Kööpenhaminaan – Vinkkejä, kiitos!

Pitkästä aikaa pääsen reissuun kun lähdetään äitini kanssa käymään viikonloppureissulla Kööpenhaminassa heti vapun jälkeen. Tarkoitus on lähinnä päästä ihastelemaan tanskalaisten sisustusliikkeiden valikoimia ja varmasti ehdimme myös vaatekauppoihin. Nyt onkin hyvät vinkit tarpeen kiintoisista shoppailupaikoista, kun kaksi ensikertalaista lähtee Tanskaan. Kaikki Köpis -vinkit otetaan ilolla vastaan. Kivoja sisustuskauppoja, outlet -myymälöitä, ihania vaateputiikkeja jne… Ja tietysti myös vinkit muista näkemisen arvoisista paikoista ovat tervetulleita. Sen verran olen suunnitellut, että varaan mukavimmat kenkäni jalkaan ja tyhjän matkalaukun mukaan. 😉

Kerrohan parhaat puodit ja muut vinkit, jos olet Kööpenhaminassa käynyt!! 

Playtypeplaytype julistekirjainmukitPlaytype StoreYksi varteenotettava käyntikohde on jo mielessä, nimittäin Playtype -kauppa Playtype™ Concept Store, jossa näyttäisi olevan varsinaisia ihanuuksia.

Kuvat lainattu: playtype.com

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kööpenhamina on yksi suosikkikaupungeistani. Ihana! Me ollaan reissattu siellä lasten kanssa, joten shoppailut ovat jääneet aika vähiin. Strogetillä on ainakin illums bolighus, jossa kannattaa käydä. Neljä kerrosta täynnä designia ja sisustusta. Blogistani löytyy Kööpenhamina hakusanan kautta muutama postaus meidän viime syksyn reissusta.

 2. 2

  sanoo

  Ihan keskustassa juuri tuon Strogetin varrella oli kivoja kauppoja, mutta jotenkin odotin paljon enemmän.. Kaikki tunnetut tanskalaiset lastenvaatteet jäi löytämättä 🙁 Illumin tavaratalossa käytiin pikaisesti, siellä oli kyllä kaikkea kivaa. Sisustussaaliskin jäi pieneksi, mutta ens kerralla sitten paremmalla onnella.

  • 2.1

   sanoo

   Minä ajattelin suosiolla jättää lastenvaateihastelut sikseen, nyt keskitytään vain sisustamiseen ja omiin vaatteisiin. 😀 Vaikka onhan siellä kuulema ihania lastenvaatteita…

 3. 3

  Laura sanoo

  Ne tanskalaiset lastenvaatemerkit löytyy niistä tavarataloista! En muista enää, mutta suurimmat tavaratalot Köpiksessä ja ovat ihan keskustassa. Siellä on omat osastot Mini A Turella yms yms yms.

 4. 4

  sanoo

  Ehdoton ykkönen on edelleen Notre Dame, Nørregade 7, josta löytää huippujuttuja usein erittäin edulliseen hintaan. Tai hinta-laatusuhde on täysin kohdallaan.

  Toinen on Søstrene Grene Strøgetilla, jossa saa tosin kaivella hieman ettei käteen tartu halpiskamaa.

  Købmagergade on kuten Strøgetkin täynnä pikkukauppoja. Vähemmän puoteja on Læderstrædetillä sekä sen jatkeella Kompagnistrædellä. Myös sivukaduilla on kauppoja riittämiin.

  Pilestræde on kiva katu kuten myös sen sivukadut. Sommerfuglenista saa ihanaa suklaata ja Perch’s The on maailman paras teekauppa jos minulta kysyt 🙂 Astuessa sisään vastaan tulee tuoksumuuri ja teetä saa ostaa painon mukaan.

  Nørreport stationin luoteispuolelta löytyy toisenlaisia kauppoja ja jos tekee mieli syödä on esim. Kalaset Vendersgaden ja Nansensgadenin kulmassa kiva paikka (sisustus on ainakin leppoisa).

  Kastellet Bredgaden päässä on kaunis alue ja Kafferietista Esplanadenilla saa ihanaa take-away kahvia. Kastelletissa voi sitten vilauttaa jalkoja auringolle ja takaisin keskustaan voi kävellä merenrantaa pitkin jolloin Amalienborgin tulee nähtyä (vahdinvaihto kello12 muistaakseni).

  Toisaalta voi kävellä myös Østre Anlægin läpi ja pistäytyä Statens Museum for Kunst, jonka jälkeen Nørreport st. on sitten taas lähettyvissä.

  Pistä meiliä tulemaan jos haluat kysyä enemmän! Asuin siellä useita vuosia. Parin vuoden tauon jälkeen lähdössä taas kesäkuussa, aahh. Mukavaa matkaa!

 5. 6

  sanoo

  Illums on huippu, mutta ehdottomasti kannattaa poiketa myös vastapäisessä Hay:n liikkeessä. Mun mielestä tätä oli aavistuksen hankala löytää, koska en tajunnut, että liike sijaitsi rakennuksen toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Katutasossa oli näkyvillä vain suht pieni kyltti.

 6. 7

  sanoo

  Fillari alle, on mun tärkein vinkki. Mun blogista löytyy myös reissussa-otsikon alta juttuja edellisiltä reissuilta. Mä ehdin tänä keväänä juuri sua ennen… Ihanaa…

 7. 8

  Nina sanoo

  Olin juuri nukahtamaisillani kun muistin ettei nimi ole Sommerfuglen vaan Summerbird. Osoite Kronprinsensgade, lyhyt katu. Holly Golightly on osoitteessa Gammel Mønt 2, mikäli kaipaa luksusvaatteita. Baum & Pferdgarten osoitteessa Vognmagergade 2.

 8. 9

  sanoo

  Hei,

  ihan kentän lähellä on fields- kööpenhaminan suurin ostoskeskus! Täynnä kaiken maailman ihanuuksia!

 9. 10

  Maija sanoo

  Ihana, söpö Köpis!

  Et pyytänyt ravintolavinkkejä, mutta annan niitä silti :). Lensin juuri toissapäivänä Suomeen, joten tuoreessa makumuistissa taivaalliset brunssit DalleVallessa ja Zirup:ssa. Googlaile, niin saat osoitteet! DalleValle oli Köpisläiseen hintatasoon todella edukas, mutta niin herkullinen. Zirup vähän tyyriimpi, mutta kannattaa ehdottomasti kerran maksaa. Cocs&Cows ravintolasta saa huikean hyvät burgersetit. Kannattaa illaksi varata pöytä etukäteen…on nimittäin suuressa suosiossa.

  Pikkuisia sisustuskauppoja löytyy paljon mm. laederstr:lta eli Eurooppa kahvilan veden puoleiselta kadulta! Kiva viinibaari r-winbar (googlaile) kannattaa myös käydä. Ihanaa reissua!

 10. 12

  lotta sanoo

  ihanaa reissua! köpis on kyllä ihana paikka! <3 sen pääkadun sivukaduille kannattaa poiketa, täynnä ihania pikku sisustusliikkeitä. <3 käytiin myös siellä outlet-alueella joka sen merenneitopatsaan vieressä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *