Kevään odotusta olohuoneessa

Keväisempää olohuoneessa

Ihana aurinkoinen päivä! Ihmeellistä, miten valo ja raikkaus saa sisustuksenkin tuntumaan keväisemmälle, vaikka helmililjaa lukuunottamatta täällä ei taida mitään järin keväistä olla. Talvitaulu lähti pois ja tilalle tuli vuosia vanha kukkataulu. Risupuskan paikalle odotan kovasti saavani pajunkissoja, siihen tuskin kovin kauaa menee enää. Kevättä on jo kovasti ilmassa!!

Aurinko lämmittää takaterassia niin kivasti, että taidanpa tehdä vähän lumitöitä ja kattaa päiväkahvit terassille. Tänään voisi olla paikallaan myös vähän tehdä listaa toivepostauksista, tosi kivasti kun on tullut toiveita aiheista, joista haluaisitte minun kirjoittavan. Pikkuhiljaa olisi aika niitä toteuttaakin, mm. kuvankäsittelyä, sisustuskirjoja, sisustussuunnittelijan työn alkutaivalta, lastenhuoneita, säilytyssysteemeitä jne…

Ihanaa helmikuun viimeistä sunnuntaita, nautitaan kaikki auringosta!!

Olohuone

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Meillä ihana aurinko aiheutti stressiä: meidän ikkunat on niin likaiset! 😉 Miten se paljastaakin kaikki sormenjäljet ja muut tahrat niin hyvin? 😀

  Ihanaa sunnuntaita sinne!

  • 1.1

   sanoo

   Joka keväinen stressin aiheuttaja! 😀 Paljastuu kyllä likaisten ikkunoiden lisäksi moni muukin lika, joka hämärämässä on ihan jäänyt huomaamatta.
   Pitää malttaa odottaa ikkunoiden pesun kanssa vielä tovi, kunnes päästään plussan puolelle!!

 2. 2

  sanoo

  Ihana aurinko, ei meillä vain näkynyt tänään… Tosi kauniilta näyttää teidän olkkari, itsekin tänään postailin olohuoneen kevätilmeestä. Joukkoon sujahti vähän turkoosia 🙂 Jospa se aurinkokin näkyisi… Mukavaa sunnuntai iltapäivää!

 3. 3

  sanoo

  Ihana auringonvalo! Meillä ei ole tänään näkynyt, mutta tämä lisääntynyt valonmäärä saa muuten energisemmäksi! Kauniin yhdistelmän olet saanut aikaiseksi tauluhyllylle, tuollaisen risupuskan voisin käydä minäkin pihalta hakemassa!

  • 3.1

   sanoo

   Ihanasti valo tuo energiaa mukanaan. Nytkin työpäivän päätteeksi olisi virtaa vaikka mihin. 😀
   Ja kiitos, tauluhylly on ihana kun voi helposti ja nopeasti muuttaa ilmettä. Taidan käydä pajunkissoja odotellessani nappaamassa kirsikkapuusta pari oksaa risujen kaveriksi, jos vaikka saisi kukkasia!!

 4. 4

  sanoo

  Minä oikein odotan milloin pääsen ikkunanpesu hommiin, sen verran likaiset nuo meidän akkunat on.. Aurinko armas, mutta niin ihana ja toi kovasti lämpöä kotiin tänään ja kissat nautti paistatellessaan päivää 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Niin minäkin odotan!! Erityisesti keittiön ikkuna pitäisi pikaisesti saada pestyä, ilta-aurinko kun siitä paistaa ja paljastaa ihan kaiken. 🙂 Ehkä täytyy vielä odotella, että ollaan plussan puolella. 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos Jassu! Matot on reilun vuoden takaa kodin1:n alesta, Inaria villamatot. Voipi olla, että niitä ei enää ole valikoimissa… kesällä viimeksi bongasin pari jäljellä olevaa.

   • 5.1.1

    JASSU sanoo

    Hei! Kiitos vastauksestasi. Täytyypi mennä tutkailemaan jospa täällä Tampereella sattuisi kodin1:ssa vielä mattoja löytymään. Oikein mukavaa kevään odotusta Sinulle.

 5. 6

  sanoo

  Ihanan keväistä <3 Oih, miksei meillä ole aurinko paistanut piiitkään aikaan. Terassikahveet kuulostaa herkulliselle 🙂

  Mukavaa viikonaloitusta 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *