Keväinen Kööpenhamina

Kööpenhamina Keväällä
Meidän Kööpenhaminan reissu oli kerrassaan onnistunut ja ensi kertaa Kööpenhaminassa vierailevana ihastuin kaupunkiin täysin. Lupaisinkin tuossa, että kuvia reissusta on tiedossa ja aika reilusti näyttää tännekin päätyvän, vaikka koitin rankalla kädellä karsia. Ajankohta reissulle tuntui aika täydelliselle, Tanskassa kun kevät näytti olevan sellaiset pari-kolme viikkoa meitä edellä. Ihanaa kun pääsi ihastelemaan jo vihreyttä, kukkia ja lämpöäkin oli hiukan enemmän kuin kotona.

Matkaan lähdettiin tarkoituksena ihastella tanskalaista designia ja muotia, shoppailla pieniä tuliaisia kotiin, ihastella kaupunkia ja rentoutua hetki poissa kotoa. Hyvin onnistuttiinkin tässä kaikessa! 😉

Kööpenhamina Keväällä

Kööpenhamina Keväällä

Kööpenhamina KeväälläKööpenhamina Keväällä

Pääasiassa vietimme aikaa kaupungilla, mutta ehdimme kuljeksimaan myös puistoissa ja tivolissa. Tivolin kukkaistutuksia ja iltavalaistusta ei ole turhaan hehkutettu, tosi kiva fiilis pimenevässä ja lämpimässä kevätillassa!

koopenhamina8

Kööpenhamina Tivoli koopenhamina8 koopenhamina8 koopenhamina8

Lauantaina kävelimme Langelinien sataman ympäristössä ja ihastelimme ja kuvasimme täydessä kukassa olevia kirsikkapuita. Aivan mielettömän upeita ja niitä oli paljon.

Kööpenhamina Keväällä Kööpenhamina Keväällä Kööpenhamina Keväällä Kööpenhamina Keväällä Kööpenhamina Keväällä

Jalat oli aika kovilla kaikesta kävelystä, vaikka koitin useamman viikon ajan ajaa sisään conversejani. 😉 Hotelliksi valikoitui Wakeup Copenhagen ihan siitä syystä, että kuvien perusteella se vaikutti kovin tanskalaiselta ja kyllähän se kivannäköinen olikin.

Kööpenhamina Toukokuussa Kööåenhamina WakeUp

Kivointa kaupungissa oli rento ja hyväntuulinen tunnelma. Ei ole turhia juorut tanskalaisten ystävällisyydestä. Vielä olisi shoppailujuttua Kööpenhaminasta, joten tovin vielä joudutte reissuhöpinöitäni lukemaan. 😉

Kööpenhamina Keväällä

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Voi kuinka ihanan keväistä 🙂 Ehkäpä täälläkin pian lämpenisi ja kasvit oikein räjähtäisivät kukkimaan.

 2. 3

  sanoo

  Niin mun lempikaupunkini 🙂 En malta odottaa, että heinäkuussa taas pääsee sinne! Jo neljäntenä vuonna peräkkäin jatkan Köpis-perinnettä!

 3. 5

  sanoo

  Tulipas ikävä taas Köpikseen! Kuvistasi välittyy rento tanskalainen tunnelma, ”hygge”! 🙂 Hotelli näytti heti tutulta, yövyimme joku kerta samassa hotellissa. 🙂 Veikkaan, että nyt, kun olet Köpiksen korkannut, niin sinne on pian päästävä uudelleen? Ainakin itsellä kasvoi Köpiskuume! Odottelen jo malttamattomana myös shoppailupostaustasi!

 4. 6

  sanoo

  Ihana Kööpenhamina! Lisää vain kuvia!

  Olimme joulun alla Kööpenhaminassa ensimmäistä kertaa yhteentoista vuoteen ja ihmettelin, miksemme käy sielä useammin. Tosin samaa ihmettelin myös Tukholmassa viime viikolla…

 5. 7

  Ellu sanoo

  Käytiin omalla Köpiksen matkalla kirppareilla ja yhdessä niistä oli myyjä, jolla olisi ollut aivan ihania tavaroita myynnissä…ja jos olisi ollut paku, niin sillä olisin kiikuttanut tavarat kotiin 🙂
  Anyway, myyjä myi myös noita vanhoja katulamppuja, jollainen näkyy kuvassa kolme. Oli ruostuneita mutta oli myös aivan huippukunnossa olevia. Voih.
  Hintaa olisi ollut n.200€. Mutta sellainen lamppu olisi tarvinnut ison ja avaran huoneen ympärilleen :S
  Onneksi on yhteystiedot ylhäällä, jos lamppuhammasta joskus kolottaa 🙂

 6. 8

  sanoo

  Mä en kestä, kun mulla on ollut jo jonkin aikaa kauhea Köpis-kuume ja nämä sun kuvasi vain lisäsivät sitä!! 🙂 No, parin viikon päästä lähdetään Kreikkaan, joten Köpis-haaveet saa jäädä ainakin vähäksi aikaa.

 7. 10

  sanoo

  Tuttuja paikkoja viime kesältä. 🙂 Aivan upeat nuo kirsikkapuun kukat ja muutenkin ihania kuvia! 🙂 Kööpenhamina on kyllä idyllinen ja rento, kiva yhdistelmä.

 8. 11

  sanoo

  Niin kesäistä ja kaunista! 🙂 Näyttää ihanalta ja onnistuneelta matkalta kuvien perusteella! 🙂 Kylläpäs se matkakuume kasvaa! 😀

 9. 12

  sanoo

  Kivoja kuvia! Suurella mielenkiinnolla luen näitä, kun mekin olemme miettineet Kööpenhaminaa matkakohteena. Vaikuttaa hyvältä! 🙂 Ja voi, olisipa täälläkin kukkia myytävänä tuollalailla. Mm. nuo pionikimput näyttävät ihanilta! 🙂

  • 12.1

   sanoo

   Leikkokukkia olisi tehnyt mieli kantaa kotiinkin… Erityisesti ranunculukset nipuissa oli tosi ihania!! Täällä niitä on harmillisen vähän myynnissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *