Kevään valo

Heipä hei viikonloppuun, ystävät! Täällä ollaan oltu ihan fiiliksistä tästä kaikesta valosta, joka niin ihanaa kuin onkin, paljastaa kaikki talven aikana kertyneet liat, pölyt ja kuluneet nurkat. Ikkunat näyttää siltä, että olisi korkea aika tarttua ikkunapesuriin, mutta kyllähän se puuha vaatii sellaisen sopivan mielentilan ja lisäksi jonkin verran aikaakin! Niinpä jätin suosiolla sen homman odottamaan ja olen keskittynyt tänään tekemään ihan muita juttuja ja siivoilujen lomassa fiksasin olohuonetta hiukan keväisemmäksi.

Kevät sisustuksessaKodin yleisilme näyttää omaan silmään varsin kivalle nyt, vaikka kyllähän täällä kaikenlaisia pieniä fiksattavia juttuja on sekä keskeneräisiä sisustusprojekteja. Uusia ideoitakin syntyy, mutta ehkä on onni, että tällä hetkellä olen työjuttujen kanssa sen verran kiireinen, ettei sisustamiselle jää oikein aikaa. Ehdinpä ainakin tuumailla rauhassa ennen kuin säntään muuttamaan mitään. Silloin kotiäitivuosina sisustus muutti muotoaan paljon tiheämmin, mutta ehkä sekään ei ollut pelkästä ajankäytöstä kiinni vaan kyse oli enemmänkin oman tyylin hakemisesta. Tämä koti on antanut mahdollisuuden tehdä asioita omalla tyylillä ja olen kyllä joka päivä iloinen siitä jäljestä, mitä täällä ollaan saatu aikaan. Ehkä jollekkin tällainen pieni ja vanha talo ei edusta haaveiden kotia, mutta minä koen itseni onnekkaaksi kun saadaan täällä asua!

Kevät sisustuksessaEnsi viikon alkupuoli jutustellaan vielä täällä vanhassa osoitteessa, mutta perjantaista 8.4. alkaen blogi päivittyy ainoastaan osoitteessa esmeraldas.fi. Kannattaa klikata osoite jo talteen, sillä kun uusi osoite avautuu, lakkaa tämä nykyinen toimimasta. Uudessa osoitteessa on saatu vähitellen asiat pelaamaan ja siellä näyttää jo oikein hyvälle, mutta lopullisesti toimivuus taitaa paljastua vasta teidän lukijoiden myötä. En voi väittää, etteikö jännittäisi… mutta pelkästään hyvällä tavalla!

Kevät sisustuksessa//Ihanaa ja aurinkoista viikonlopun jatkoa!

Kommentit
  1. 1

    Anna sanoo

    Ihania kuvia! Tuo valo on kyllä niin ihanaa kun sitä riittää iltaan asti. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *