Kotipäivä

Ihanaa, kun on joskus sellaisia päiviä, että voi vaan olla rauhassa kotona. Tai sellaisia, että on jumissa kotona koko päivän ilman autoa… 😉 Kummin päin sen nyt haluaakaan ottaa! Minä otin niin päin, että saan olla ja värkätä ilman mitään kiirettä ja menoja. Ja mitä sitä muuta äiti-ihminen vapaapäivänä tekee kuin siivoaa. Aloitin tyhjentämällä koko olohuoneen kaikesta helposti liikuteltavasta. Sitten puunasin ja aloin laittaa tavaroita paikoilleen. Yllätyksekseni mikään kynttilää suurempi ei vaihtanut paikkaa, mutta osa tavaroista meni jemmaan kaappiin. Nyt on tyhjempää ja raikkaampaa, tilaa hengittää! Nopeastihan tämä päivä vierähti, tekemistä riittäisi vielä vaikka kuinka.

Syreenejä hain maljakkoon, mieluummin nautiskelen niistä nyt sisällä, ulkona kun viileni sen verran, että kotihommat taas maistuu!

Kommentit
 1. 2

  ninzi sanoo

  Onpa kaunista ja siistiä! Meilläkin tarvittaisiin moinen kohennus;) Tosi hienoja nuo pikkuiset perhostaulutkin!

  • 2.1

   sanoo

   Minäkin tykkään yhä nuista perhostauluista, tein ne joskus viime vuonna. 🙂
   Tällainen kohennus on toisinaan aina tarpeen!!

 2. 5

  sanoo

  Mäkin nautin niistä päivistä, kun meillä ei ole pojan kanssa menoa mihinkään. Musta se on luksusta 😉

  Mäkin taidan hakea pihalta syreenejä maljakkoon, ne alkavat ihan pian kukkia täällä! Kauniilta ja todellakin ihanan siistiltä näyttää teillä!

  • 5.1

   sanoo

   On tuollaiset kiireettömät vapaapäivät kyllä melkoista luksusta! Pitäisi usammin osata ottaa vaan rennosti, eikä suunnitella liikaa ohjelmaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *