Kevätasetelma

Olohuoneen sivupöydälle on taas kertynyt kauden mukaisia koristeita. Pääsiäistä kohti mennään edelleen ilman keltaista. Ehkä sitten lähempänä pääsiäispyhiä. Pajunkissoja meillä on ripoteltu useampaan paikkaan ja sopivat maljakot on kaikki käytössä. Säilykepurkki käy kivasti maljakoksi, maalaamattomanakin.

Askartelimme lasten kanssa jo joku viikko sitten koristeita askartelumassasta. Painelin kaulitulle levylle pitsinauhalla kuvioinnin ja otin soikealla muotilla pääsiäismunia. Valkoista askartelumassaa löysin ruokakaupasta, mutta parempi valikoima toki on askartelutarvikeliikkeissä. Koristeille riitti parin tunnin kuivuminen, jonka jälkeen ne olivat valmiita ripustettavaksi. Pitsillä koristeluun sain alunperin idean talvella muutamasta blogista, joissa oli tehty joulukoristeita pitsikuvioinnilla. En valitettavasti muista alkuperäisiä idean lähteitä.
Tällainen koriste on arpajaispalkinnon mukana. Arvontaan voit osallistua tästä, jos et eilen vielä arvontaani huomannut. Tuhannet kiitokset viesteistä arvontapostaukseen. Tosi kiva kuulla, että tykkäätte blogini nykyisestä linjasta ja tyylistä. Mukava myös saada toiveita teiltä siitä, mistä aiheista toivoisitte postauksia lisää. Luen jokaisen viestin, jonka jätätte. 🙂
Iloista päivää!
Kommentit
 1. 1

  selma sanoo

  >Ihanat koristeet olette tehneet ja säilykepurkit ovat aina upeita. Maalattuina tai ilman. Metsästän juuri suurta teollisuuskeittiökokoista. Olet kyllä ihanan aikaansaava!

 2. 3

  Marie Elisabeth's rum sanoo

  >Nyt voi jo uskoa todeksi kevään olevan kynnyksellä. Lumi vähenee kohisten ja linnunlaulu lisääntyy :)Hauska kevätasetelma. Niin pääsiäisessä kuin joulussakin on ihanaa niiden hiipivyys arjen keskelle :)Iloista päivää myös sinulle!

 3. 4

  Taikku sanoo

  >Tuota askartelumassaa taitaa olla meidänkin kaapissa, nuo munat on kivoja, taidankin kaivella massan esiin.

 4. 8

  Esmeralda sanoo

  >selma, Vau! Kiitti vinkistä, minunkin pitää ehdottomasti saada jättisuuria säilykepurkkeja. Löytyisiköhän vaikka ravintoloista!? Kävin ulkoruukuiksi yms. :)Lovviisa, Minäkin taidan kohta laittaa. Jos vaikka ensi viikolla. Marie, Minustakin pääsiäinen ja muut juhlapyhät on ihania kun katkaisevat arkea. :)Taikku, Eikö ole kiva askarrella tuosta massasta!? Helppo muokata. :)Kiitos Merja K!Miranda, Meillä säilyketölkkejä jo varsin monessa käytössä. Kivoja ja ilmaisia!Linda, Thanks for your lovely words!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *