Kesänäkymät

Samalla tavalla kuin olohuoneen ikkunoista näkyy kauniisti kukkivat omenapuut, on ruokailutilasta näkymä siniviolettina hohtaviin syreeneihin. Jotenkin nuo kukkivat syreenit saavat oloni aina kovin runolliseksi. Ehkä se on se makea ja voimakas tuoksu, joka huumaa mielen ja sielun! Meidän pihassa kukkii vain sinisiä syreenejä, mutta onnekseni toisella puolella pihaa kasvaa nuoria versoja, joiden epäilen olevan valkoisia, tai ainakin niiden lehdet ovat hiukan eri sävyisiä! Jotenkin nuo parhaillaan kukassa olevat kukat tuntuvat aina olevan ne kaikkein kauneimmat kesän kukista. Ensin ne oli omenapuun kukat, nyt syreenit ja kohta tiedän hehkuttavani juhannusruusuja ja pioneja aivan yhtä suurella rakkaudella. On se vaan onni olla sellainen kukkaistyttö, että omalla pihalla kukkivat kasvit saa mielen onnelliseksi ja sydämen sykkimään iloisesti! Elämän pieniä, suuria iloja!

SyreeniSyreeniYksi sisustusprojekti on jäänyt kokonaan vaiheeseen tässä tilassa, sillä minulla oli vakaa aikomus kevään aikana etsiä kaksi puista tuolia ruokailutilan ympärille ja maalata ne tuolla vaaleanharmaalla sävyllä, jolla rottinkituolit ja kaksi vanhaa puista tuolia maalattiin jo viime syksynä. Niin vaan on projekti unohtunut kokonaan muiden hommien tieltä. Perinteiset pinnatuolit tuntuu ajatuksena parhaalta tähän tilaan. Yksihän meiltä jo löytyisi… Piti ihan käydä kiertämässä taloa ja etsimässä, mihin sen tuolin olen laittanut, mutta eteisessähän se oli. Sulautui vaan paikalleen niin hienosti, että unohdin koko tuolin olemassaolon! Ehkä eteiseen riittäisi jokin jakkara ja pinnatuoli voisi muuttaa jo keittiöön odottelemaan, mistä löydetään sille kaveri.

SyreeniSellaiset kukkaterveiset tähän lauantaihin! Iloista ja tunnelmallista lauantai-iltaa ystävät!

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Olet onnekas kun voit poimia omalta pihalta kukkia maljakkoon. Mä joudun aina hiihtelemän kukkavarkaisiin kaupungin puskiin tai tyytymään peltojen ja metsien antimiin. Tosin onpa sielläkin paljon kaunista maljakkon tuotavaa. Ensi viikolla taidan jo katsella lupiineja sillä silmällä, tiedän että niitä tulee tähän kotitalon nurkille… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *