Kylmä kotitoimistopäivä

home office day 2

Tänä aamuna tuntui ihan siltä, kuin talvi olisi sittenkin tulossa! Aamusta oli niin kylmä, että ennen koululaisten matkaan lähtöä kipaisin varastoon hakemaan toppatakkikassin, jossa lapset sai riittävästi lämmintä päälle. Varsin kolea on ollut päivä, minun kotitoimistopäiväni… Aloitin aamun pirteällä juoksulenkillä niinkuin aika usein sellaiset päivät, kun minulla ei ole tarkempia aikatauluja vaan teen töitä kotosalla. Lenkin ja suihkun jälkeen istahdinkin puurolautasen kanssa koneen ääreen ja uppouduin töihin hyväksi aikaa lämmin villatakki päällä ja villasukat jalassa.

home office day 1Kotona työskennellessä on aina se riski, että jokin muu vie huomiota töiltä… minulla se aika usein on pyykinpesu tms. homma, jonka voisi aivan hyvin tehdä iltasellakin. Nyt aloin keittämään lounasta ja samalla päivällistä ja hain vaatehuoneesta muutamat talviset tekstiilit olohuoneeseen. Tuo porotyyny on aika symppis ja tuo heti talvitunnelmaa kotiin. Ruskea lampaantalja on 30-vuotias ja se on lämmittänyt minua ja meidän lapsia talvikeleillä vaunuissa ja myöhemmin pulkassa. Nyt kun sille ei moista käyttöä ole, se on lämmittänyt sohvalla istujia joka talvi. Kahvipaussi ja katseen irroittaminen näytöltä tekee aina hyvää, joten ihan hyväkin välillä puuhastella jotain muuta. Tosin, nappasin käteeni tabletin ja selailin nopsaan suosikkiblogit läpi! Kotitoimistopäivinä tulee lähes poikkeuksetta tehtyä myös blogipostaus, kuten nytkin. Varsinkin pimeänä kautena päivänvalo on aina hyödynnettävä! Mutta työt kutsuu vielä hetkeksi, lapsetkin on tulossa kohta kotiin.

Öljylamppu (vai myrskylyhty?) sohvapöydällä on tuliainen kauppareissulta miehelleni, joka ihasteli taannoin sellaisia jossain. Onneksi häneltä löytyi kokemusta moisen käytöstä, sillä enpä olisi itse osannut viritellä lankaa lamppuun. Ihastuin lamppuun itsekin, ja luulen että näitä täytyy käydä ostamassa pari lisää!

//Iloista tiistaita, ystävät!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanan tunnelmallisia kotityöpäiväkuvia! Tuo on kyllä niin totta, että helposti sitä rupeaa työn ohessa touhuamaan myös muuta. Vastapainoksi taas joskus kyllä tulee uppouduttua töihin niinkin intensiivisesti, että lounasnälkä yllättää pitkällä iltapäivästä. Mukavaa talvea enteilevää viikkoa!

  • 1.1

   sanoo

   Kiitti Sanna! Tuo on kyllä totta; usein kotona yksin rauhassa työskennellessä pääsee niin hyvin uppoutumaan kesken olevaan juttuun, ettei huomaa edes taukoja pitää. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Aivan ihana lyhty!

  Kotona tehdessä tosiaan ehtii tekemään vaikka mitä kotihommia ennen oikeiden töiden tekemistä… 😀 Silti välillä ainakin minä saan enemmän aikaiseksi kotona kuin työpaikalla.

 3. 3

  Saara sanoo

  Hei!
  Olen lukenut blogiasi pitkään. Ihania diy-juttuja ja sisustusjuttuja. Toivottavasti tästä ei tule tulevaisuudessa blogia, jossa esitellään meikkeja ja dagens-asuja 🙁 Niitä kun on jo ihan riittämiin….
  Hyvää syksyn jatkoa!

  • 3.1

   sanoo

   Heippa Saara! Oletko huomannut, että olen jo alkuvuodesta saakka kirjoittanut silloin tällöin mm. pukeutumisesta ja muustakin sisustus- ja diy-juttujen ulkopuolelta? Myös sellaisille jutuille on ollut kysyntää ja olen saanut aiheiden monipuolistamisesta hyvää palautetta. Aion jatkossakin niistä kirjoittaa, sulassa sovussa muiden aiheiden kanssa. Meikeistä en muistaakseni ole kirjoittanut koskaan, tuskin tulen kirjoittamaan jatkossakaan.
   Hyvää syksyä sinullekin!

 4. 4

  Minna sanoo

  Tänään on kyllä ollut kylmä päivä. Toppatakki on otettu käyttöön jo. Talvisen tunnelmallisia kuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *