>Kesäpiha

>

Tänään siitä ei ole epäilystäkään, on kesä!
Yrttilaatikossa istuttamani taimet on lähtenyt hyvään kasvuun. Olen jo parina kesänä laittanut ainoastaan ruokakaupan yrttejä, kun juurtuvat niin hyvin ja niistä saa heti satoa.

Tulppaanit alkavat olla parhaassa kukassa. Suloinen on tämä viimeisenä auennut hennon vaaleanpunainen tulppaani. 

Luumupuu kukkii kirsikankukkien seuralaisena. 
Kaunista ja aurinkoista viikonloppua!
Kommentit
 1. 1

  jori sanoo

  >Humps vaan ja kesä on jo ovella. Hurmaava runsaus vallitsee jo puutarhassasi ja salaattisi ovat suorastaan makoisan oloisia.

 2. 4

  Miia sanoo

  >Minä se vaan täällä ihmettelen, miten paljon aikaisemmin kesä siellä alkaakaan. Meidän pihalla on vielä alkukevät tuohon verrattuna. Ihana piha, ihanat kukat.

 3. 5

  Syysunelma sanoo

  >Kyllä näyttää ihanan kesäiseltä:) Siis laitatko ne ruukkusalaatit yms. maahan vai mitä tarkoitat tuolla ruokakaupan yrteillä?

 4. 6

  AnnaO sanoo

  >Kauniita kukkia, tulppaanit ovat niin kauniita, minunkin on istutettava niitä syksyllä jotta saamme ensi kesänä nauttia niistä 🙂

 5. 7

  Magpie sanoo

  >Onpa ihanan kesäistä. Meillä vasta yksi kukka alkaa kukkia, muut ovat vielä aivan alkutekijöissään.

 6. 8

  Helinä sanoo

  >Tänään juurikin päivittelin meidän pihan "kukkaloistoa," aika kaukana vielä tämän pihan loistosta.. 🙂 Onko tuossa yhdessä kuvassa pioni kyseessä? Kun meillä kasvaa samannäköistä mutten tiedä varmaksi mitä se on.

 7. 9

  Lovviisa sanoo

  >On nättiä…minäkin käytän ihan kaupasta ostettuja yrttilöisiä ja hyvin kasvavat. Nytkin viimevuotinen ruohosipuli terhakkaana nousee maasta 🙂

 8. 10

  selma sanoo

  >Nice! Eli siis tosiaan kaupan hevi-osastolta salaatit ja yrtit ja kasvavat hyvin. Täytyykin laittaa heti ja ostaa nyt sitten kaupasta halvemmalla!

 9. 12

  katariina sanoo

  >Kadehdittavaa, että siellä on jo kesä noin pitkällä! Mutta kait se tännekin tulee, joku kukka jo puutarhassa sinnikkäästi kukkii!

 10. 14

  Esmeralda sanoo

  >jori, Kiitos! Onhan täällä varhaiseen ajankohtaan nähden jo varsin runsasta. :)Kiitos Sirja!Soile, Kiitos! Kyllähän se teilläkin pian. :)Miia, Kyllähän täällä aika pitkällä ollaan. Taitaa kolmisen viikkoa aiemmin täällä kesä tulla, mitä esim. Oulun seudulla. 🙂 Ja kiitos!Syysunelma, Kiitos. Laitan yrttilaatikkooni kaupan yrttejä, kuten persiljat, basilikat sun muut sellaisenaan tai alas leikattuna ja salaattien juurakot sitten kun ollaan nautiskeltu lehdet. Lähtevät nopeasti kasvuun ja muutaman monivuotisenkin olen näistä saanut. :)Annao, Tulppaanit on kyllä niin herkkuja, että kannattaa laittaa paljon, minäkin aion syksyllä laittaa taas lisää. :)Magpie, Kiitos!Helinä, On juu pionia nuo korkeat puskat. Minulla on siinä kaksi vanhaa yksilöä ja pari nuorta minun istuttamaani. :)Lovviisa, Eikö vain kasvakin hyvin!selma, Juu! Ne on paljon halvempia kuin puutarhakauppojen yrtit ja kasvaa mun mielestä paremmin. :)Anis, Kiitos!katariina, Kyllä se sinnekin kesä vielä tulee, eikä edes mene kauaa!Kastanja, Kiitos! 🙂

 11. 15

  Lisa sanoo

  >Kesä on tosiaan jo tullu! Ei meinaa oikein tajuta, niin pitkältä viime talvi tuntui.

 12. 16

  Täti-ihminen sanoo

  >Täällä kaks täti-ihmistä katselee sun ihania kukkia 🙂 siis vanhin ja nuorin tätisi. Terveisiä sinne etelän lämpöön!

 13. 17

  Anonymous sanoo

  >Kiitos kun jaksat sulostuttaa ihanilla puutarhakuvilla meitä pohjoisen asukkaitakin, joilla oma piha vasta heräilee kesään :)-hanna

 14. 19

  Marie Elisabeth's rum sanoo

  >Kaunista kukkaloistoa! Kesä…niin ihanaa se on jo täällä :)Kaikkea hyvää tulevaan viikkoosi.

 15. 20

  Esmeralda sanoo

  >Lisa, Kyllähän se talvi pitkältä tuntui, joten nyt nautitaan!Tädeille, Kiitos käynnistä! :)hanna, Kiva että tykkäät puutarhajutuista, niitä taitaa kesän aikana riittää.maarit, Kyllähän pihakuvia ja tarinoita jatkossakin tulee. Mukava kuulla, että tykkäät niitä lueskella. :)Marie, Kiitos paljon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *