Kotiseuturomantiikkaa

a1Viikonloppuna päätin iltalenkin sijaan lähteä kävelylle kameran kanssa. Monesti lenkillä ollessa harmittelee maisemia ihaillessaan, kun ei ole kameraa mukana. Nyt kiertelinkin pari minun mielestä kivaa paikkaa tästä ihan lähistöltä ja uppouduin valokuvaamaan.

1220

Aivan lähellä kotia on vanha pato, jota varsinkin keväällä tulee usein käytyä katselemassa. En uskaltautunut kameran kanssa tuonne kapealle patosillalle vaan jatkoin koivumetsikössä polkua pitkin seuraavalle sillalle. Se onkin kaunis tuolla metsikön keskellä.
IMG_5914.CR2

14

11

Täällä ei lienee enää ketään kotona. Kivijalka ja portaat on jäljellä… Mielikuvitus lähtee laukkaamaan miettiessä, millainen talo näillä perustuksilla on ollut.

a5

Piikkilanka-aidan takana on vanha mylly, jossa muinoin jauhettiin Hangon keksitehtaan jauhot. Mylly on aika kiehtova paikka ja olisi mielenkiintoista päästä sisään tutkimaan sitä tarkemmin. Kunto vaan on aika surkea, joten ihan hyvä, että uteliaat jätetään aidan ulkopuolelle.

a4

a2a9

Myllyn jälkeen toinen mielenkiintoinen rakennus nimittäin luostari, jonka kupoli loistaa kultaisena kauas. Koskaan en ole sisällä luostarissa käynyt, mutta seuraavan avoimien ovien päivän aikaan olisi tarkoitus vierailla.

21

18

Ehkä se on tämä metsä kuitenkin kaunein asia tällä seudulla lenkkeillessä. Tykkään eniten käydä juuri metsässä kuntoilemassa ja näitä metsiähän tässä lähiseudulla onneksi riittää.

15

17

16

Tällainen hieman erilainen postaus tällä kertaa. 🙂 Olisipa kiva tietää, tunnistiko joku näitä paikkoja? Jonkun muunkin kotiseutua?

Huomenna sitten vappujuttuja. Taitaa olla munkkitaikinan teko edessä, jos muksuilta kysytään!

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos Elsa! Koivuja voisi kuvata ihan mielin määrin, niin ihania ne ovat. Kauniita näin lehdettömänä ja ihan kohta aavistuksen vihreinä hiirenkorvilla.

 1. 2

  Anni sanoo

  Tunnistin maisemat! Minäkin ihaillut samoja paikkoja ja tuo metsä on niin ihana,varsinkin kohta valkovuokkojen aikaan. Hienosti olet saanut kuvattua tunnelmia metsästä.

 2. 6

  sanoo

  Hienoja kuvia.
  Itsekin olen totutellut kävelemään kamera kaulassa. Siinä vaan menee paljon enemmän aikaa ja tahti on aika hidas, kun pysähtelee jatkuvasti kuvaamaan 🙂

 3. 8

  sanoo

  Ihania kuvia! Kävin tänään samanlaisella kävelyllä, napsin kuviakin, parasta oli ilta-auringon valo, luonto ja linnun laulu. Niin sitä herää luonnon mukana kevääseen myös itsekin ja tutut paikat esittäytyy uudessa valossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *