Kosmetiikkakokeilun tuloksia

vilvoittelua

Useampi viikko on jo vierähtänyt siitä, kun otin käyttöön Suomessa uuden L300 ihonhoitosarjan. Kirjoittelin blogiin sarjan ensivaikutelmista ja täytyy sanoa, että tällä kertaa ensivaikutelma antoi tuotteista ihan oikean kuvan. Kuivalle iholle tarkoitettu kosteuttava sarja on ollut varsin toimiva ja koko kokeilujakson ajan kasvojen iho on ollut tasaisen kosteutetun tuntuinen, olematta silti rasvainen. Mitään siloposkea minusta ei kasvovoiteilla saa, mutta kyllähän tasainen kosteutus tekee hyvää ja iso on ollut varsin hyvässä kunnossa kevään ajan.

Yövoide on ollut sen verran kovassa käytössä, että purkki tyhjeni jo, mutta tätähän saa helposti kauppareissulla lisää. Kotipäivinä olen saattanut käyttää yövoidetta aamuisinkin, mutta kiireisinä aamuina päivävoide on kiva kun se imeytyy vauhdilla. Voiteet kosteuttaa ihon hyvin, mutta eivät silti jätä sellaista rasvaista tunnetta iholle. Uskon kyllä, että nämä tuotteet jäävät pysyvästi käyttööni, laadun ja hinnan suhde kun on aivan mainio. Plussaa annan sarjalle selkeydestä, yksinkertaisesti värikoodatut tuotteet eri ihotyypeille, ei lukuisia erilaisia ainesosia sisältäviä vaihtoehtoja. Tästä sarjasta on helppo poimia kiireessäkin oikea tuote. Vaikka eri ihotyypeille löytyy omat purkkinsa, voi sarjoja sekoitellakin. Itse ajattelin kokeilla hyökätä ennaltaehkäisevästi ryppyjä vastaan Anti-Age Seerumilla ja käytössä olevan kasvoveden loputtua testaan normaali- ja sekaihon raikastavaa ja kosteuttavaa kasvovettä. Minkään sortin yliherkkyyttä ei ole ollut edes alussa havaittavissa, vaikka hyvin usein uuden kosmetiikan käyttöönotto aiheuttaa herkässä kasvojen ihossa jonkinlaista punoitusta.

l300_2

Jos jotain miinusta etsitään, suojakertoimilla varustettu kasvovoide olisi näin kesäaikaan poikaa! Mutta voi olla, että siinä tapauksessa hinta kohoaisi korkeammaksi. Toisekseen, käyttämässäni cc-voiteessa suojakertoimia kyllä on ja biitsille lähtiessä lotrataan sitten kunnon aurinkorasvan kanssa! Jos tuotesarja kiinnostaa, tarkempia tietoja tuotteista löytyy L300.fi -sivustolta.

Onko teillä kellään vielä kokemusta L300 -sarjasta? Mitäs olette tykännyt?

l300_1

Yksi kesän ehdottomasti parhaita juttuja on terassilla vilvoittelu ulkona suihkun jälkeen, hiuksia kuivatellen. Se melkein korvaa saunan jälkeisen vilvoittelun tunteen. Lämmintä ei tarvitse olla juurikaan, mutta ulkona on pyörähdettävä. Ja hei, mun tukka ei ole muuttunut punaiseksi, vaikka se märkänä siltä näköjään näyttääkin!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 2

    Lyydia sanoo

    Mun pintakuivalle, mutta rasvoittuvalle iholle tuo yövoide oli ilmeisesti liian rasvaista, koska nyt iho on aivan tukossa ja kukkii 🙁 Jännä, koska se ei levittäessä tuntunut ollenkaan rasvaiselta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *