Kevätkatsaus

Krookus

Aurinkoisessa kevätsäässä on tullut huhkittua tänään haravan kanssa jokunen tunti. Pihalla on ihana tehdä hommia kun voi samalla ihastella kevään etenemistä. Vauhdilla tuntuu etenevänkin nyt kun lumista on vihdoin päästy. Kukkiakin on vaikka mitä ihanuuksia. Tulppaaninvarsia nousee ihanan paljon, sataan saakka pääsin laskuissani. Vielä täytyisi malttaa odottaa toukokuun loppuun, että ovat kaikki kukassa. Päivä päivältä piha vihertyy, vaikka nurmikko ei juuri vielä vihreä ole, mutta skillan lehdet peittää pihaa. Ja pian päästään tekemään raparperiherkkuja! Jee!

//Iloista viikonlopun jatkoa!

Krookukset IMG_5835.CR2 IMG_5841.CR2 IMG_5842.CR2 Raparperi IMG_5852.CR2 IMG_5860.CR2 IMG_5861 kevätpiha

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanan keväistä. Raparperit on niin herkullisen näköisiä kun nousevat maasta, ospa meilläkin jo ensikeväänä 🙂

 2. 2

  Onni sanoo

  ihan yllättävän pitkällä on kevät, vaikka pari viikkoa sitten oli melkein talvi. Tosi kauniita kuvia. Hauskaa lauantai-iltaa!

 3. 4

  sanoo

  Ihania kuvia! Ihan samat tunnelmat täälä! Oon ollu puutarhassa monta tuntia tänään ja hirveä hinku mennä huomenna heti aamusta jonottamaan plantagenille ja kauppoihin jotta saa ostaa siemeniä ja uusia kukkia! 🙂
  Kamala vimma laittaa puutarhaa uuteen uskoon 🙂
  Ihanaa kevättä sulle!

 4. 6

  tätsy sanoo

  Toista se on täällä pohojoosessa….saatikka Sodankylässä, jossa serkkupoikas on viikot. Meillä sentään lähes kaikki lumet sulanu, siellä vielä puolimetriä lunta! Hyvää kevättä! 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Samoihin aikoihin taisi tänä vuonna lumet lähteä täältä etelästä ja teiltä sieltä. 🙂 Sodankylässä saakin varmasti tovin odotella!
   Aurinkoista kevättä teille ja kerrohan serkuille terveisiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *