Kevät keittiöön

kevät keittiö

Heipä hei, iloiseen lauantaihin! Toivottavasti teillä on lähtenyt lauantai liikkeelle yhtä kivoissa merkeissä kun täällä meillä.  Eipä sitä muuta voi kuin olla iloinen tästä auringosta ja lämmöstä! Aloitettiin jo aamusta energisesti, että saatiin ajoissa hoidettua ne päivän pakolliset ja onhan tätä puhdasta kotia nyt paljon kivempi ihailla auringon valaistessa. Ja jäi pitkä valoisa päivä vielä aikaa tehdä muutakin… Keittiössä alkaa näyttää aika keväiselle ja siihenhän riittää se kun hiukan karsii tavaraa ja laittaa vain pienesti vihreää esille. Siitäkin huomaa kevään etenemisen, että persiljaruukku on pysynyt jo viikon hengissä! Pitää ehkä koittaa muitakin yrttejä tuohon hyllylle, mihin valoa riittää aika kivasti. Timjamia nyt ainakin! Sipulikukat tietysti on varma kevään tuoja nekin. Helmililja on jo hiukan nuupahtanut, mutta perunanarsissi on kohta kukassa.

Keittiössä meillä ei sisustuksessa olekaan tapahtunut aikoihin yhtään mitään. Pöytä on yhä tuo väliaikainen, kaunis muttei niin käytännöllinen tekele ja luulenkin, että kunhan kevätkelit on pysyvästi täällä otan vanhan pöydän ulos käsittelyyn. Tukevampaa ja suurempaa pöytää on jo tullut ikävä! Olen miettinyt sen hiomista ja maalaamista valkoiseksi jollakin superkestävällä maalilla. Ehkä lattiamaali voisi olla luotettavin vaihtoehto. Kalustemaalit ei oikein vakuuta kun puhutaan noin kovalla kulutuksella olevasta pinnasta. Pöydän jalat saa jatkuvasti osumaa tuoleista ja kansi on muuten vaan koetuksella ja luutun käsittelyssä monta kertaa päivässä. Hirvittää jo valmiiksi koko urakka, mutta eiköhän siitä selviydytä! Ainakin jos pääsee tekemään puuhaa ulos aurinkoon…

kevät keittiö kevät keittiö Bloomingville vekkimaljakko

Meillä vietetään varsin tyttöpainotteista viikonloppua, sillä Eemil lähti futisleirille treenaamaan oikein kunnolla ja Neela saa ystävänsä yökylään. Illaksi on siis tiedossa kikatusta, irtokarkkeja ja tyttöleffaa… Mikäs sen mukavampaa! Ja aikuisillakin on odotettavaa sillä pihvit ja salaatti odottaa jääkaapissa sitä, että talo hiljenee… Mahtavat viikonloppufiilikset!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Mainio aurinkoinen ja tehokas lauantai alka kääntyä iltaan! Kirppiskamat pistettiin kiertoon ja parveke puettiin kevätasuun. Parvekkeella tarkeni hyvin t-paidassa! Vielä jos jaksaisi heittää pienen juoksulenkin ennen sohvalle lösähtämistä. Ihanaa aurinkoa luvattu vielä monta päivää!

  • 2.1

   sanoo

   Kylläpä sulla oli tehokas lauantai! Tuo valo saa kyllä aivan ihmeitä aikaan jaksamisen suhteen… ihan eri tavalla energiaa kuin synkässä helmikuussa oli. 🙂

 2. 6

  sanoo

  On se kyllä ihanaa, miten aurinko ja valoisuus saavat energiatasot ihan uudelle tasolle:)!!

  Kaunis keittiö! Kivalta näyttää teidän väliaikaisratkaisupöytäkin, mutta toivottavasti saat haluamasi isomman ja käytössä paremman pöydän pian kunnostettua:)!

  • 6.1

   sanoo

   Ihan mahtavaa, miten paljon sitä energiaa yhtäkkiä löytyykään!!

   Toivotaan, että pian on lämpimät kesäkelit, jotta pääsen pöytää kunnostamaan! 🙂

 3. 7

  Aino sanoo

  Hei ja kiitos taas kauniista postauksesta. Olen muutaman kuukauden ajan lueskellut blogiasi ja tämä on ensimmäinen blogi, mikä kiinnostaa niin paljon, että seuraan sitä säännöllisesti. Nuo kuvioidut mukit avohyllyllä ovat kauniit! Mistä olet ne hankkinut? Edessä olisi kahvikuppien uusinta ja etsin jotain rentoa tyyliä, mikä sopii sekä mustien että valkoisten lautasten kaveriksi.

  • 7.1

   sanoo

   Voi Kiitos, Aino! Ihana kuulla, että juttuni kiinnostaa. 🙂
   Harmaat mukit olen ostanut Indiskasta parisen vuotta sitten. Siellä on usein kauniita harmaasävyisiä mukeja myynnissä, joten koitan vältellä koko paikkaa kun ne on minun heikkouteni, 😉 Tykkään niiden rosoisesta ja etnisestä tyylistä, kun muut astiat ovat varsin selkeälinjaisia! Kannattaa siis käydä kurkistamassa Indiskan valikoimia, olisiko siellä mieluisia mukeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *