Kohti syksyä – House Doctor AW 2016

Kyllä se vaan on uskottava, että loppukesä on alkanut taittua syksyyn ja kyllähän tässä ihan kohta mennään jo syyskuuta. Syksyä aina odottaa tiytyllä innolla, mutta samalla myös kaiholla ja ehkä vähän kauhullakin, kun kesään on taas niin pitkä aika. Tämä syksy on kovin erilainen aiempiin verrattuna työkuvioita ajatellen ja luulenpa että tällä kertaa aika tulee menemään normaaliakin syksyä nopeammin ja huomaan ihan hetken kuluttua, että ollaan joulussa ja tämäkin vuosi on taas ohi. Syksyyn kääntyminen on aina kuitenkin aina tietynlainen kotiin käpetymisen aika ja silloin on paikallaan miettiä, minkänäköiseen kotiin sitä haluaa pimeinä, kylminä ja sateisina syysiltoina käpertyä. Kotiin tekee mieli tuoda jotain pehmeämpää ja lämpimämpää, jotain joka lohduttaa sateen vihmoessa mustiin ikkunaruutuihin ja siinä vaiheessa kun aurinkoa ei ole näkynyt viikkokausiin. Vielä ollaan onneksi kaukana niistä päivistä, mutta tulevaan on hyvä varautua!

house doctor aw 2016House Doctorin Moments -kuvaston kuvat inspiroivat minua miettimään oman kodin syysilmettä. House Doctorin mallistosta on hyvin poimittavissa ne samat kauden trendit kuin Bloomingvillen AW 2016 -mallistosta. Silti yleisilme on kovin erilainen, vaikkakin puhutaan pehmeästä skandinavisesta tyylistä.

house doctor aw 2016

house doctor aw 2016Rumankaunis keramiikka on pinnalla myös House Doctorilla. En ole itse vielä ehtinyt kirpparikierrokselle, jotta löytäisin omaan kotiin jonkin purnukan, mutta eilisiltana nautin huikean yhdeksän ruokalajin illallisen Viking Linen Gabriellalla ja se tarjottiin juuri tämän tyylisistä rustiikkisista keramiikka-astioista. Astiat toi kattaukseen syksyn tunnun ja se jätti kuitenkin hienosti tilaa ruualle.

house doctor aw 2016Ei voi väittää, etteikö ajatuksen jo kääntyisi syksyn ja kotoilun lisäksi hiukan jo talveenkin, mutta sen fiilistelyn aika on selkeästi myöhemmin! Pari pientä ajatusta hyvin yksinkertaistetusta joulufiilistelystä pääsi pujahtamaan mieleeni, mutta ne on helppoa unohtaa ihan kokonaan vielä tässä vaiheessa.

house doctor aw 2016Luonnonmateriaalit ja taljat, kynttilät ja lyhdyt, ryijyt ja muut seinävaatteet, pehmeys ja kodikkuus.. Niiden aika on kuitenkin nyt! Itse lisään vielä extraripauksen viherkasveja, jotka raikastaa kodin ja muistuttaa vihreydellään kesästä. Nautitaan syksystä ja sen tuomasta tunnelmasta!

house doctor aw 2016Kuvat: House Doctor Moments 2016

Olen parhaillaan matkalla Tukholmaan, jossa suuntana on Formex -messut ja muutenkin Tukholman sisustustarjonnan tsekkaus. Todella mielenkiintoista päästä ajan kanssa katselemaan Tukholman meininkiä; tutustumaan sisustusliikkeisiin, messuilemaan ja nauttimaan hyvästä ruuasta kiinnostavissa ravintoloissa. En ole koskaan viettänyt aikaa Tukholmassa päivää enempää, joten nyt on mukava fiilistellä tunnelmia kolmen päivän ajan ja ohjelmaakin on luvassa jokaiselle päivälle. Jos haluat kurkata ajantaisisia tunnelmia, siirry ihmeessä Snapchatiin -> @essiesmeralda!

//Iloista perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *