Kommentit
 1. 1

  Sally sanoo

  >Aivan ihana kuvakollaasi! Pitääkin kerätä viikonlopuksi pajunkissoja maljakkoon ;)Aurinkoa päivääsi!

 2. 3

  Minttunen sanoo

  >Ihania kuvia!Ei ole keväästä tietoakaan täällä meillä päin,aivan järkyttävät määrät lunta:)

 3. 4

  Ruusa sanoo

  >Tämän kevään tuleminen on todellakin merkillistä; ensin sataa ja lunta tulee, sitten seuraavassa hetkessä paistaa aurinko! Perin kummallista…Mutta sama se, tulis vaan joutuisammin! ;DKivaa viikkoa!

 4. 5

  Ruusa sanoo

  >Tämän kevään tuleminen on todellakin merkillistä; ensin sataa ja lunta tulee, sitten seuraavassa hetkessä paistaa aurinko! Perin kummallista…Mutta sama se, tulis vaan joutuisammin! ;DKivaa viikkoa!

 5. 6

  Nonna sanoo

  >Ihanan keväinen kuvasarja! Minäkin bongasin eilen ekat sipulikukkien alut, olin ihan ihmeissäni. Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa!Mukavaa loppuviikkoa!

 6. 7

  Marielisa sanoo

  >Ihanat, ihanat kuvat! <3Täällä lunta on vielä (liian) paljon…mutta kevättä on jo rinnassa paljon enemmän :)Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

 7. 8

  saaraps sanoo

  >Aivan uskomaton että voi näkyä nuita merkkejä keväästä..Tuota lunta on niin paljon että ei kait se ikinä lopu :/. No aurinko paistelee välillä täälläkin ja on tosi hienoja ilmoja. Hienoja kuvia. Tosi suloinen on tuo neitien huone, ihana! Aurinkoista viikonloppua teille kaikille <3!

 8. 10

  Hanna sanoo

  >Meidän lapset olivat keränneet koulumatkalla pajunkissoja. Oli ihana yllätys kun tulin töistä ja ne olivat maljakossa keittiönpöydällä <3

 9. 12

  Mirjami sanoo

  >Upeeta! Suomessa asuessani kevät oli kyllä tosi kivaa aikaa. Tuntui, että kroppakin sai ihan uuden vaihteen päälle, kun kevätaurinko alkoi hiljalleen sulattamaan lumikinoksia. Aurinko toi niin paljon ideoita ja energiaa. Nautiskele:)

 10. 13

  Petriina sanoo

  >Kaunis kuvakollaasi ! Ihanat värit, tykkään.Mukavaa viikonloppua sinne 🙂

 11. 14

  Merja K sanoo

  >Mahtavaa, kevät on ihan just! Tosin nyt kun sataa taas vaihteeksi lunta, ei sitä ihan heti uskoisi :)Iloista viikonloppua!

 12. 15

  Esmeralda sanoo

  >Sally, Kiitos! Pajunkissat maljakossa tuovat ihanaa kevätmieltä. Sokrutin, täälläkin. Sataa-paistaa-sataa-paistaa… outoa!Minttunen, On sitä lunta täälläkin, paljon. mutta kukkaset nousevat kuitenkin sulista paikoista. 🙂 Kiitos!Ruusa, On siinä vähän ihmettelemistä. Ei vaan malttaisi odottaa, että kaikki sulaa pois. Nonna, Kiitos! Yllättävää, miten varhain sipulikukat tuolta kylmästä maasta nouseekin.Marielisa, Kiitos! Kiva, että tykkäät! <3 Mulla on jo ihan kevät, vaikka lunta on kuinka… :)saaraps, Mukava kuulla susta!! <3Nyt vaan kärsivällisyyttä, jotta jaksetaan odottaa lumien sulamista ja vihreää luontoa. Kiva, että tykkäät tyttöjen huoneesta! Kiitos! <3Lovviisa, Niin mutta ensi viikolla huhtikuuta!! :)Hanna, Oi miten ihana yllätys!! <3pioni, Eikös vain! :DMirjami, Minäkin tykkään keväästä kovasti, kun kaikki herää uudelleen eloon, ehkä minäkin. Vielä hetken kun malttaa, pääsee puutarhahommiin!! Petriina, Kiitos, kiva kuulla. 🙂 Käynpä heti tutustumassa blogiisi, kun ei olla ennen "tavattukaan". :DMerja K, Kiitos viestistäsi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *