Kotiviikonloppu

Pitkästä aikaa vapaata koko viikonloppu, koko perheellä! Kaikki suunnitellut menot peruuntui syystä tai toisesta… Ihanaa rauhassa touhuta kotona ilman kiirettä mihinkään. Valmistellaan pikkuhiljaa ylihuomista koulujen alkua. Odotellaan lauantaisaunaa ja nautiskellaan. Kämppä kun on kunnossa, on aikaa istahtaa kahvikupposen kanssa koneen ääreen.

Lipaston laatikkoon on kasattu kesän muistoja koristeeksi jo syksyä ajatellen. Suuret sulat ja sileäksi veden hiomia rantakiviä.

Rentouttavaa lauantai-iltaa ja ihanaa viikonlopun jatkoa, koululaisten viimeisen lomaviikonlopun!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kauniita kuvia taas 🙂
  Niin se kesä vaan taas mennä hurahti ja koulut alkaa. Ihan uskomatonta kuinka nopeasti aika menee, vastahan oli kevät ja luonto puhkesi kukkaan… Onneksi vielä ensi viikolle on luvattu kivaa ilmaa. Pitää nauttia niistä aurinkoisista päivistä 🙂

  Mukavaa viikonloppua sinnekin. Huomenna varmasti lentelee monen koululaisen vatsassa perhosia 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Ihan mieletöntä kyllä on, miten nopeasti tämäkin kesä meni… Aika kiitää vauhdilla! Minäkin katsoin, että koululaiset saavat aloittaa lukukauden kauniissa säässä. 🙂 Kyllä täällä jännittää niin koululaiset kuin vanhemmatkin!

 2. 2

  sanoo

  Haistoin tänään eka kertaa ulkona syksyn. <3 Tykkään niin syksyisestä hämystä tunnelmasta. Rentouttavaa viikonloppua myös teidän porukalle.

 3. 4

  sanoo

  Ihania asetelmia. Pitäisi opetella tekemään itsekin asetelmia. eipäs olekaan niin helppoa, ja onkohan minulla edes paikkoja, mihin mahtuisi? Kaikki tasot tuntuu olevan jo täynnä, eli jotakin pitää karsia. Harkitut ja itse tehtdyt asetelmat ovat paljon mielenkiintoisempia kuin valmiit tavarat Hyvää koulun alkua!

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos Ansku! Nämä mun asetelmat taitaa olla sellaisia vahingossa syntyneitä, mitä nyt sattuu mihinkin asettumaan. Harvemmin tulee mitään tavaroita kasattua niiden yhteensopivuutta erityisesti silmällä pitäen… Kivaa aina välillä katsoa, millaisia yhdistelmiä sitä syntyykään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *