Kevätmieltä messuilta

Kevätmessut1

Kukkia, kukkia, kukkia… Messupäivän jäljiltä vilisi kyllä niin mielessä kukkaset ja kesähaaveet! Kiertelin Kevätmessujen puutarhaosuutta, ihastelin kukkia ja yrttejä ja tutustuin muutamiin mielenkiintoisiin tuotteisiin! Kiinnostavia ja tutustumisenarvoisia juttuja muille messuilijoille; uusi innovatiivinen GreenHouseEffect kasvatussarja (osasto 6f89), loikoiltavan upeat Hamacamundo riippumatot ja -tuolit (osasto 6g103) ja Varaxin sympaattinen retrokeinu (osasto 6e111). Kannattaa tsekata, jos messuille olet menossa!

Puutarhamessut

Ja sitä kukkien sidontaa, josta jo mainitsin etukäteen ja joka muuten ei todellakaan ollut helppoa. Suomen Kukkakauppiasliitto ry:n Helsingin piirin ammattilaiset toimivat apuna ja antoivat hyviä neuvoja, mutta eihän tuosta kimpusta aivan sitä tullut, mitä se mielikuvissani oli. Mutta kun muutama vinkki on taskussa, voisi harjoittelulla ehkä oppiakin. Taidan esitellä kimppuni teille vielä erikseen, kyllä siitä sen verran hurmaava tuli kaikessa epätäydellisyydessään. Kevätmessujen fb-sivulta löytyy kuvamateriaaliakin eräästä erittäin keskittyneestä kukkiensidonta aloittelijasta. 😉

Itse keskityin täysin messujen puutarha-antiin. Kukkakimpun lisäksi löytyi hiukan muutakin kivaa kotiinviemistä juuri puutarhapuolelta. Sisustuspuoli näytti hyvin laihalta tänäkin vuonna, joten sen vuoksi en messuille kyllä lähtisi. Mutta esimerksiksi rakentajalle olisi OmaKoti -messuilla tarjolla kaikenlaista hyödyllistä tietoa ja tuote-esittelyjä helposti saman katon alla.

Kevätmessut Helsingin messukeskuksessa jatkuu 6.4. 2014 saakka.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Varmasti olet tehnyt kauniin kimpun, ainakin mitä noista parista kuvasta voi päätellä. 🙂
  Minä olen menossa messuille sunnuntaina (voitin liput blogiarvonnassa). Ikävä kuulla, että sisustuspuoli on TAAS surkea. Miksiköhän siihen ei panosteta? Sisustaminen kun on nykyaikana yksi (nais)ihmisten suosikkiharrastuksista!

 2. 2

  sanoo

  Hei kiitti viime hetken vinkeistä! Tää istuu nimittäin parhaillaan junassa suuntana Messukeskus 🙂

 3. 3

  Sisko sanoo

  Ai että! Nyt mun alkoi tekee mieli tuonne 🙂 just kun olin ajatellut etten tänä vuonna lähde… Ihania kukkia ja kesäfiilistä, ideoita kesään… Hienoa kun pääsit kukkasidonnan oppiin. Itsellä välillä kukka-ala kutkuttaa, lähtiskö opiskelemaan?!

 4. 4

  sanoo

  Messut näyttää niin ihanille!! Oikein harmittaa että menevät nyt ohitse! 🙁 Todella kiva kun pääsee itse kokeilemaan kukkiensidontaa, ja ei varmasti ollut helppoa! 🙂

 5. 5

  sanoo

  Ihania kuvia tosiaan! Kiva nähdä minkälaisen kimpun olet sitonut. Viherpeukaloa (tai oikeammin ehkä sitä paikkaa, jossa sen pitäisi olla…) kutittelee täälläkin jo kovasti. Ihanaa kun pääsee pian pihalle kropsuttelemaan ja laittamaan kasveja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *