Kesäpaloja

pionit1

Ihan mahtavaa saada välillä tällainen kesäisempi päivä viileiden sadepäivien väliin! Varsinkin nyt, kun rakkaat pionini alkavat olla kivassa kukassa. Muuten piha ei niin kovin kivassa kunnossa ole, sillä jatkuvat sateet ei kovin hyvää tee kasveille. Tai varmasti sateet tekisi hyvää, jos lisänä olisi lämpöä ja paljon aurinkoa! Tämä suurempi kokonaan valkoinen pioni on ehdottomasti minun suosikkini. Toinen pioneista on ehkä hiukan vähemmän kerrottu, kukat ovat vähän pienempiä ja siinä on värikkäämpi keskiosa. Tietäisiköhän joku näille pioneille kuvien perusteella nimiä!?

pionit2pioni3 ruusu1 laventeli

Löysin Indiskasta liian myöhään muoviset kivasti kuvioidut keittiötekstiilit. Kaitaliinat olivat jo loppu, eikä tablettejakaan mustavalkoisena ollut enää meille kaikille. Niinpä ostin ainoastaan yhden terassin pöytää somistamaan. Olisi ollut niin mainio kaitaliinanakin! Käytännöllinen toki sisällekin, mutta aivan erityisesti ulos säiden armoille.

keltainen ruusu

Vaikka pääasiassa olen istuttanut meidän pihalle vain valkoisia, vaaleanpunaisia ja violetteja kukkia, on poikkeuksiakin joukossa. Tämän hempeän vaaleankeltaisen ruusun olen tuonut vanhempieni pihalta Pohjois-Pohjanmaalta meille ja tänä kesänä se on tehnyt ensimmäiset kukkansa. Kivasti tulee lapsuuden aurinkoiset kesät tästä mieleen!

yrttilaatikko

Yrittilaatikko terassilla alkaa täyttyä pikkuhiljaa. Yrtit vievät tilaa ja kylvämäni siemenet eivät oikein ole lähteneet kasvuun. Salaatit on lähtenyt hienoon kasvuun ruokakaupan salaattien juurakoista. Kiva, kun on napsittavaa omasta takaa.

//Ihanaa aurinkoillan jatkoa!! Minä taidan lähteä nauttimaan viimeisistä pihalle yltävistä auringonsäteistä dekkaripokkarin kanssa riippukeinuun.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Itse ihastelin noita samaisia tabletteja Indiskan nettikaupassa (missä niitä vielä on, tosin en tiedä kuinka kauan) 😀 Ihania kuvia taas, jälleen kerran! 🙂

  -Eppu

  • 1.1

   sanoo

   Jaahas, myöhästyin näköjään sieltäkin, sillä mustat oli loppu! En muuten ollut tajunnut koko Indiskan verkkokaupan olemassa oloa, ennen kuin vihjasit siitä! 😀
   Kiva, että tykkäät kuvista! Kiitos!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *