Kiireisen viikon pelastus & Arvonta – Päättynyt

pyykkikasoja

Miltä kuulostaisi kokonainen viikko ilman pyykinpesua, tai ylipäätään pyykkihuoltoa? Minä sain tilaisuuden kokeilla, kuinka paljon aikaa jää muuhun, kun jättää pyykit pesemättä ja viettää sen ajan lasten ja perheen kanssa. Arkena aika tuntuu menevät töiden lisäksi varsin tehokkaasti kotitöihin, omiin ja lasten harrastuksiin, kaikenlaiseen touhuiluun… juurikaan ylimääräistä vapaa-aikaa ei tunnu löytyvän, joten kaikki mikä vähänkään helpottaa näiden ruuhkavuosien ajankäyttöä, on kokeilemisen arvoista! Viikon aikana aikaa tosiaan jäi enemmän kaikenlaiseen yhdessätekemiseen. Kävimme sienestämässä tyttöjen kanssa, koko porukan pyöräilyretkellä, piipahdimme rannalla ja minäkin ehdin huolettomammin urheilemaan.

Itselleni pyykinpesu ei ole aivan niitä inhokkikotitöitä, mutta onhan se varsin aikaa vievää kun homma sisältää aika monta vaihetta; lajittelun ja pesun jälkeen vaatteet pitäisi ripustaa kuivumaan kodissa, johon sille ei ole tilaa ja sen jälkeen vielä viikata tai silittää ja laittaa kaappeihin paikoilleen. Meidän viisihenkinen perhe tuottaa pyykkiä luullakseni aika reippaasti, pelkästään perheen urheilijoiden vaatteissa on pesemistä. Joskus lupasin teille, ettei blogissani pyykkikasoja tulla näkemään, mutta nyt pyörrän puheeni… Aikamoinen saalis kertyi viikon aikana pesua odottamaan, reippaasti suuren ikeakassin verran, lähes kahdeksan kiloa. Ja varsin kauniit, viikatut pinot hain pesulasta suoraan kaappeihin vietäväksi. SOL Pesulapalveluilta löytyy palvelu nimeltään kilopyykki, johon voi sisällyttää kaikkea peruspyykkiä, jota kotonakin pyöritetään koneessa harva se päivä. Lastenvaatteita, sukkia, pyyhkeitä, teeppareita, sellaista pyykkiä, mikä ei kummempaa huoltoa tarvitse pesun, kuivauksen ja viikkauksen lisäksi. Erityisempää huoltoa vaativien pyykkien pesu onkin sitten asia erikseen ja silloin hinnoittelu tapahtuu jokaiselle vaatekappaleelle erikseen. Hinnoittelun kullekin vaatteelle tai teksiilille voi tarkistaa täältä. Minun tapauksessani erityistä huoltoa vaati vaaleanpunainen kevytuntuvatakki, joka likaantui varsin pian syksyn tullen otettuani sen käyttöön. Tälle takille tarjottiin pesun lisäksi myös suojakäsittelyä, jotta takki pysyy kauemmin puhtaana.

pesulapalvelu_

Viikon aikana meillä pestiin kotona urheiluvaatteiden lisäksi vain hienopesua vaativia aikuistenvaatteita, kaikki muu kävi pesulan kautta. Kilopyykin edullinen hinta vakuutti minut ja voisin kuvitella, että kiireisinä viikkoina hyvinkin kasaisin pyykit pesulaan, enkä jättäisi odottamaan sopivampaa aikaa niiden pesulle. Normaaliarjessa meillä pyykkikone laulaa lähinnä viikonloppuisin, jolloin pestään kolme koneellista pyykkiä; tumma, kirjava ja valkoinen pyykki.

Nyt teistä yhdellä on mahdollisuus kokeilla hetki pyykkivapaata elämää, nimittäin arvon teidän kesken yhden 100 euron lahjakortin SOL Pesulapalveluihin. Lahjakortilla on mahdollista pesettää esimerkiksi huimat 14 kiloa peruspyykkiä tai vaikkapa kymmenkunta paitapuseroa viimeistelyineen tai muutama kesätakki. Osallistaksesi jätä alle viesti, jossa kerrot mihin lahjakortin käyttäisit, nimimerkkisi sekä sähköpostiosoitteesi (jonka vain minä näen). Osallistumisaikaa on 30.9.2014 saakka. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Onnea arvontaan!

ps. Kurkkaa myös SOL Pesulapalveluiden Ruuhkavuodet kunnialla -haaste ja osallistu sielläkin kilpailuun!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Meille on syntymässä marras-joulukuun vaihteessa esikoinen. Pestävän pyykin määrä tulee kasvamaan varmasti, joten mielelläni pitäisin vähän pyykkäysvapaata ja keskittyisin vaan vauvaan. 🙂

  • 1.1

   Jiihaa sanoo

   Päivätyöt aloitettu, 5-6 hengen pyykit pyörivät. Silti varmaan erikoispyykkiä lähtisi pesulaan, matto ja jotain kaveriksi.

  • 1.2

   Mutsizilla sanoo

   Meillä on kellaritiloistaan alkuperäisessä kunnossa oleva rintamamiestalo, jossa ei koskaan ole näin paljoa pyykkiä kuivatettu, ja sen tuntee. Epäsäännöllisen vuorotyön, yksiyyisyrittäjän ja kolmen harrastavan lapsen pyykit ( sekä diabeetikko kissavanhuksen pissapyykit) valloityavat kellarin tilat vallan. Yksi koneellinen kuivuu kolme päivää ja muualla ei tilaa ole kuivataa, tunnette siis varmaan yhtälön 😉 Aivan peruspyykkiä pesettäisin kalsari ja sukkapyykkiä lukuunottamatta tällä summalla, hitaimmin kuivuvat vaatteet. Halu on olllut kokeilla jo aikojen alusta, mutta kustannuspolitiikka on tullut siihen aikaan kotihoudontuella ollessa esteeksi.

 2. 2

  Anni sanoo

  Arvonnassa mukana! Minä varmaan veisin pesuun ihan arkivaatteita,ei sitten niin paljon harmittais vaikka taapero sotkeekin vaatteita joka päivä

 3. 4

  sanoo

  Pyykkivapaa elämä kuulostaisi mahtavalta! Lahjakortin käyttäisin kuitenkin sohvanpäällisten pesettämiseen. Ne on vesipestävät, mutta pelkään isojen kangaskappaleiden rypistyvän kotikoneessa ja siksi asia on jäänyt yksinkertaisesti hoitamatta.

 4. 5

  Laura sanoo

  Perus pyykkäykseen apua. 🙂 Kannattaa ehdottomasti käyttää hyödyksi ja maksaa vähä jos pikkuisen saa helpotusta ruuhkavuosiin just esim.pyykkäyksessä. Siivoojan käyttö joskus on myös arjen pelastus! 🙂

 5. 6

  Annika sanoo

  Vaikka päivä ilman pyykkiä kuulostaa hyvältä, veisin silti pesuun luultavasti noita muutamia juhlavaateita joiden pesemistä itse en uskalla kokeilla.

 6. 9

  sanoo

  Mukana ollaan! Käyttäisin lahjakortin luultavimmin mattojen tai paksujen peittojen pesettämiseen, koska kotioloissa nuo ovat täysin mahdottomat toteuttaa.

 7. 10

  Sanna sanoo

  Onpa kiva arvonta. Minun pitäisi pesettää kesän jäljiltä muutama silkkipusero ja ehkä miehen tumma puku.

 8. 14

  Arja sanoo

  Meillä olisi pari paksumpaa täkkiä jotke tarvitsevat pasun ja myös olkkarin matto odottelee varastossa pesulaan pääsyä. Kyllä sitä peruspyykkiäkin tarttis pesulassa pestä koska lapsi perheessä niitä pyykkivuoria tulee niin nopeasti ettei oikein ehdi. T-Arja-

 9. 15

  Nadia sanoo

  Käyttäisin lahjakortin pitkään varastoituina olleiden vaatteiden pesettämiseen, jotta saisin nuo säkit pois nurkista pyörimästä ja vaatteet taas puhtaina paikoilleen vaatekaappiin 🙂

 10. 16

  sanoo

  Hei. Tarpeellinen arvonta varmasti joka ruuhkavuosiaan viettävälle perheelle :). Minä pesettäisin mattoja tai arempia vaatteita.

 11. 17

  Jenny sanoo

  Mahtava arvonta! Mistäköhän sitä alottaisi 😀 Lapsiperheessä sitä pyykkiä kasaantuu jo viikossa vuoritolkulla, mutta kyllä talvitakit ovat pesun tarpeessa ja niitä ei ihan meikäläisen kotikoneella pestäkkään. Lisäksi kesänjuhlien jäljiltä kaipaa pari juhlamekkoa kipeästi pesua. Toivon kaikki sormet ja varpaat ristissä että tärppäisi 😛

 12. 18

  Sisko sanoo

  osallistun arvontaan! Jos voittaisin, laittaisin varmaan kaikki mahdolliset vaatteet pesulaan, jottai aikaa jäisi enemmän lasten kanssa ulkoiluun.

 13. 19

  Jonna sanoo

  Kokeilisin samaa kuin sinä, eli arkivaatteiden pesemistä. Ei ole aikaisemmin edes tullut mieleen ja olisi kiva kokeilla miten se vaikuttaisi arkeen.

 14. 20

  Olivia sanoo

  Pari takkia ja yksi mattokin kaipaisi kipeästi pesulaa. Mukana arvonnassa siis ehdottomasti.

 15. 21

  sanoo

  Välikausi- ja kesävaatteet taitais olla listan kärkipäässä. Tai matto. Meillä pestään arkipyykkiä vain noin kerran viikossa muutama koneellinen peräkkäin, vaikka talossa onkin aikusten lisäksi 3- ja 1-vuotiaat päiväkodissa kulkevat vintiöt :).

 16. 23

  Pirjo Karppinen sanoo

  Veisin mattoja pesuun. Lakanapyykin pesetän Sol pesulassa, koen sen arjen helpotukseksi jonka suon itselleni.

 17. 27

  Heini K. sanoo

  Toinen lapsi syntyy marraskuussa ja esikoinen tuntuu jo nyt vähän mustikselta. Pyykkäämisen voisi jättää muille ja saisi keskittyä kaiken vapaa-ajan esikoisen kanssa touhuamiseen. Peruspyykkiä ja miehen kauluspaitoja lähtis pesuun.

 18. 28

  Minni sanoo

  Oi vitsit, vihdoinkin olisi ”pakko” viedä untuvatakit pesulaan! Se on ollut aikeissa niin kauan, että tällainen palkinto pistäisi vähän vauhtia siihen(kin) hommaan! 😀

 19. 29

  hukkakukka sanoo

  Ehdottomasti talvitakit ainakin ja kauluspaitoja! Toinen vaihtoehto olisi tietysti tuo olohuoneen mattokin… Tulisipa käyttöä ainakin lahjakortille. sillä valinnanvaraa todella on!

 20. 30

  titta sanoo

  Pesettäisin vaalean sohvamme päälliset jotka lasten ja muuton jäljiltä ei enää ole kovinkaan vaaleat. Sekä kasan peruspyykkiä jota pestään meillä noin 5 koneellista viikossa! Yksi kotityö kun jäisi viikolta pois kokonaan olisi se suuri lahja syysväsymyksen keskelle!!

 21. 32

  Sape sanoo

  Vaikka päivä ilman pyykkikoneen pyöräyttämistä onkin aina luksusta, meillä lahjakortti upotettaisiin mattojen pesuun. 🙂

 22. 33

  sanoo

  Onpa mainio pesupalvelu! Mukana arvonnassa aivan ehdottomasti! Meillä pesuun varmastikin lähtisi juurikin se arkipyykki tai sitten olisi kyllä mukava keksiä jotain hankalasti pestävää, jonka pesulassa saisi hyvin pesetettyä:)

 23. 34

  Miia sanoo

  Pesettäisin untuva- ja villakangastakkeja, untuvapeittoja ja -tyynyjä. Lähinnä vaatteita ja tekstiilejä joita en itse uskaltaisi lähteä kotikonstein pesemään tai jotka on muuten vaan hankala pestä pienessä pesukoneessa ja kuivattaa ilman kuivausrumpua.

 24. 35

  Lissu sanoo

  En tiedä mitään yhtä inhottavaa kotiaskaretta, kuin pyykkien kuivumaan ripustaminen – mä pesettäisin tuolla lahjakortilla talvitakkeja.

 25. 36

  sanoo

  Pesettäisin pari bleiseriä sekä takkia. Olen melko ahkera pesulapalveluiden käyttäjä, ja lahjakortti olisikin tosi mieluinen.

 26. 38

  SatuK84 sanoo

  Voi tällaiselle olisi kyllä tarvetta 🙂 Pesettäisin varmaan maton ja joitain talvitakkeja!

 27. 39

  Johanna sanoo

  Olisipa mahtavaa viedä peruspyykit pesulaan ja saada ne viikattuina takaisin. Pelkkä viikkauspalvelukin olisi jo luksusta! Tosin monta mattoakin odottelee vuoroaan..

 28. 40

  Miina sanoo

  Käyttäisin varmaan valkoisten mattojemme pesuun. Ei tuolla hinnalla varmaan saa mattoja pesetettyä, mutta ehkä siitä olisi vähän apua kuitenkin eikä itselle tulisi niin paljoa maksettavaa 🙂

 29. 41

  Huokailija sanoo

  Yksi pesukoneeseeni liian muhkea päiväpeitto olisi kiva pesettää nyrkkipyykin sijaan pesulassa. Ja pari villamattoa. Mukava arvonta -kiitos 🙂

 30. 43

  Liisuliini sanoo

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Pari mattoa kaipaisi pesua ja talvitakki.

 31. 45

  mirde sanoo

  Lahjakortin käyttäisin varmaan paksun päiväpeiton pesettämiseen kun sitä ei kotioloissa saa pestyä. Odottaa tuolla muutama matto ja takkikin huolenpitoa 😀

 32. 46

  Pinja H sanoo

  Onpa kiva arvonta. Pesettäisin kaikki talvitakit, ja muut päällystakit. 🙂 Vaatteita kun riittää, niin tuollaista ei olisi lainkaan vaikeaa käyttää.

 33. 47

  Henna palokangas sanoo

  Noin 14 v sitten tulipalon jälkeen saimme viedä kaikki vaatteet öesulaaan. Silloin opin käyttämään pesulan palveluja. Olen pesettänyt verhojja, takkeja ym ym . Nyt olis villkangastakin vuoro päästä käsittelyyn.

 34. 48

  Mariluu sanoo

  Voi tämä olisi hieno juttu raksaavalle perheellemme, kun aika tosiaan on kortilla. Saattaisi siis mennä ihan perusvaatteiden pyykkäämiseen ainakin osa. Ja takkien peseminen on yleensä ongelmallista, joten ne pesettäisin myös. Nyt vaan peukkuja sitten. 🙂

 35. 50

  Kaija sanoo

  Kyllä voisin pitää vaikka yhden viikon pyykinpesusta vapaata tällä lahjakortilla. Ehkä tuo 14kg riittäisi juuri yhdeksi viikoksi. 😀 Eipä ole tullut mieleen, että pesulassa voisi tosiaan pesettää muitakin vaatteita, kuin pukuja ja jakkuja.

 36. 54

  Elisa sanoo

  Peruspyykki ei meidän taloudessa tuota ongelmaa (useat, erilliset pyykkikorit hoitavat lajittelun, pesukone pesun ja kuivasurumpu kuivaamisen, jolloin omaksi työksi jää vain valmiin pyykin viikkaaminen). Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti silitystä vaativien vaatteiden pesettämiseen, sillä silitys kuuluu suuriin inhokkeihini =)

  Arvonnassa mukana!

 37. 55

  NennaM sanoo

  Muutama hienompi takki kaipaisi pesua, käyttäisin lahjakortin siihen! Olen itseasiassa ollut pesula-alalla töissä, mutta itse palveluiden käyttö on jäänyt vähiin.

 38. 60

  Pia sanoo

  Täällä 5 lapsen yksinhuoltaja joka koittaa pärjätä, työn, koulun ja perheen yhteensovittamisella. Päivästä vain loppuvat tunnit kun pitäisi pystyä pesemään meidän 6 hengen pyykit aina puhtaaksi kaappiin asti.

 39. 63

  Maiai sanoo

  Voih, olisi ihana auttaa mummia ja pesettää painavat matot hänen puolestaan! Mukaan mahtuisi vielä oma talvitakkikin…

 40. 64

  Amanda sanoo

  Veisin pesulaan ne kaikki takit ym joita ei voi kotona pestä esim kuivapesun tms takia…. ja joita ei voi käyttää koska ovat likasia kun ei ikinä saa aikaseksi viedä niitä….lisäksi pesettäsin olkkarin matot joissa lika ei kylläkään näy, mutta kyllä sitä niissä väkisinkin on.

 41. 65

  Minna sanoo

  Reilun viikon ikäinen vauva talossa. Mies hoitanut pyykkihommia joten lahjakortti tulisi tarpeeseen ihan arkipyykkiin.

 42. 68

  suvi sanoo

  Olohuoneen puuvillamaton pesu olisi nyt ajankohtainen. Puhtaan maton laittaisin odottamaan ensi kevättä ja tilalle valkoisen lankamaton..

 43. 69

  Paivikki sanoo

  Pesulaan veisin miehen puvut ja kaikkien toppatakit . Tai sitten ihan peruspyykia ,jota riittaa urheilevan perheen arjessa:-)

 44. 70

  Nanuu sanoo

  Veisin pesulaan lakanapyykkiä – näillä keleillä kuivumiseen menee tuhottomasti aikaa…

 45. 72

  Ninnun sanoo

  Käyttäisin lahjakortin tyynyjemme pesettämiseen. Saimme puolison kanssa yhteen muuttaessa lahjaksi melko hintavat tyynyt, jotka ovatkin olleet aivan mahtavat käytössä, mutta ne olisi jo korkea aika pestä. Kokeilin pestä yhden tyynyn pesukoneessa ja se meni ihan kummalliseksi, joten en ole uskaltanut kokeilla enää samaa muiden tyynyjen kanssa. Opiskelijabudjetilla ei kuitenkaan tehdä ylimääräisiä sijoituksia (vaikka rakastaisinkin sitä että saisin lakanat valmiiksi pestyinä ja – vieläkin parempaa – mankeloituina), joten tälle lahjakortille löytyisi tosiaankin käyttöä.

 46. 73

  Tuuli sanoo

  Kiva kilpailu ja hyvä aihe! Välillä unohtuu, että pesulapalveluilla voisi oikeasti suht edullisestikin helpottaa arkeaan 🙂

  Pesettäisin varmaan päiväpeitot!

 47. 75

  Saara sanoo

  varmaan peruspyykkiä en osais pesettää muualla. mutta täkit vois olla kova sana..sais ehkä kerralla kaikki puhtaaksi.. 🙂 Kyllä lahjakortti kelpais! 😀

 48. 77

  sanoo

  Ihana arvonta ja tällaisesta lahjakortista olisi kyllä apua! Meillä on olohuoneessa kaksi isoa valkoista mattoa, jotka on pesty vain kerran aikaisemmin. Todella ovat sen toisen pesukerran tarpeessa : ) Tai sitten onhan niitä talvitakkejakin…

 49. 78

  Elise H. sanoo

  Laittaisin pesuun kilopyykkiä ja lakanoita. Tämä olisikin ihana voittaa 🙂

 50. 79

  Tessa sanoo

  Kyllä lahjakortti menisi ihan peruspyykin pesuun, perheessä 4 lasta joten pyykkiä tulee ihan kiitettävästi 🙂

 51. 85

  Tetris sanoo

  Mulle pyykinpesu on lempihommia kodinhoidossa, joten ns. peruspyykkiä en pesulaan veisi, mutta yhdet vähän erikoisemmat verhot veisin mielelläni pesulaan huollettavaksi. Petauspatjan haluaisin myöskin viedä pesulaan, sen pesu ja kuivatus kun voi kokonsa vuoksi olla vähän hankalaa kotioloissa.

 52. 86

  -j- sanoo

  Pesettäisin olohuoneen ’karvamatot’, niitä kun ei oikein kotioloissa voi pestä.

 53. 87

  sanoo

  Untuvatoppatakki,miehen puku ja olkkarin matto…siinähän niitä perusjuttuja joita kukaan ei saa vietyä pesulaan ennenkuin on liian myöhäistä…Loistava idea Solilta;tulisi tarpeeseen moneen kiireiseen perheeseen!

 54. 91

  Riikk4 sanoo

  Päästä minut pyykkivuoresta! Nauttisin peruspyykin siirtämisestä hetkeksi jonkun muun huoleksi.

 55. 92

  Jaana sanoo

  Lakanat + normipyykki… Oispa ihana olla yx viikko ilman pyykinpesua! 6 henkisessä perheessä siihen menee melko paljon aikaa ja vaivaa…

 56. 93

  minsku sanoo

  Lahjakortti olisi mukava yllätys. Takkeja veiin pesulaan ensimmäisenä. Ja muutaman maton 🙂

 57. 100

  Miia sanoo

  Kävisin pesettämässä kaapissa lojuneen jakkupuvun tykörarpeineen työhaastattelua varten.

 58. 101

  sanoo

  Mie varmaankin pesetyttäisin hankalia ulkovaatteita, isoja petivaatteita tai mattoja… Tai saattaisi se pyykkivapaa viikkokin olla ihan kiva näin 6 hengen taloudessa. 🙂 Jospa arvonnassa onnistaisi!

 59. 103

  Laura sanoo

  Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti mattojen pesuun! Me ollaan muuttamassa pian ja olisipa ihana saada puhtaat raikkaat matot uuteen kotiin 🙂

 60. 104

  sanoo

  Apua, en tiedä mihin ne käyttäisin – liikaa vaihtoehtoja. Ehkä pesisin mattoja, ehkä pari merkkitakkiani, ehkä poikaystävän puvun, ehkä tavallisia vaatteitani! Ainakin sen tiedän, että käyttöön ja tarpeeseen lahjakortti ainakin tulisi! 🙂

 61. 105

  sannu sanoo

  14 kg pyykkiä pesettäisin taikka jos mahdollista niin isot peitot jotka ei mahdu kotikoneeseen…mutta pyykkiä 5 henkises pikkulapsiperhees tulee enemmän ku laki sallii ja mä oon helisemäs jatkuvan pyykkivuoren kans….

 62. 106

  Kaisu sanoo

  Antaisin lahjakortin siskolleni, jolla on kolme lasta ja hän itse on juuri palannut töihin äitiyslomalta. Pyykkiä ja muuta arjen haastetta tuntuu olevan ihan riittämiin, joten olisi ihanaa ilahduttaa häntä pienellä pelastuksella. Pyykkiä tulisi ihan varmasti pelkästään perusvaatteista, mutta myös kesävaatteiden pesu ja varastointi tulisi varmasti tarpeeseen, jotta valmistautuminen talviseen arkeen sujuisi paremmin. Kiitos muuten ihanasta blogista! 🙂

 63. 107

  pmm sanoo

  Kiva ja erilainen arvonta, käytännönlheinen äiti arvostaa! Monen muun tavoin veisinpesulaan talvitakit ja mahdollisesti olohuoneen maton.

 64. 108

  Ninnu sanoo

  Tiedän täsmälleen, mitä tekisin lahjakortilla! Pesettäisin suuren valkoisen nukkamattoni, joka on taas kuluneen vuoden aikana ollut kahden kissani vaihtelevassa käsittelyssä. 😀

 65. 110

  Maatuska sanoo

  Voih, tämä olisi niin huikea helpotus perheemme arkeen ja varmasti käyttäisin sen juuri tuohon kilopyykkiin, jotta voisimme keskittyä perheemme muuhun arkeen ja kun pyykkiä kertyy, voi elämä sentään sitä kertyy
  Perhettämme ; vanhemmat, 10v lätkäpeluri, 4v kaapit tyhjentävä prinsessa sekä marraskuun alussa syntyväksi arvioitu pienokainen niin tämä komppania tekee varmasti pyykkivuoresta sen huimaa vauhtia kasvavan… Ja kun muutimme wanhaan pieneen kerrostaloon niin eihän meidän kylppäriin mahtunutkaan kuin pieni päältä täytettävä 40cm pyykinpesukone eli iso kone ja kuivuri lähtivät vaihtoon niin pyykkiä ei enää pestäkään montaa koneellista kun kuivaustilaa ei ole, nyyh
  Mutta suunnittelinkin jo ostavani toisen kuivaustelineen niin mahtuisi kuivattelemaan 🙂
  Että toooosi tarpeeseen tulisi kyllä tähän perheeseen 🙂
  Ja kiitos kun jaoit kokemuksesi täällä
  ( ainiin, onhan tuolla kellarissa muutama talvitakkikin vailla pesulaa, että löytyy kohteita kyllä :). )

 66. 113

  Elena sanoo

  Pesuun lähtisivät sellaiset vaatteet ja kankaat, joita yleensäkin pesetämme pesuloissa, eli mattoja, miehen puvut ja ulkovaatteita 🙂

 67. 114

  Aadanen sanoo

  Meillä on kohtapuoliin muutto edessä, joten hyvin mielelläni pitäisin pyykkäysvapaata 😀

 68. 115

  Tiinaf sanoo

  Seitsenhenkisen urheilevan perheen pyykkivuori on suuri. Siitä toki selvitään, mutta miltähän tuntuisi, jos ei muutamaan päivään tarttiskaan pyykätä?!?

 69. 116

  Riina sanoo

  Pienen miettimisen jälkeen lahjakortti menisi varmaan talvitakkien pesuun, vaikka olisihan sitä paljon muutakin mihin sen saisi käytettyä. kiva arvonta!

 70. 117

  sanoo

  Pesulaan lähtisi kevyt untuvatakki joka on jo keväästä asti odottanut että veisin sen pesulaan. Mukaan tarttuisi varmasti myös miehen puku.

 71. 119

  Hensku sanoo

  Kuopus pelaa futista jotenka peli sekä harkkavaatteita riittää. Muutenkin poika on tullut nyt eritarkaksi siitä että JOKA päivä on erivaatteet koulussa. Huh sitä pyykin määrää!

 72. 124

  sanoo

  Oi miten ihana juttu! Helpotan jo arkea tilaamalla ruokaostokset verkkoruokakaupasta kotiovelle ja käytän myös välillä siivoojaa, mutta tämä pesulajuttuhan pitää ottaa käyttöön ainakin kiireviikkoina. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 73. 125

  Outi sanoo

  Oi, talvitakkeja olisi pesua vailla tai pari erikoismattoa. Mukaan arvontaan minäkin.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *