Kevätkranssi

>

Sisäänkäynnin edustalle kevätkukkasia istuttaessani huomasin, että ulko-oveen tarvitaan keväisempi kranssi. Kevätmessuilta saamastani lehdestä löysinkin kivan idean. 
Yksinkertaiseen kranssiin tarvitaan vain valmis risukranssipohja ja hiirenkorvalla olevia koivun oksia. Itse käytin valmiina ostettua risukranssia, mutta äkkiähän pohjan tekisi itsekin.
Kranssi valmistui pujottelemalla koivunoksia risujen joukkoon.
Saapa nähdä, kuinka kauan pikkuruiset lehdenalut pysyvät hyvänä.
Kuva: Kotipuutarha 4/2011
Lehtijutun kuvat, koristeet ja teksti ovat suomalaissyntyisen Minna Mercke Schmidtin. Minnan blogista Blomsterverkstad löydät hurjan määrän ihania ideoita puutarhaan ja koristeisiin mm. pääsiäistä ajatellen.
Toinenkin kranssi odottaa esittelyä, siitä vaikka seuraavalla kertaa!
Muistutan vielä, että blogiarvontaani ehtii muutaman päivän ajan osallistua.
Kommentit
 1. 1

  Ruusa sanoo

  >Kyllä vain, uusi kranssi pitäisi oveen saada tehtyä. Ehkäpä jo tänään sen voisi väkertää.. :)Omasi on ihana! Ja tuo mainitsemasi blogi aivan mahtava ideapankki! 🙂

 2. 2

  sarppa sanoo

  >Kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan!! Kiitos ideasta.Minäkin voisin kokeilla.:)

 3. 3

  Anne sanoo

  >Ihana kranssi! Meillä on koivu sisällä olkkarissa, ja hennon vihreät lehdet putkahtivat eilen. Pieni varaslähtö kevääseen : )

 4. 7

  Merja K sanoo

  >Kiva ja keväinen kranssi. Itsekin nappasin tuon lehden messuilta ja huomasin Minnan kivat kuvat 🙂

 5. 10

  Tuire sanoo

  >Kuinka viehettävä kranssi! Täytyisi kokeilla. Meillä ei ole vielä yhtään kukkaa ulkona.

 6. 11

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Ruusa!Sarppa, Minäkin pidän juuri yksinkertaisuuden vuoksi. :)Anne, Ajattelin itsekin raahata jonkun puun sisälle pääsiäiseksi vihertämään. :DKiitos Annao!Christina, Kiitos!HoO, Kyllähän tämä tuo kevätmieltä ulkona, missä ei vielä juuri mikään muu viherrä. ♥Merja K, Tuo juttu olikin lehdessä parasta! Ihania istutuksia. :)Syysunelma, Kiitos!Satu, Lainaahan toki! Kiva laittaa omia ja muiden ideoita kiertämään. :)Tuire, Kiitos! Tämä oli ihanan helppo ja nopea. 🙂

 7. 12

  Lovviisa sanoo

  >Hyvvä huomenta kammarista ja kiitos kranssivinkistä ! Ainekset löytyy:)

 8. 14

  Aamukahvi sanoo

  >Lehdet kestävät kun laitat oksiin sellaiset "kukkatuppilot", joita käytetään yksittäisen kukan kuljettamiseen. Minulla on katkaistuja muratteja risukranssissa ja ne ovat tuppiloissa. Tuppilot olen piilottanut kranssiin. Tuppilo voi olla kallellaan, eikä sieltä valu vesi pois. Vettä pitää tietysti muistaa lisätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *