Kotona Itsenäisyyspäivänä

joulukoti olohuone

Ihana pidennetty viikonloppu, ihana ensilumi (juuri ja juuri valkoista havaittavissa), ihana jouluinen koti ja ihana itsenäinen Suomi! ♥ Luulisi olevan tarpeeksi ihanuutta!! Muistelin, että viime vuonna otin meidän olohuoneesta kuvia juuri itsenäisyyspäivänä ja päätin tehdä samoin tänäkin vuonna. Täältä löytyy vuoden takaiset olohuonekuvat, jos kiinnostaa käydä kurkistamassa, millainen muutos olohuoneessamme on tapahtunut vuoden aikana. Yksittäisiä asioita on tapahtunut aika paljonkin, mutta näkyvimmät asiat; sohva, matot ja verhot on säilynyt ennallaan, joten aika samanlainen yleisilme huoneessa on yhä.

joulukoti4joulukoti3

Luulenpa, että meidän koti on jo nyt koristeltu jouluisimmilleen, joulukuusta lukuunottamatta. Ennen joulua pikkukuuset viedään olohuoneesta pois ja tilalle tulee lisää joulukukkia. Nikkaroimani puukuusi jäi näissä kuvissa vähän pimentoon, mutta kyllähän tuosta alta saattaa huomata, missä kuusen paikka on; siinä oikean joulukuusen paikalla!

jouluinen olohuoneolohuoneen joulu

jouluolohuone1_

Itsenäisyyspäivän vietto jatkuu kotosalla; lähden kokkaamaan lohikeittoa ja parit askartelutkin on kesken… Koitin haalia eilen kaupassa käydessäni fudge -tarvikkeita ihan ulkomuistista, joten jos kaikki tarpeellinen on kasassa, taidan keitellä joulukarkkeja vielä tänään! Presidentin juhliakin katselemme illalla, mielenkiintoista nähdä minkälaiset juhlat Tampereella on saatu aikaiseksi.

//Hyvää Itsenäisyyspäivää!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Kaunista on minustakin. Nuo pikkukuuset ovat niin ihanan söpöjä. Täälläkin aamulla keitelty joulukarkkeja, suolapähkinädaimia. Mukavaa itsenäisyyspäivän iltaa!

 2. 3

  Korukopan Eija sanoo

  Voi Essi, tämä ON niin ihana! Rauhallinen, seesteinen, kutsuva. Ei ole kauniimpaa <3
  Ihanaa juhlailtaa teillekin!

 3. 6

  sanoo

  Teillä on niin kaunis ja viihtyisä olkkari, ihanalta näyttää! <3 Tunnelmallista itsenäisyyspäivän iltaa!

 4. 9

  sanoo

  Jälleen kiva postaus, josta huomaa tehdyt muutokset! Sohvapöytä on nerokas. Teillä on seesteistä, ihanasti kaikki kuviollinen sopii yhteen! Minä kaipaan omaan kotiin sohvatyynyjen päivitystä, eikä tämä postaus helpottanut siihen yhtään kun nuo ovat kaikki niin kivoja! 🙂 Mukavaa viikonlopunjatkoa!

 5. 11

  Leenuska sanoo

  Tavattoman kaunis olohuone! Viitsitkö kertoa mistä tuo sivupöytä on? Meillä etsinnässä sellainen, eikä tahdo mistään löytyä sopivaa.

 6. 13

  Päivi Lemström sanoo

  Mielestäni sekä tänä vuonna, että viime vuonna seesteistä ja kaunista.
  XX

 7. 14

  noora sanoo

  Moikka! Aivan ihana blogi, niin kaunis sisustus! 🙂 Ihastuin tuohon pieneen valkoiseen sivupöytään/lipastoon vai mikä tuo nyt on, no tuosssa teidän sohvan vieressä kuitenkin. Mistä tommoisia voi ostaa? olen tuon tapaista etsiskellyt meillekkin jo pitkään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *