Kutsu Lukijoille

lukijailta kutsu

Nyt onkin luvassa jotain aivan uutta ja ihmeellistä minulle ja teille lukijoille, sillä olen päässyt ideoimaan meille yhteistä iltaa pikkujouluhengessä ja olen tästä aivan innoissani! Haluan siis kutsua teitä lukijoita viettämään kanssani tunnelmallista lukijailtaa marraskuun 27. päivän iltana klo 18-20. Paikkana on tunnelmallinen Cafe Latte Spirit kauppa Espoossa Leppävaaran kartanon pihapiirissä, osoitteessa Heurlinintie 1.

Lukijaillan ohjelmassa on Private Shopping ale puotiin, eli koko valikoina 10% alennuksella. Puodin valikoimiin kuuluu vaikka mitä ihania sisustustuotteita, mm. upeita tanskalaisia merkkejä ja lisäksi vaatteita, koruja ja kenkiä. Tarjolla on ainakin jotain jouluista naposteltavaa, saapa nähdä mitä! Lisäksi kaikille osallistujille on varattu lahjat, mutta ne jäävät vielä tässä vaiheessa yllätykseksi.

Paikkoja lukijailtaan on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan minulle sähköpostitse, osoitteeseen esmeralda.essi(at)gmail.com. Paikat menee varausjärjestyksessä ja ilmoittelen sitten kun mukaan ei mahdu enempää osallistujia. Mukaan voi tulla kuka tahansa, joka kokee itsensä lukijakseni, rohkeasti ilmoittautumaan vaan! Toivottavasti innostutte ideasta ja tulette viettämään kanssani jouluista ja tunnelmallsita iltaa rennoissa merkeissä kauniiseen miljööseen!

*Lisäys: Laitan vahvistuksen kaikille ilmoittautuneille mahdollisimman pian, ensimmäisille lähti jo viestiä!

Lisäys2: Nyt on kaikki paikat menneet ja kaikille ilmoittautuneille lähetetty vahvistus!

Täällä ollaan jo ihan viikonlopputunnelmissa, lepposa päivä kotosalla, kotitöitä ja kauppareissua. Illan ohjelmassa on salitreeni ja työjuttuja olisi tarkoitus hio koneella sitten kun talo hiljenee. Tahtoo olla paras aika keskittyä tiukempaa pohdintaa vaativiin juttuihin! Ei muuta kuin ihanaa viikonlopun alkua!! Jään odottelemaan ilmoittautumisia!

Kollaasin pikkukuvat: Cafe Latte Spirit

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihana idea ja varmasti kiva ilta! Täytyypä katsoa, jos pääsisin itsekin ilmoittautumaan, sattuu juuri lomaviikolle, niin en vielä tiedä millaista ohjelmaa on luvassa. 🙂

  Ihanaa viikonloppua! <3

 2. 2

  sanoo

  Tulisin ehdottomasti jos mulla olisi auto… yövuorojen välissä kun ei ehdi julkisilla sompailemaan ihan toiselle puolelle pk-seutua… Teillä on varmasti ihana ilta edessä!!

 3. 4

  Korukopan Eija sanoo

  Hitsi miten kiva idea..osallistuisin ehdottomasti, jos vähän lähempänä asuisin..Mukavaa tapahtumaa teille!

 4. 6

  Marianne sanoo

  Hei, lähetin ilmoittautumisen (minun ja kaverini) 7.11. En kuitenkaan ole saanut mitään vahvistusta asiasta?!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *