Kultainen on tämän pääsiäisen keltainen

LiitutaulumunaKultamunia pääsiäiseen. Mustavalkoiset pääsiäismunani tuntuivat hitusen tylsille näin parin vuoden jälkeen ja maalasin osan munista kullanvärisellä maalilla. Tällä kertaa en käyttänyt kultasprayta vaan Tikkurilan lahjusta, kultaista Miranolia. Pinnasta tuli aikalailla kultaisempi ja kiiltävämpi kuin spraylla ja näihin muniin se sopii hyvin. Maalaamani munat on aika ruttuisia styroxmunia, jotka oli kaikki ennen mustia. Pari aitoa kananmunankuorta on joukossa kultaisena. Mustat munat on pääasiassa liitutaulumaalilla maalattuja, pienemmät keraamisia munia ja suurin on sellainen riemunkirjava avattava pahvinen kukkomuna.

Oliskohan tässä minun pääsiäiskoristeet!? No, pajunkissoja on haettava uusi nippu maljakkoon ja kukkakauppakin kutsuu ennen pyhiä. Siinäpä riittämiin pääsiäistä kotiin.

Kulta pääsiäinenPääsiäismuniaPääsiäiskoristeetMustavalkoista pääsiäistä

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Ihania! 🙂 Sä hoksasitkin hyvin mitä tehdä niistä pikkumaaleista 🙂 Täytyykin ehkä itsekin kokeilla 😉

  • 3.1

   sanoo

   Juu, tämä välähti heti kun lahjapussukkaan kurkkasin. 😀 Hopamaali osoittautui omituisen kimaltavaksi. Täytyy miettiä, mitä kivaa sillä vois tuunata.

 2. 7

  Annika sanoo

  Olet näköjään käynyt kyläilemässä Monday to Sunday home -blogissa, jossa tuollaisia munia esiteltiin jo monta päivää sitten.

  • 7.1

   sanoo

   Hei Annika!
   Kauniita munia Monday to Sunday Home -blogissa. Ajattelitko, että Päivi on ainoa ihminen, joka on laittanut mustan pääsiäismunan ympärille narua ja höyhenet vai mikä oli kommenttisi pointti?

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *