Koli vei sydämeni

Koli maisema

Viikonlopun reissu Kolille onnistui upeasti. Ennen kuin kerron Vaarojen maratonista eli siitä, miksi reissuun ylipäätään lähdettiin, on pakko jakaa teille pari otosta Kolin maisemista, Ukko-Kolin laelta, johon kiipesimme hetkeä ennen perjantain ja lauantain välisen yön myrskyä. Ilma enteili jo myrskyä, kun ihastelimme jylhää kansallismaisemaa. Kolin maisemat kyllä yllätti minut, vaikka tiesinkin, että huikeisiin maisemiin pääsisin juoksemaan. Ruska oli varsin keltainen ja kaunista maisemaa riitti silmänkantamattomiin. Tänne on päästävä vielä uudelleen, joko juoksemaan tai vaikka vaeltamaan… luonnon kauneutta ihailemaan.

Koli maisema

Viikonloppu oli mukava, mutta ihanaa oli palata kotiin omien murujen luokse. Ollaan vieläpä oltu oikein toimeliaita reissusta palattuani, nimittäin saimme sunnuntai-illaksi pienen puusavotan, kun pihaan tuotiin kolmatta kuutiota koivuklapeja. Tänään töiden jälkeen asennettiin se kauan odotettu kylpyamme paikoilleen ja kyllä se vaan on ihana. Nyt voisinkin viimein kuvata kylpyhuoneen ja saunan blogiin, kun vaan valo riittäisi…

ps. Uskoisitteko, että maisemakuvat on otettu puhelimen kameralla? Testailen Huawein mallia Honor 7, jonka kuvausominaisuudet vakuutti niin, että jätin kameran kokonaan Kolin reissulta ja kuvasin vain puhelimella.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Koli on tosi makee paikka. Olimme siellä viimeksi kesällä ja useamman vuoden ajan sekä talvella ja kesällä seillä on lomailtu. Tosin ei koskaan syksyllä! Se pitäs varmaan tehdä. Maisemat on jylhät ja tuota Ukko ja Akka Kolia on ravattu ylös ja alas ja eväsretkellä oltu:)

 2. 2

  sanoo

  Hei! On aina kiva katsoa hienoja kuvia Kolilta! On se vaan niin maaginen paikka!
  t. Tiina
  tiinanpatikointi.blogspot.fi

 3. 3

  sanoo

  Koli on aivan superhieno paikka ja samoilumaastoiltaan haastava mutta todella palkitseva. Olet saanut upeasti kuviisi ruskan värit ja syksyisen fiiliksen.

  • 3.1

   sanoo

   Maastot oli kyllä välillä aika haastavia huimien nousujen vuoksi, juuri siksi maisematkin on niin hienot! Kiva, että tykkäät kuvista. Kolilla olisi voinut olla jatkuvasti kamera (eli tässä tapauksessa puhelin) kädessä!

 4. 4

  Ulpu sanoo

  Upean näköistä! Eikä tosiaan uskoisi, että ihan kännyllä otetut kuvat. 🙂

  Miltä Huawei Honor muuten vaikuttaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *