Koko perheen huvittelupäivä & Arvonta! – Päättynyt

funpark4

Vihjailinkin viikonloppuna, että lähdimme viettämään koko perheen yhteistä aikaa huvitellen ja jotain ihan uutta kokeillen. Suuntasimme siis matkamme Ideaparkin Funpark sisähuvipuistoon, kokeilemaan kuinka perhe saisi yhden syyslomapäivän kulutettua huvipuiston huvitusten parissa. Ja varsin mukavastihan päivä huvipuistossa sujuikin! Lähdimme matkaan heti aamusta, sillä ajatuksena oli käyttää koko päivä huvipuistoon tutustuen ja hyvä niin, sillä aikaa Funparkissa sai todellakin kulutettua. Lapset odottivat huvipuistopäivää ihanalla innolla, sillä meillä jäi kesällä porukan yhteinen lintsireissukin tekemättä. Katselimme etukäteen videoita Funparkin nettisivuilta eri laitteista ja valittiin niiden perusteella jo muutama laite, jotka haluttiin ehdottomasti testata. Rennot, mukavat vaatteet päiväksi ylle oli aivan ehdoton juttu, sillä farkuissa kiipeily ja pomppiminen ei olisi ollut ollenkaan niin hauskaa.

funpark1 funpark5

Lähdettiin ensiksi testaamaan varsinaisia huvipuistolaitteita, jollaiset toki ennestään ovat tuttuja juttuja muista huvipuistoista. Perinteiset karusellit ja keinukarusellit kokeiltiin nopeasti, ja tyttöjen ihastus Tähtitorni tuli koettua varsin moneen kertaan. Uutena juttuna lapset pääsi kokeilemaan keilaamista keilaradalla ja taisivat isommat ainakin ihastua siihen lajiin niin, että keilaamaan lähdetään toistekin. Alueelta löytyi muitakin pelejä niin isoille kuin pienillekin, joita pääsi kokeilemaan pelipoletteja käyttäen.

funpark3funpark6 funpark9

Hurjasti huvitellessa tulee tietysti nälkä, joten pysähdyimme kierroksellamme Funparkin omaan ravintolaan lounastamaan. Vaikka ravintola on hyvin perinteinen pikaruokapaikka huvipuistosalin laidalla, annan plussaa monipuolisesta valikoimasta. Lapset toki valitsivat listalta pikaruokaa; pizzaa ja hampurilaisaterioita, mutta sen lisäksi buffetista saattoi valita salaattia tai erilaisia kasvislisukkeita. Ilman täyttävää ruokaa olisi huvittelut jäänyt liian lyhyeen, mutta masut täynnä lähdettiin jatkamaan tutustumista.

funpark8 funpark10

Kaksi isointa tykkäsi kauhukellarista kovasti, vaikka ennemmin kellari kuulema oli huvittava kuin pelottava. Kuopuksen kanssa me vain kurkittiin hiukan ovelta, mutta jätettiin väliin jo pelkästään suositusikärajan +10 vuoksi. Ikärajat sekä paino- ja pituusrajat laitteissa oli ihailtavan alhaiset, sillä 6-vuotias kuopus pääsi lähes jokaiseen laitteeseen, johon hän halusi. Parissa laitteessa alle 120 cm pituiset pääsivät vain aikuisen seurassa laitteeseen, mutta pääasiassa lapset saattoivat olla laitteissa keskenään. Funparkista löytyy myös perinteinen Hoplop, johon on mahdollista mennä Funparkin rannekkeella, mutta koska meidän porukka viihtyi itse Funparkissa niin hyvin, ei lopulta ehditty kuin kurkistaa Hoplopin puolelle. Tarkoituksena oli yhdistää reissuun myös hiukan shoppailua Ideaparkin liikkeissä, mutta aikaa jäi lopulta hyvin vähän ostosten tekoon ja lapsetkin olivat huvipuistopäivän päätteeksi sen verran väsyneitä, että parin kaupan kiertämisen jälkeen päätimme lähteä jatkamaan matkaa illaksi sovittuun kyläpaikkaan. Mutta huvipuistosta on mahdollista poistua välillä ostoskeskuksen puolelle, joten mikä jottei välillä voisi piipahtaa ainakin osan porukan kanssa ostoksilla.

funpark2funpark12 funpark7

Laserestehuoneesta me tykättiin kaikki ja käytiinkin useamman kerran väistelemässä lasersäteitä pimeässä huoneessa. Lasereita löytyi Dark Combat lasersodasta, jota pojat kävi kokeilemassa meidän tyttöjen keinuessa merirosvolaivassa. Lopuksi lähdimme vielä kokeilemaan nykyaikaisia, moderneja huvituksia ja tutustuimme 6D Adrenaline! vuoristoradan erilaisiin seikkailuihin. Kadessa katsomossa erilaisten ääni-, tuuli- ja vesiefektein varustetuista seikkailuista saattoi valita haluamansa ja kokeiltiinkin mm. ilmamoottoripyöräilyä, vuoristorataa Kiinan muurilla ja pigviinien seikkailua jäätiköllä. Yllättävän elävän tuntuista menoa simulaattoreissa oli. Erityisesti koululaisten makuun iski tällaisen modernit versiot huvipuistolaitteista kuopuksen tykätessä enemmän perineisistä laitteista sekä liukumäistä ja pomppujutuista. Me aikuiset tykkäsimme kyllä molemmista, mutta kunnon karusellia ei siltä mitkään efektit voita!

Funparkin aukioloajat laajenevat viikoilla 42 ja 43 niin, että huvipuisto on auki joka päivä, ma-la klo 10-20 ja su 12-18. Normaalisti näin syyskaudella huvipuisto on avoinna pe-su. Rannekkeen hinta huvipuistoon on mielestäni varsin kohtuullinen, 19€, ja perheen pienimmille 11€.

funpark11

Nyt yhden teidän lukijan perheellä olisi mahdollisuus päästä viettämään syyslomapäivää Funpark huvipuistoon, sillä arvon yhden perhepaketin ruokailuineen teidän lukijoiden kesken. Osallistuaksesi arvontaan, kerro kommentissa, millainen olisi mielestäsi unelmiesi syyslomapäivä tai mitä siihen kuuluisi! Jätä myös nimimerkki ja sähköpostiosoite niille varattuihin kenttiin. Sähköpostiosoitteen näen vain minä ja käytän niitä ainoastaan voittajan tavoittamiseen. Osallistumisaikaa on lauantaihin 11.10. klo 24 saakka ja arvonta suoritetaan heti sunnuntaina, jotta voittajan on mahdollista vierailla huvipuistossa jo syyslomaviikolla. Onnea arvontaan!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Maria sanoo

  Unelmien syyslomapäivään kuuluu lasten riemu ja onnellisuus, hyvä mieli kaikilla.

 2. 2

  Hannah sanoo

  Mukavaan ja rentouttavaan lomaan kuuluu yhdessäoloa perheen kanssa ja kivaa yhdessätekemistä…saa unohtaa kotityöt hetkeksi ja keskittyä mukavaan oleiluun lasten kanssa!

 3. 4

  Kastanja sanoo

  Unelmien syyslomapäivä alkaisi hyvin nukutun yön jälkeen runsaalla brunssilla, jota seuraisi koko perheen yhteinen hauskanpito ja lopuksi tietysti hotellin kutsuvat sängyt iltauinnin ja saunan kautta.

 4. 5

  Mallu - kotikolo sanoo

  Kivaan ja mukavaan syyslomapäivään kuuluu yhdessäolo sekä rento olotila jokaisella.

 5. 6

  Sanna sanoo

  Unelmien päivä olisi sellainen milloin tehtäisiin jotain uutta! Esimerkiksi tuo Funparkissa käynti ja tietenkin hyvää ruokaa. Illalla uimaan tai leffaan.

 6. 7

  äm-pee sanoo

  Unelmien syyslomani on ainakin parin päivän pituinen, mieluiten koko viikko (kuten lasten koulusta on, itselläni vain 2 päivää), jotta ehdimme nautiskella monenlaisesta: ensin kiireettömästä kotoilusta, jolloin nukutaan pitkään, hiihdellään pyjamassa aamupäivä ja sitten puuhastellaan jotain kivaa.

  Säänsalliessa olemme yleensä syyslomalla käyneet metsäretkellä ystäväperheen kanssa. Siellä kierretään metsälampi ja muksut leikkivät puiden lomassa sillä aikaa kun aikuiset virittelevät nuotiotulen. Makkaranpaiston jälkeen tähyillään näkyisikö vähän sieniä, joista voisi tehdä iltapalan. Märkinä, savun hajuisina ja väsyneinä on kiva kömpiä illalla sohvan mutkaan leffailtaa viettämään. Tällaista meillä yleensä syyslomalla on 🙂

  Unelmien lomalla olisi ihanaa kotoilun vastapainoksi myös käydä pienellä reissulla, jos ei muualla niin vaikka lähikaupungissa. Vaikka Fun Parkissa….. 😉 Pieni irrottautuminen kotoa ja arjesta nostaa lomapäivät entistä ihanimmiksi.

 7. 8

  Sanna sanoo

  Mukava syysloma päivä on sopivassa määrin ennakkoon suuniteltua yhdessä puuhailua, mutta osittain myös ihan vaan olemista – halutessaan voi olla puoli päivää pyjamassa ja lueskella kirjoja / lehtiä.
  Toki myös loma lämpöön on aina tervetullut, mutta siihen tarvitaan hieman pidempi loma 🙂

 8. 9

  Jutta sanoo

  Ihana rento päivä perheen kanssa rennosti oleillen ja sään salliessa metsässä patikoiden. Äidin mielestä. Lapset tietysti toivoo paljon elämyksiä ja huvipuistoja…

 9. 10

  sanoo

  Tärkeintä on kiireetö yhdessäolo perheen kanssa. Mukavaa olisi tehdä myös jotain tavallisesta arjesta poikkeavaa:)

 10. 12

  Elina sanoo

  Rento syyslomapäivä on leppoisaa oleilua, lukemista, ulkoilua ja hyvää ruokaa.

 11. 13

  Johanna sanoo

  Unelmien syyslomapäivä olisi kiireetöntä yhdessäoloa koko perheen kanssa. Olisi se sitten luonnossa ulkoillen ja ruskasta nauttien tai kylpylässä polskien tai huvipuistossa riehuen. Pääasia olisi olla yhdessä porukalla koko päivä ja nauttia toistemme seurasta. Siihen on niin harvoin aikaa nykyisin ;o)

 12. 14

  essi sanoo

  unelmien syyslomapäivä kokoaisi kaikki perheenjäsenet yhdessä tekemisen pariin. Kaikilla olisi kivaa ja hyvä olla, riidoista ei tietoakaan!

 13. 15

  Merja sanoo

  Erilainen vapaapäivä hauskanpidon ja yhdessäolon lisäksi helppoa ruokailua ja yhdessä tekemistä hymyssä suin <3

 14. 18

  sigge sanoo

  Unelmien syyslomapäivä olisi koko perheellä vietetty päivä, joka sisältäisi kaikille mieluisia aktiviteettejä sekä tietysti hyvää ruokaa valmiiksi laitettuna!

 15. 20

  tinde sanoo

  Unelmien syyslomapäivään kuuluisi jotain kivaa tekemistä koko perheellä. Hyvä ruoka kuuluu siihen myös oleellisesti. Uskoisin, että tuolla huvipuistossa voisi viettää unelmien syyslomapäivän.

 16. 21

  -----almis----- sanoo

  Hyvä ja rento yhteinen tunnelma, mukavaa yhteistä tekemistä (=kaikenikäisille mieluista tekemistä&olemista yhtäaikaa). Kun vielä pääsisi oikeasti valmiiseen ruokapöytään, niin mukavahan se olis ja enemmän yhteistä aikaakin sitä myöden. Mitäpä muuta onnistuneelta syyslomalta odottaa! No ehkä hyviä yöunia kaiken tällaisen päätteeksi 🙂

 17. 22

  SatuK84 sanoo

  Onpas kiva arvonta! Syysloma päivään voisi tosiaan kuulua kyseinen vierailu sisähuvipuistoon tai vaikka syksyinen metsäretki makkaraa paistaen 🙂

 18. 23

  Suski sanoo

  Mukava aurinkoinen ilma, lomailu. Ei tarvitse kuljettaa lapsia harrastuksiin, voi vain olla.

 19. 24

  Marcie sanoo

  Ihana palkinto ja loistava ajoitus voittajalle! <3 rakennusajan vuoksi jätimme kesällä myös väliin huvipuistopäivän joten nyt kun vihdoin pääsemme viikonloppuna muuttamaan olisi täydellistä viedä lapset huvipuistoon tämän rumpan jälkeen <3

 20. 25

  Anita sanoo

  Nyt on kiva ja ajankohtainen arvonta. Täydellisen syysloman ainekset koostuvat: iloisesta mielestä, kiireettömästä oleilusta, yhdessäolosta, pitkistä unista, naurun kikatuksista, ulkoilusta. Bonuksena voisi olla retki huvipuistoon.
  Mukana arvonnassa.

 21. 26

  sanoo

  Loistava päivä/viikko voidaan viettää missä tahansa kunhan lapset on nauttivat, ovat iloisia ja muistavat reissun ja tapahtuman vielä monta kuukautta jälkikäteen 🙂

 22. 27

  kiruska sanoo

  ihana syyslomapäivä tulisi siitä ,että lähtisi eväsretkelle luontoon koko perheen kanssa ja seuraisi siinä samalla metsän elämää 🙂

 23. 28

  TerhiJ sanoo

  Paraat lomatt ovat sellaisia, että koko perhe voi viettää lomaa yhtä aikaa 🙂

 24. 29

  Nanne sanoo

  Unelmien syyslomapäivä olisi perheen kanssa vietettyä kiireetöntä yhdessäoloa.

 25. 30

  Mari sanoo

  Meidän uusioperhe viettänyt yhteistä aikaa vajaan vuoden..joku kiva tälläinen reissu lisäisi yhteisöllisyyttä ja äsikäkin pääsisi siinä samassa shoppailemaan 🙂

 26. 31

  Helena Palonen sanoo

  Päivä yhdessä koko perheen kanssa ( vaikka lapset ovatkin jo aikuisia ). Pojalla synttärit tulevana lauantaina, olisihan tommonen päivä kiva lahja hänelle!

 27. 32

  Sanna Perkonoja sanoo

  Unelmien syyslomapäivä sisältäis pikkupippurin ja teiniprinsessan yhteistä naurun kiherrystä, pupupöksyäiteen miltei härslaakiin johtavia kiljahduksia ja isukin onnellista hymyilyä. Kaikilla olisi mukavaa, rentoa ja aikaa (!) olla yhdessä 🙂

 28. 33

  Hanski sanoo

  Unelmien syyslomapäivä on yhteistä tekemistä koko perheen kesken, hyvää ruokaa ja kiireetöntä yhdessä oloa.

 29. 34

  Johanna sanoo

  Unelmien syysloma päivään kuuluisi se, että voitaisiin olla koko perhe yhdessä ja tehdä jotakin mukavaa ilman kiirettä.Vanhemmat ja lapset mahdollisesti ilman kiukkua. Ulkoilu tai metsään meno ei aina ole mahdollista, kun tuppaa huonoa syyssäätä ja silloin energia pakkaantuu turhaksi. Silloin sisähuvipuisto on paikallaan 😉

 30. 35

  Hanna sanoo

  Parhaaseen syyslomapäivään kuuluisi yhdessä oloa koko perheen kanssa. Mieheni on yksityisyrittäjä joka pitää harvoin ylimääräisiä vapaita, edes viikonloppuna. Olisi kiva päästä koko perheen voimin pitämään hauskaa koko päiväksi. Jos vaikka mieheni siirtäisi puhelunsa yhteistyökumppanille ja viettäisi koko päivän meidän kanssa.

 31. 36

  Antsku sanoo

  Syyslomapäivään kuuluisi mukavaa yhdessäoloa perheen kanssa ja mahdollisesti jotain mukavaa aktiviteettiakin ilman kellon perässä juoksemista. Iso plussa äidille olisi, jos saisi kerrankin jonkun muun tekemän aterian koko perheelle. 🙂

 32. 37

  suppa sanoo

  Metsäretki perheen kanssa, nuotiolla paistetut makkarat ja kuumat kaakaot mukana.

 33. 38

  HeliS sanoo

  Ihanainen arvonta, ihanassa blogissa.

  Paras syyslomapäivä on perhe yhdessä lasten ehdoilla, joko metsäretkellä, kylpylässä, sisäleikkipaikassa, leffassa.. – säästä riippuen.

 34. 39

  sanoo

  Unelmien syyslomapäivänä tehtäisiin jotain missä kaikki viihtyvät, kuten käytäisiin Funparkissa ja äitikin pääsisi siinä samalla hiukan shoppailemaan. Vietettäisiin rento ja hulvattoman hauska päivä ilman stressiä ja arjen velvoitteita. Jäätäisiin ehkä yöksikin vieraaseen kaupunkiin, syötäisiin hyvin ja vietettäisiin laatuaikaa perheen kesken.

 35. 40

  Henna sanoo

  Olisi hienoa pystyä antamaan lapsille päivä Funparkissa, sillä raskauteni vuoksi (1kk laskettuun aikaan) en ole pystynyt juurikaan viettämään heidän kanssaan laatuaikaa kodin ulkopuolella. Kesän huvipuistoreissut oli jätettävä väliin helteiden vuoksi – ja rannekkeiden hinnatkin olivat liian korkeita.
  Funparkissa ei ainakaan sää ole ongelma!

  Täydelliseen syyslomapäivään kuuluisi lasten huvittelun jälkeen vielä kylpyläreissu, jotta voisin itsekin rentoutua ja tietysti hyvä ruoka 🙂

 36. 41

  taru sanoo

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Monen harmillisen sattuman vuoksi meillä ei ole syyslomalla mahdollisuus tehdä mitään erikoista joten tämä olisi erittäin tervetullut palkinto 🙂
  Unelmien syysloma päivä olisi juurikin yhdessä oloa kaikkien lasten kanssa, hauskuutta, naurua ja iloisuutta. Sillä jaksaa taas lapset odotella seuraavaa lomaa koulusta ja lasten ilon voimalla äitikin jaksaa toisinaan niin rankkaa arkea eteenpäin 🙂

 37. 42

  Siinatar sanoo

  Unelmien syyslomapäivä sisältäisi paljon yhdessäoloa ja hervotonta kikatusta. Kylpylät on meidän suosikkeja, joten varmaan sellainenkin sisältyisi ohjelmaan =).

 38. 43

  Minna sanoo

  Unelmien syyslomapäivät vieteään pitkälti lasten toiveiden mukaan. Rentoa ja hauskaa aikaa perheen kanssa. Kivaa tekemistä!

 39. 44

  anni sanoo

  Vanhimman lapsen piti lähteä viettämään syyslomaa pohjoseen, mutta se peruuntui. Olisi kiva siis mennä koko perheen kanssa funparkkiin, lapset yllättyisivät kovasti. Olemme kerran aikaisemmin olleet sielä ja nuorin lapsista muistaakin Ideaparkin juuri tuosta hoplop/funpark reissusta. Meidän kolmannen lapsen laskettuaika on syysloma viikolla, joten reissu olisi viimeinen tällä kokoonpanolla.

 40. 45

  Jonna Forsberg sanoo

  Ihana olisi viettää päivä perheen kesken pitäen hauskaa. Näin yrittäjä-perheessä yhteinen aika on kortilla.

 41. 46

  Hemppu sanoo

  Junamatka lasten kanssa jonnekinpäin Suomea – kokemus määränpäätä tärkeämpi.

 42. 48

  Hippu sanoo

  Pois kotoa – vaikka vain lyhyenkin matkan päähän – irtiottoa tavallisesta kotiarjesta

 43. 49

  Lotta sanoo

  Unelmien syysloma päivä olisi jitain muuta kuin remonttia! Etenkin perheen pienimille jotain specialia, he kun ovat joutuneet joustamaan äitin ja isän remontoidessa kotia kuntoon.

 44. 50

  ZeiZei sanoo

  Mahtavaa, unelmien lomapäivä vietetään koko perheen kesken, yhdessä! Kaikkea mukavaa kaikille, ja mikäs sen parempi paikka, kun Ideapark. Toivotaan onnen potkua meidän sakille!

 45. 51

  Niinuskainen sanoo

  Parasta on olla perheen kanssa yhdessä ♥ Tehdä jotain sellaista, mitä ei normaaliarjessa ehdi/pysty tekemään. Vapaa-päivänä ja lomalla ollessa aika on puolellamme ja kokemuksia on kiva hakea 🙂 Yhdessä! Niistä ne lasten muistot syntyy. Ja omatkin 🙂

 46. 52

  Jonna sanoo

  Alkusyksyn kiireiden jälkeen haluaisin viettää lasten päivää ja antaa heidän päättää mitä tehdään – koko perhe yhdessä. Olisi jännittävää nähdä mitä he päättäisivät 🙂

 47. 55

  sanoo

  Kiva arvonta! Unelmien syysloma perheen kanssa olisi mökillä meren rannalla ruskan keskellä nauttien väreistä ja raikkaasta ilmasta.

 48. 56

  Pia sanoo

  Hotelliyö, hotelliaamiainen, puuhaa kaikenikäisille (teinille, eskarilaiselle, koululaisille, äidille ja isälle) , ei huolta kotitöistä, ei motkotusta läksyistä, ei riitelyä, paljon naurua, yhdessä oloa, rentoa menoa. Ja äiti tahtoo touhukkaan päivän päätteeksi lillumaan kylpylän lämpöiseen veteen…

 49. 57

  Meri sanoo

  Unelmien syyslomapäivä olis flow-tilassa etenevä rauhallinen, harmoninen, mutta touhuntäyteinen päivä perheen kanssa. <3

 50. 58

  marja porkka sanoo

  Kiireetöntä yhdessäoloa perheen kanssa sekä kotosalla että piipahdus ja irtiotto arjesta esim. kylpylässä tai jossain ”puuhapuistossa”.
  T. Mallukka64

 51. 60

  Lissu sanoo

  Unelmien yhdessä olopäivähän pitäisi sisällään leppoisan aamun ilman kiireitä ja iltapäivän yhdessä koko perheen kanssa huvitellen esim. Funparkissa. 🙂 Kivalta näytti teidän päivä!

 52. 61

  Elisa sanoo

  Unelmien syyslomapäivä alkaisi rauhallisella aamulla, jolloin kaikki saisivat nukkua pitkään. Sen jälkeen tehtäisiin, mitä lapset haluaisivat (luultavasti esim. FunPark olisi kova sana). Päivän ruokailut hoidettaisiin ravintolassa, koska lomalla ei äiti halua kokata. Illalla kaaduttaisiin sohvalle hyvän koko perheen leffan pariin.

  Arvonnassa mukana!

 53. 62

  Maippis sanoo

  Unelmien syyspäivä muodostuisi ystävien seurasta ja paikasta, jossa lapset viihtyisivät ja aikuisillekin riittäisi katseltavaa. Funpark kuulostaa juuri sellaiselta!

 54. 63

  sanoo

  Mahtavaan huvittelupäivään kuuluisi (hui kauhistus) :lapset määrää , aikuiset vikisee :)) Usein sitä tuppaa määräilemään minne mennään ja millai ja miten.. Ruokailusta täytyy tietty pitää huoli mutta kuin sitä aina sortuu komentamiseen?

 55. 64

  Aiju sanoo

  Unelmien syyslomapäivän voisi viettää melkein missä vain. Yhtä kivaa voisi olla metsäretkellä kuin kaupungillakin. Pääasia, että koko perhe on mukana ja kaikilla olisi mukavaa ja rentoa.

 56. 65

  Terhi sanoo

  Unelmien syyslomapäivään kuuluisi kiireetöntä yhdessäoloa perheen kesken. Ulkoilua kirpeässä aurinkoisessa syysilmassa ja hyvää ruokaa. Huvittelupäivä funparkissa kuulostaa myös juuri sopivalta syyslomapäivän vietolta!

 57. 66

  Essi sanoo

  Unelmien syyslomapäivä olisi sellainen, jonka lapset saisi itse suunnitella, vanhempien tietenkin ohjatessa pysymään realistisissa toteuttamiskelpoisissa rajoissa. Nykypäivän kiireen ja hälinän keskellä olisi unelma saada pyhitettyä yksi päivä vain ja ainoastaan lapsille aamun heräämisestä illan nukkumaanmenoon saakka. Etukäteen kertoisin lähipiirille tästä päivästä, jotta eivät ihmettele kun eivät saa meitä kiinni, lapsipäivään kun tulisi ehdottomasti kuulumaan puhelinten hyllyttäminen tuon päivän ajaksi. Ei mitään häiriötekijöitä, lapset saisi täydellisen jakamattoman huomion itseensä koko päiväksi. Uskon, että meillä lapset ainakin olisivat onnellisia vaikka päivästä kotona yhdessä lautapelejä pelaillen, leikkien, ruokaa tehden ja syöden, sään salliessa ulkona touhuillen. Kun sen kaiken saisi tehdä yhdessä vanhempien kanssa, rauhassa. Meidän vanhempien onnellisuudesta puhumattakaan.

 58. 69

  Mirva sanoo

  Unelmien syyslomaan kuuluu koko perheen yhteistä aikaa, iloa, naurua, hyvää ruokaa!

 59. 70

  Kati sanoo

  Mietimme juuri parhaillaan, millaisen pienen reissun tekisimme syyslomalla koko perheen voimin. Yhteistä lomaa kun on vain yhden päivän verran. Mikä olisi sellaista, joka kiinnostaisi perheen molempia lapsia ja ehkä vielä vähän aikuisiakin? Olisiko se Funpark? Emme ole koskaan käyneet Funparkissa, joten toisaalta miksei? Unelmien syyslomapäivään kuuluu joka tapauksessa pieni irtiotto arjesta, mukavaa yhdessä olemista ja tekemistä – jotain, mitä voi muistella sitten vielä loman jälkeenkin yhdessä 🙂

 60. 71

  Kirsi sanoo

  Unelmien syyslomapäivä olisi perheen kanssa lomalla jossain, missa arki ei yltäisi ajatuksiin.

 61. 72

  reeta sanoo

  Koko perheen yhteinen aika ja kivaa tekemistä, jossa lapset sekä aikuiset viihtyisivät. Näin raksarpojektin aikana siihen ei ole ollut aikaa!

 62. 73

  V sanoo

  Aikuisille hyvää ruokaa ja kiireetöntä tunnelmaa, lapset arvostanevat enemmän heille mieluisaa toimintaa, jotakin mikä olisi FUN! Fun Park vaikuttaisi sitä olevan 🙂

 63. 75

  sanoo

  Meillä on tulossa juuri mun unelmien syyslomapäivä, hepostelua ja hyvää ruokaa kesäkodissa. Taitavat tykätä kyllä muutkin neidit. Tosin miehet keksivät sitten omat hepostelunsa.

 64. 77

  Minna sanoo

  Yhteistä tekemistä lasten kanssa, isompien kanssa vähän shoppailua ja pienemmille vaikka elokuvissa käynti ja herkullista ruokaa koko porukalle 🙂

Trackbacks

 1. […] – Lokakuussa mm. tuunattiin ja piiloteltiin LivBoxeja, kuvattiin Change-kampanjassa upeita alusvaatekuvia Phot-O-ramassa Tampereella (näistä kuvauksista vielä lisää myöhemmin) ja hurviteltiin Fun Parkissa. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *