Kynttilätarjotin

Tykkään kasata kynttilöitä paljon yhteen paikkaan. Tällä metallitarjottimella meillä on joka talvi erilaisia kokoonpanoja kynttilöitä. Tavallista arki-iltaakin virkistää tunnelmointi kynttilöiden kera.
On se kiva, että edes olohuoneessa on kaunista ja tunnelmallista, sillä keittiön valtaa pian kaaos; ekat piparileipojaiset. Leipojia on monta ja sotku sen mukainen.
Joko teillä on ensimmäiset piparit paistettu? Entä tortut? Torttuja me tehtiin jo pari viikkoa sitten, pian voisi ottaa uusiksi.
Mukavaa iltaa!
Kommentit
 1. 1

  Anne sanoo

  >Juu, leivottu on, mutta se johtui vain siitä, että muuton yhteydessä piti sulattaa pakastin, ja siellä olleet taikinat meni käyttöön (hyvää oli!)Kaunis tuikkukattaus sinulla, ja kuvat erittäin tunnelmallisia!

 2. 3

  Mari sanoo

  >Kaunis tarjotin ja ihana kynttiläasetelma siinä. ;)Minä tykkään laittaa useita kynttilöitä mielummin asetelmiksi kuin niin, että ripottelisin yksittäisiä kynttilöitä sinne tänne. Meillä kuopusneiti paistoi ensimmäiset joulupiparit kaupan taikinasta jo pari viikkoa sitten ja lähes yksi paketillinen pelkkää taikinaakin on pala palalta pikkuhiljaa syöty… ;DItsetehty taikina saa vielä odottaa tekemistään joulukuulle, siitä leivotaan sitten piparit joulunpyhiksi.

 3. 4

  Nonna sanoo

  >Täälläkin tunnelmoidaan kynttilöillä ihan arkenakin. Vielä on paistamatta, mutta just kirjoitin kauppalistaan piparitaikinan, että jospa viikonloppuna. Sunnuntaina kun on "lapset määrää"-päivä!

 4. 5

  Heidi sanoo

  >Kaunis kynttilä-asetelma:) Meillä on paistettu ensimmäiset tortut, mutta ei vielä pipareita.

 5. 6

  Pia sanoo

  >Ihana asetelma! =D Ei ole vielä leivottu, mut lauantaina olis tarkoitus 2 vuotiaan pirpanan kanssa pipareita leipoa, viedään niitä sitten kummitädille ja -sedälle tuliaisiks illalla… =D

 6. 7

  Elisabet sanoo

  >Kaunista! Pipareita en ole leiponut, mutta viime viikolla paistoin kukan mallisia torttuja aprikoosihillolla, raesokerilla koristeltuna.

 7. 8

  Ansku sanoo

  >Ei ole vielä paistettu kumpiakaan, vaikka torttutaikinaa on ollut jo varastossa hyvän aikaa. Nytkin on pakko tehdä "vain" marjapiirakka viikonlopuksi, kun on rahkaa ja kermaviiliä vanhentumassa jääkaapissa. Mutta adventiksi kyllä torttuja teen ja itsenäisyyspäivänä yleensä pipareita apuleipureiden kanssa (ovat jo kyllä aikas isoja).Iloisia leipojaisia!

 8. 9

  Esmeralda sanoo

  >Anne, Kiitos! Samahan se mistä syystä. :DKiitti, Selma!Mari, Mekin tehdään itse taikina vasta niihin varsinaisiin joulupipareihin. Kaupan taikinalla harjoitellaan. :)Nonna, Vau, mikä päivä teillä! Pitäisköhän ehdottaa meidänkin lapsille!?Kiitos Heidi!Pia, Kiva tuliainen!Elisabet, Meilläkin ensimmäiset tortut oli kukkatorttuja. Nyt voisi jo tehdä ihan perinteisiä ja luumuhillolla. :)Ansku, Kyllähän adventtina täytyy torttuja olla! 😀 Minäkin viimeistään sitten teen.

 9. 12

  Rilla sanoo

  >Ihana idea tuo tarjotin! Tykkään 🙂 Tarvisin meille ihan samanlaisen!Leipomisia ei ole vielä aloitettu, mutta paineet on kovat. Vanhin suunnittelee jo, minkälainen piparkakkutalo tänä vuonna tehdään!Eiköhän korkata mekin kausi tässä seuraavan viikon sisällä 🙂

 10. 13

  Meän Satu sanoo

  >Ihanan tunnelmallinen ja kaunis asetelma ja kuvat 🙂 Mie kans jo tunnelmoin kynttilöillä :)Ei oo vielä leivottu pipareita ko vasta löysin Pentikin verkkokaupasta poro-piparimuotin (Saaga) ja on tulossa postilla 😀 Mulla on poro-"fetissi" jolla mie lievitän täällä etelässä Lappi-ikävää ko sieltä oon kotosin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *