Kuvamuistoja kehyksiin

Valokuvat kehyksiinSain yllättävän pian laitettua kehyksiin otoksiani lapsuuden paikkakuntani rannasta. Kehyksiin päätyi tällaiset aika perinteiset ja kuvaavat otokset.  Tulostin kuvat itse ohuehkolle kartongille, joten ne jäivät mattapintaiseksi. Kuville on paspikset mietinnässä, täytyisi käydä katsomassa vaihtoehtoja. Mustavalkoiset taulut sopii mielestäni kivasti harmaalle seinälle. Ja kyllä, kultamaalipurkki on ollut käytössä maljakko- ja kynttilänjalkatuunauksen jälkeenkin. 😀

Tässä vielä samaiselta seinältä lupaamaani kuvaa seinävalaisimesta valot päällä. Tuo harmaa seinäväri muuttuu aikalailla lämpimämmäksi keinovalossa, mutta ei kuitenkaan muuta kokonaan väriään. Ja struktuuripinta vaan korostuu, kun valo tulee seinää pitkin!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tosi kaunis tauluasetelma, ihanat kuvat! Ja tuo valaisinkin on oikein nappivalinta, seinäsävy edelleenkin erittäin onnistunut. Ja kultavaasikin piste iin päälle. I like a lot.

 2. 2

  Johanna sanoo

  Upeita kuvia! Hienoa, kun tauluilla on omakohtainen merkitys ja tarina. 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos! Kuvien paikalla on meille tärkeä merkitys, joka tuskin unohtuisi ilman näitä kuviakaan, mutta kuvat muistuttavat ajattelemaan asioita useammin. 🙂

 3. 4

  sanoo

  Todella ihana yllätys kun pistäytyin tänne sivullesi! Tosi harvoin käyn, mutta tuo kuva Raahen vanhasta museosta osui silmiin niin, että piti jäähä lukemaan juttuja aikaisemmilta ajoiltakin. Oon ite muualta muuttanut ja asun nyt Pattijoella ja tykkään kauheasti rantamaisemasta Raahessa! Kunpa osattaisi jotenki hyödyntää kaunis mijöö myös kahvila- ja matkailukulttuurillisesti =). Ihanaa, että hoksasit laittaa seinälle kotikyläsi!
  t. Tanja

  • 4.1

   sanoo

   Heippa Tanja! Ihan yllättävän paljon täällä näköjään käy raahelaisia! Tutut toki, mutta näemmä muitakin. 😀 Raahen rannat on niin ihania, vaikka ei tietenkään kaikki järin hyvässä kunnossa ole.

 4. 5

  sanoo

  olipas tutun näköinen ranta. 🙂 minä tosin en täällä ole syntynyt mutta jo kaksikymmentä vuotta melkein asunut. museonranta on ihana paikka.

  pitkään olen blogiasi seuraillut, harvoin tulee kommentoitua mutta ihailemassa ja lukemassa käyn aina. tosi kivoja juttuja paljon. 🙂 ideoita ja muuta mukavaa.

  • 5.1

   sanoo

   Museonranta on ihana ja tunnelmallinen!! Ihana nyt muistella paikkaa useammin kun taulu siitä muistuttaa. 🙂
   Ja kiva kun jätit viestiä, mukava kuulla, että käyt lukemassa ja tykkäät. 🙂

 5. 6

  Ninnu sanoo

  …kaunista! Eli siis ”tulostit itse ohuehkolle pahville”…Minkälainen tulostin on oltava, jotta tulostusjälki on kehystyskelpoista..?? Muita vinkkejä.. 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos Ninnu! Ihan tavallisella mustesuihkutulostimella printtasin, mutta toimiva systeemi myös laserilla. Kartonki on ohutta, tarkkaa neliöpainoa minulla ei ole ylhäällä, mutta veikkaisin 120g/m. Paljon sitä paksumpi kartoni ei liiku printterissä, mutta tuo toimii aivan kuin tulostuspaperi. Yksi hyvä on vaikka vesivärilehtiö, josta saa ohutta kartonkia a4 arkkeina edullisesti. Kokeilemaan vain!!

   • 6.1.1

    Ninnu sanoo

    Eli sit vaan niitä kehystämisen arvoisia kuvia metsästämään… se voikin sit olla eri juttu. 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Museo on kyllä upea! Viimeksi kesällä vietettiin siellä aikaa kaikkea mielenkiintoista tutkaillen. Nyt pitäisi päästä sinne vanhaan makasiiniin tehtyyn vasta avattuun museoon. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *