>Keväthelteitä

>

Eihän nyt vielä ihan kesähelteitä voi olla, kun kevättä vasta mennään. Helteiden ansiota lie, kun ensimmäiset tulppaanit availee kukkiaan, syksyllä etupihalle istuttamani valkoiset kaunokaiset.
Ihmeellisestä lämmöstä on saatu nautiskella, +25 kertoi mittari eilisen huippulukemiksi. Tänään ei ihan niin kuuma ole.
Päivät vierivät vauhdilla ja tekemistä riittää niin sisällä kuin ulkonakin. Ihan pian on jälleen viikonloppu.
Iloista keskiviikkoa!
Kommentit
 1. 1

  Marja sanoo

  >Ihanan kesäisiä kuvia! Täällä taitaa olla tänään kaikkein lämpimin päivä, jotenkin niin outoa että yhtäkkiä piti kiireesti kaivella tytöillekin eskariin ihan vallan hellemekot esille 🙂 Ihanaa, en valita! Illalla kevätjuhliinkin saa pukea kesäiset mekot.. ennen huomiseksi luvattua vesisadetta.

 2. 2

  Merja K sanoo

  >Säät ovat kyllä juuri nyt suosineet. Eikä haittaisi vaikka sama tahti jatkuisi elokuulle saakka 😉 Valitettavasti ei vaan taida niin käydä, mutta josko taas pian saataisiin nauttia helteistä

 3. 4

  Nonna sanoo

  >Meilläkin tulppaanit aloittelevat kukintaansa. Ne ovat mielestäni jotenkin niin kuninkaallisia tavallisempien narsissien jälkeen…Kaunista teillä!

 4. 5

  pioni sanoo

  >Nämä ihanat ilmat tekevät sen, että melkein joka päivä pihalta löytää jonkin uuden ihanuuden avaamassa nuppujaan:)

 5. 6

  Syysunelma sanoo

  >Ihania kuvia!:) Tänä vuonna tuntuu, että kevät menee todellakin vauhdilla eteenpäin, eikä päivien tunnit meinaa riittää. Olen ensimmäistä kesää vasta innostunut tuosta meidän puutarhan laitosta, vaikka olemme tässä jo pian 6 vuotta asuneet. Aikaisempina vuosina olen vain ihmetellyt, että miten niin ihmisillä on kevätkiireitä;) Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

 6. 7

  Lovviisa sanoo

  >Täälläkin tännään sattaa ropsautti ja voi sitä ihanaa satteen jälkeistä tuoksua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *