Kevät – Kaipaan sinua niin

kevätkukkiaVoi kevät, kun sitä ei kuulema tulekaan. Kylmä, lumi ja talvi kyllästyttää niin ja auringonpaisteesta olisi niin paljon kivempi nauttia, jos se lämmittäisikin! Kyllähän lumipenkat on hitusen vajonneet, mutta toivottomalle tuntuu tämä kevään eteneminen.

Kidutin itseäni katselemalla valokuvia huhtikuilta 2012 ja 2011. Ihanat, suloiset sipulikukat maassa ja ruukuissa… Täytynee sisälle hankkia näitä piristämään kun ulkona tuntuu olevan ikuinen talvi. Joko teitä kyllästyttää??

 

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minä ainakin toivon, että olisi pakkasta niin kauan, että sitten kerrasta vaihtuu helteeksi ja lumet sulaa päivässä pois 😀 Näin pienen lapsen kanssa saisi minun puolestani jäädä se kura- ja loskakausi välistä pois kokonaan 🙂

 2. 2

  sanoo

  Olin jo kertaalleen sitä mieltä, että kevät on täällä. Mutta…. Nyt. Itku tulee aamuisin kun mittari näyttää miinus kahtasataa. Hyi!

 3. 3

  sanoo

  Kyllä kyllästyttää. Sais kovastikkin tulla jo lämpimämmät kelit! Täällä ei ole edes pajunkissoja, enkä ole älynnyt hakea niitä ennakkoon aukeamaan maljakkoon.

 4. 4

  sanoo

  No kyllä, kohta pääsiäinen ja huhtikuu eikä pakkanen näytä laskevan juuri ollenkaan. Niin riittää jo. Voi sitä tunnetta kun saa pistää kevätkoltut päälle ja juoda aamukahvit terassilla 🙂

 5. 5

  sanoo

  Juupa juu,kyllä kyllästyttää.Mulle riittäisi kaksi talvikuukautta mainiosti.Ah sitä tunnetta, kun saa lähteä ulos tennarit jalassa 🙂

 6. 6

  sanoo

  Kyllästyttää, ja paljon!
  Haaveilen lasitetun terassimme siivouksesta talven jäljiltä ja kevät kukkien sinne viemisestä.Vielä pitää hetken sinnitellä, eiväthän nuo pienet ihanat sipulikukat sitä kestäisi..

 7. 7

  sanoo

  No kyllä kyllästyttää!

  Kuvasin blogiin kuukausi sitten hangen läpi tunkevia lumikellon tai krookuksen varsia. Ovat ihan samassa jamassa edelleen, vaikka haaveilin ensimmäisten seinän vieressä kasvavien kukkivan jo tässä vaiheessa, niin kuin ovat monen kylmänkin talven jälkeen tehneet… Tule tule kevät jo!

 8. 8

  sanoo

  Vielä on hiihtoloma pitämättä. Eli sitten kun olen ehtinyt pyörähtää mökillä suksimassa niin sitten saa kevät tulla 🙂

 9. 9

  sanoo

  Mä oon aina rakastanut talvea ja varsinkin viimeiset kaksi talvea useiden lumettomien talvien jälkeen tuntuivat loppuvan kesken. Mutta nyt alkaa munkin lumi- ja talvikiintiö olla täynnä! Kevät saisi jo tulla!

 10. 10

  sanoo

  Kurakelejä ei kaivata täälläkään, mutta kevättä sitäkin enemmän.
  Aurinko on jo sulattanut lumiukon pieneksi kasaksi, mutta vielä tuota valkoista riittää ja kylmää.

 11. 11

  sanoo

  Vihdoin ehdin lukemaan ystävän vanhoja sisustuslehtiä ja mitä sieltä löytyikään 🙂

  Aurinkoista viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *