Kuten helmikuussa kuuluu

Ruokailutilan sisustaminen

Mielessäni helmikuu on aina ollut kirkas, aurinkoinen pakkaskuukausi, jolloin valon tuoma energia saa aikaan sen, että kaikki tuntuu olevan mahdollista tehdä ja ehtiä. Nyt kun helmikuu on ollut suurimmaksi osaksi harmaata loskaa, märkää ja pimeää on tuntunut tälläkin viikolla oikeastaan joka päivä, että veto on pois ja olo on vähintään nihkeä, jos ei jopa alavireinen. Siksipä täälläkin oltiin suuresti ilahtuneita aamulla, kun herätessä silmiä suorastaan häikäisi lumen tuoma valo ja hetken kuluttua jo aurinko helotti sinisellä taivaalla. Tällaisia päiviä kevättalven päivien pitäisi olla!

Iso lasimaljakko

Ajattelin jo kokeilla, jos syreenin oksaan ilmaantuisi jotain vihreää. Olisikin aika ihanaa ihailla pieniä vihreitä lehtiä sisällä. Vekkimaljakossa on viime viikonlopun kukkakimpun jämät; harmaanvihreät eukalyptuksen oksat. Aurinko ja valoisuus herättelee heti sisustusinspiraatiotakin, sillä valoisassa ainakin meidän koti vasta herää eloon. Muutama sisustusproggis tekisi mieli laittaa käyntiin tai saattaa päätökseen, mutta katsotaan nyt, milloin niille on sopiva aika!

Valkoinen ruokapöytä

Meillä on tänään leppoinen koti-ilta ja ohjelmassa Haluatko miljonääriksi, jonka katsomista kaksi vanhinta odottaa vähintäänkin tohkeissaan. //Kivaa lauantai-iltaa ja viikonlopun jatkoa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *