Kiirettä pukkaa!

Kylläpä on kiireinen viikko menneillään. Töitä ja projekteja. Pienoinen stressi portfolion kanssa ja kouluviikonloppu edessä, toiseksi viimeinen sellainen. Kotiin olisi ideoita jälleen vaikka millä mitalla, mutta nyt ei aika anna myöten. Liitutussin arvontapostaukseen on tullut aivan mainioita tussien käyttöidiksiä, kannattaa lueskella niitä! Arvontaan ehtii vielä hyvin osallistua ja alekoodinkin hyödyntää. Linkki löytyy tuosta oikealta sivupalkista.

Kuvat ei nyt liity oikeastaan mihinkään. Kunhan yksi ilta tuossa koitin harjoitella keinovalossa kuvaamista… Vaikeaa on! Kynttilät on tyttären teippaamat. 😉

Olisi kiva kuulla teiltä postaustoiveita! Mitä haluaisit nähdä tai kuulla? Mitä olen unohtanut, vaikka olen postauksen luvannut? No, se kuvankäsittelyjuttu on ollut monen toiveissa pitkään, tulossa on kyllä, mutta se postaus vaatii vähän enemmän aikaa!

Paremmalla ajalla lisää!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  haluaisin olla nihkeä lukija hetken…eiks toi oo paloturvallisesti aika arveluttavaa iskeä PAPERIA kynttilään kiinni koristeeksi? Mua ahistaa tää washiteippitrendi kun sitä tungetaan ties mihin sähköjuttuihin ja kynttilöihin, ei ne ehkä aina syty palamaan mutta se mahdollisuus on aina.

  • 1.1

   sanoo

   Saa olla nihkeä! 😀 Teipit katsos poistetaan sitten kun kynttilä on palanut matalammaksi. Meillä ei muutenkaan voi kynttilöitä polttaa valvomatta lähistöllä, joten tulee kyllä huomattua ajoissa.

 2. 2

  sanoo

  Ihania kuveja! ♥

  Hei mikä arvonta…mulla on mennyt ihan kiireessä ohi?!? Sen siitä saa, kun tekee vähän töitä. Työt ovat tällä viikolla täälläkin haitanneet harrastusta 🙂 Täytyykin mennä heti osallistumaan arvontaan!

  Tsemppiä koulujuttuihin, niistä olisi kiva lukea enemmänkin 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Oi oi, sulla meinas mennä mahtis arvonta ohi! Onneksi ehdit. 😀
   Tack Maria! Tsemppiä tarvitaan, tuntuu olevan vielä paljon tekemistä ennen kuin saa koulun pakettiin. Minäpäs koitan kirjoitella vaikka keskeneräisestä portfoliosta joku päivä! 😀

 3. 3

  sanoo

  Mä muuten kävin viime syksynä kansalaisopiston digikuvauskurssin. Siellä käytettiin DIY foliopahveja; hopeisia ja kultaisia auttamaan keinovalossa kuvausta. Hmmm, osaiskohan joku fiksumpi valaista asiaa enemmän :D?

  • 3.1

   sanoo

   Voi, kuulostais tosi hyvälle tuollainen kurssi! Ehkä joku hopeinen/viileän sävyinen heijastin auttaisi keinovalossa kuvaamiseen, kun ongelmana on aina ne ällölämpimät ja oranssit kuvat. Valkotasapainon säätö on kyllä kova juttu, niin kamerassa kuin kuvankäsittelyssäkin!

 4. 4

  Nimetön sanoo

  Hello Esmeralda! I just love your blog and all of youre creative posts. I have a post on my blog inspired by you to day. Love Kjersti

 5. 5

  Nimetön sanoo

  I don`t understand Youre language, but my adress is ynde.blogspot.no
  Kjersti

 6. 6

  Petra sanoo

  Muistelen, että teilläkin on aika vähän neliöitä henkeä kohti. Olisi kiva kuulla millaisia säilytysratkaisuja olet keksinyt (sen oksan lisäksi). 😀 uusia ideoita tai vanhoja vinkkejä, kiitos!

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos vinkistä! Ei tosiaan meillä(kään) ole neliöitä liiaksi asti ja säilytystilan kanssa on vähän niin ja näin… Kiitos postausvinkistä! Otan työn alle kirjoitella säilytysjuttua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *