhtä ainoaa suosikikseni, sillä olen pitänyt kaikista näistä. Silmänympärysvoiteet minulla on ollut käytössä vasta jonkun hassun vuoden ja toistaiseksi L300 taitaa olla miellyttävin kokeilemistani. Yövoide on ihanan paksua tavaraa ja kosteuttaa ihon hyvin. Päivävoide saa kiitosta tosi nopeasta imeytymisestä, aamukiireissä kun ei ole aikaa odotella kosteusvoiteen imeytymistä ennen meikkivoiteen levittämistä. Puhdistusvaahdon koostumus on just mieleeni, sillä tuollainen pehmeä mousse on ihana levitellä kasvoille.

L300 Kuivalle iholle

Jatkan tuotteiden testailua ja raportoin teille vielä, miltä tuotteet pidemmän päälle vaikuttavat. Huomaan selvästi etsiväni sitä tiettyä oikeaa tuotetta tai sarjaa ihonhoitoon, sillä aikamoista haeskelua kosmetiikkahankinnat on viime aikoina ollut. L300 vastaa ainakin ensivaikutelmaltaan ja hintaluokaltaan tarpeisiin. Erityisesti kosteusvoiteissa tuotteen hinnalla on oikeasti merkitystä, sillä varsinkin talviaikaan kosteutusta menee aikamoisia määriä ihoon ja purkkeja saa olla ostamassa usein.
Jos mielit itsekin kokeilla sarjan tuotteita, L300.fi -sivustolta voit tilata ilmaisen näytteen tai voit vaikkapa poimia ruokakauppareissulla purkin kärryihin, sillä montaa euroa ei yhdestä purkista köyhdy! Kuivalle iholle tarkoitetun sarjan tuotteiden hinnat lähtevät vitosesta ja kalleimmatkin purkit ovat viidentoista euron paikkeilla. Muut L300 sarjat ovat Anti-Age sekä Normaali&Sekaiho. Sarjoja voisi huoletta sekoitellakin, joten itse voisin kokeilla Anti-Age seerumia, kunhan hyväksyn pikkuhiljaa näkyvät ikääntymisen merkit ihollani! 😉 …tai sitten ajattelen sen ihan vain ennaltaehkäisynä!

Mites ylipäätään teidän kosmetiikkatottumukset? Onko tapanasi tapana kokeilla uusia tuotteita vai oletko vakiintunut tietyn merkin käyttäjä? 

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Purkit ovat ainakin todella herkullisen näköisiä! Näitä voisi kokeilla, jos eivät rasita kukkaroa. Olen edullisen kosmetiikan kannattaja ja tykkään kokeilla uusia tuotteita. Kiitos vinkistä! 🙂

 2. 3

  Sisko sanoo

  tuo puhdistusvaahto kyllä kiinnostaa, täytyypä katsoa kaupasta jos löytäisin…

  • 3.1

   sanoo

   Näitä uskallan kyllä suositella, niin tyytyväinen itse olen ollut. Täällä päin näytti olevan niin Prismassa kuin Cittarissakin uutuudet hyvin esillä. 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *