Kukkien keskellä

kukkapiste3

Olen viime aikoina vieraillut Kirkkonummella muutamassa paikassa kameran kanssa, ajatuksena esitellä paikallisia yrityksiä, joissa tykkään käydä. Kirkkonummen Kukkapiste lahjoitti lukijailtaani joulukukat vieraille, joten aloitetaan kurkistus kukkakaupasta, jossa tulee eniten asioitua. Toistaiseksi olen ostanut täältä vain kukkia, perinteiset perjantaipuskat jne, mutta nykyään kukkakaupasta löytyy varsin kivasti sisustustuotteitakin, kuten lyhtyjä ja kynttilöitä. Vaikka toisinaan tulee harrastettua markettikimppujakin, niin kyllähän sen huomaa, että kukkakaupasta ostamalla saa oikesti hyvin hoidettuja kukkia, jotka kestävät maljakossa paljon pidempään kuin marketin kukat.

kukkapiste_kukkapiste2kukkapiste5

Upeinta antia kaupassa on nuo ihanat leikkoamaryllikset, joita meillä on ollut maljakossa koko joulunalusajan. Kukkapiste on muuttanut marraskuussa Kauppakeskus Kirsikassa sellaiseen paikkaan, jossa kaupalla on oma sisäänkäynti ja kukkakauppa voi olla auki vapaammin, juhlapyhinäkin.

Seuraavaksi kurkistetaan suloiseen ja pikkuruiseen HUONEettRUM -puotiin Kirkkonummen asemalla!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Kun luin tuon otsakkeen, ajattelin että kotisi kukista kirjoitat. 🙂 Sinulla on aina niin ihania kukkasia siellä pöydillä. Jouluruusu on jäänyt blogistasi mieleen aikoinaan, mutta omaani en saanyt menestymään.
  Ihania kukkia paikallisessa kaupassa oli. Ne ovat niin tärkeä osa joulua ja kotia. Kolmannen adventin iloa sinulle ja perheellesi. Ja täällä kotiseudullasi on tänä aamuna maa valkeana…

  • 2.1

   sanoo

   Sama tuli minullakin mieleen. Ja kyllä täällä joulukukkien keskellä ollaan, niin kuin ehkä uusimmasta postauksesta näkyy olohuoneen osalta. Jouluruusu ei kyllä minullakaan ole kovin hyvin menestynyt… taitaa olla aika herkkä. Vaikka kaunishan se on! Jouluna kukat tuo kyllä ihanasti juhlan tuntua. Ne riittäisi kuusen kanssa joulukoristeeksi!
   Meilläkin on nyt hiukan maassa lunta, mutta taitavat sulaa pian pois. Sinne onneksi taidettiin jo lupailla valkoista joulua, joten sitä mukavempi lähteä Raaheen jouluksi!

 2. 3

  Anna sanoo

  Kauniita kuvia. Kyllähän kukkia paljon mieluummin ostaa kivasta kukkakaupasta kuin marketista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *