Kotimaiset joululahjat

kotimaiset joululahjat

Mitä olen lähipiirissäni kuulostellut, yhä useampi on viime vuosina ruuhkia välttääkseen siirtynyt ainakin osittain hankkimaan joululahjoja nettikaupoista. Onhan se ihan ymmärrettävää, että tungos kaupoissa ei houkuta, varsinkaan jos ei ole aivan selviä säveliä siitä, mitä sieltä kaupoista läheisille lahjottaville ostaisi. Jos useamman nettikaupan selailu tuntuu kovalle urakalle, löytyy Bellapuodista useampi kauppias saman katon alta. Itse asiassa yrityksiä on yli kaksi sataa ja valikoimista löytyy varmasti sopivia joululahjoja niin perheenjäsenille ja ystäville kuin muillekin muistettaville. Kokosin Bellapuodista kivoja kotimaisia joululahjaideoita näin itsenäisyyspäivän kunniaksi. Suurin osa kaupoista on kotimaisia pienyrityksiä ja heidän valikoimistaan löytyy monenlaisia suomalaisia tuotteita.

Suloisimpana löytönä on joulukortit, jotka on täysin kotimaisia Avainlippu -tuotteita. Kuvavaihtoehtoja löytyy puodista paljon lisää. Skandinavisesta tyylistä pitävä sisustaja osaa arvostaa joululahjana Valona designin Koivukristalleja, tähtiä ja timantteja. Jos ei jouluaskarteluille ole aikaa, näillä koristaa omankin joulukodin tyylillä. Mustat mehiläisvahakynttilät on myös hyvä ostos niin lahjaksi kuin omaan joulukotiinkin. Opettajat, kerho-ohjaajat ja tarhantädit ilahtuu takuulla EDEL Cityn tyylikkäistä Poro ja Korppi -heijastimista sen ainaisen suklaarasian tai joulukukan sijaan.

Erähenkiselle ystävälle Bellapuodista löytyy moderni kuksa joululahjaksi. Kuplika -kuksa on valmistettu luonnonkuitukomposiitista. Ystävälle, joka ansaitsee timantteja voisi paketoida lahjaksi Diamant -riipuksen. Sen on suunnitellut ja valmistanut Marjo Vilkkula Ateljee Argentosta. Tyylitietoiselle miehellle, jolla on jo kaikkea, lahjaksi löytyi Bowie -solmuke, joka on valmistettu käytetystä turvavyöstä.

Sellaiset kotimaiset joululahjat löysin minä. Käykää ihmeessä katselemassa valikoimaa; olen varma, että löydätte monta joululahjaideaa Bellapuodista!

ps. DIY Joulukalenterin 6. luukku aukesi aiemmin tänään!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *