Kirjavinkki: Sisustusbloggaajan kotona

sisustusbloggaajan kotona

Tämä onkin aihe, josta on tullut toiveita useampaankin otteeseen, nimittäin minulta on pyydetty sisustuskirjojen esittelyä. Ajattelin, että voisin näitä silloin tällöin yksitellen vilauttaa; kirjoja joita itse tykkään lukea tai selailla. Yksi tuoreimmista kirjoistani on Ellie Tennantin kirja Sisustusbloggaajan kotona – Ideoita sisustamiseen – Käytännön neuvoja omaan blogiin. Kirjassa on esitelty kahdentoista sisustusbloggaajan tyyliä ja kotia, heidän blogisuosikkejaan, sekä vinkkejä bloggaajille. Blogivinkit ovat osalla hyvin suuntaa-antavia, osa taas antaa kivoja neuvoja yksittäisiin asioihin. Tyyliltään bloggaajat ja kodit ovat vaihtelevia, skandinaavisesta yksinkertaisuudesta (mm. upeaVosges Paris) retroon ja väri-ilotteluun. Kirjan lopussa on vielä oma osuutensa Tee oma blogi, joka varmasti sopii mainioksi oppaaksi sisustus- tai lifestyleblogia aloittavalle ja vasta-aloittaneelle. Käytännön neuvot eivät blogikonkaria ehkä opasta, mutta inspiraatiota ja ideoita löysin kirjan sivuilta itsekin!

Koska koko viikko on ollut aivan liian pimeä kuvata yhtään mitään, on blogikin päivittynyt vähän kehnonlaisesti. Kyllähän tämä pimeä aika pitäisi olla tuttua, kun se joka vuosi aina tulee, mutta silti sitä ei muistakaan, kuinka synkkää marraskuussa voikaan olla, varsinkin kun ei ole lunta. Nyt taitaa olla aika lähellä jo synkkyyteen vaipumista tämän valon puutteen kanssa, mutta ei kai se auta kuin kestää! Onneksi tässä on piristäviä asioita loppuviikoksi tiedossa ja täksikin illaksi lähden Helsinkiin ensin viettämään jouluista iltaa Ikean kutsumana ja sitten tapaamaan lapsuudenkaveriani monien vuosien takaa. Huomenna onkin se lukijailtaaaa, jee!!

Uusia sisustuspostauksia odotellessa voitte käydä tekemässä minut todella iloiseksi antamalla äänenne minun joulukuvalleni Styleroomin jouluhaasteen finaalissa. Satojen joulukuvien joukosta Kaikkien aikojen Joulu -lehden päätöimittaja Anneli Myller ja Styleroomin tiimi valitsivat kahdeksan otosta finaaliin äänestettäväksi. Äänestämään pääset tästä ja meidän olohuoneen viimejouluinen kuva löytyy sieltä albumin hänniltä. Äänestäminen tapahtuu kuvasta tykkäämällä! Kolme tykätyintä kuvaa voittaa 150€ arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin ja samanlainen palkinto odottaa yhtä äänestäjistä! Kiitos, jos päätät äänestää kuvaani! ♥

kirja saatu blogin kautta.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *