Kesämielellä

Postilla oli tänään ihania tuomisia. Voitin Parolan Asema -blogin arvonnassa blogin pitäjän Katja Rinkisen tekemän upean kirjan Vintagen viemää. Vielä en ole ehtinyt kuin vähän pintaraapaisuna selailla, mutta todella hyvälle vaikuttaa! Kirja on täynnä ihania vinkkejä näpertelijälle ja sisustajalle, pullollaan kauniita kuvia.
Haaveilin heti kirjan ilmestyttyä sen hankkimisesta, mutta nyt sainkin sen näin yllättäen. Todella mieluinen arpavoitto!
Kelit on niin suotuisat, etten ole juuri sisällä malttanut olla, tietokoneesta puhumattakaan. Ulkona on niin ihanaa, kukkaset kukkivat niin pihassa kuin luonnossakin. Lapset kantavat kukkia äidille kaikki maljakot täyteen. Kasvimaalla seurataan kasvun ihmettä joka päivä lasten kanssa, kyllähän sieltä nousee herneet, sipulit, porkkanat sun muut.
Viikonloppuna meilläkin koululainen pääsi kesälaitumille, hyvän todistuksen kera. Ekaluokkalaiset saivat koululta orvokitkin. Suloista!

 

Kauniita ja helteisiä päiviä toivottelen!
Kommentit
 1. 1

  J sanoo

  >Onnittelut arpavoitosta!Voi miten suloset lapset 🙂 Upeen näkönen tuo liuskekivi tuossa yhessä kuvassa, samanlaisesta havittelen patiota meidän pihalle. Huomiseksi onkin luvattu vielä lämpimämpää ilmaa 🙂

 2. 3

  Päivi sanoo

  >Voi että, toi kirja pitäis itsekin hankkia hyllyyn. Näyttää ihanalta!Ja suloiset pikkuiset kesälaitumillaan. :)-Päivi-

 3. 4

  Heidi - Suklaamarenki sanoo

  >Voihan vintage! Oikein paljon onnea:) Onneksi posti kiikuttaa kohta oman kappaleen laatikkoon. Ihania hellepäiviä sinulle!

 4. 6

  Lovviisa sanoo

  >Kyllä kesä nyt pihalle houkuttaa…Täälläkin tännään +30 varjossa 🙂

 5. 7

  Ansku sanoo

  >Suloiset lapset sinulla! Upeasti hoidat perhettäsi, kotiasi ja pihaasi! Hyvää kesää teille kaikille!

 6. 8

  Merja K sanoo

  >Onnittelut kivasta voitosta 🙂 Minäkin tuota kirjaa hinkuan, täytynee ostaa seuraavalla kirjakauppareissulla.Suloisia kuvia lapsistasi 🙂 Kivaa helleviikon jatkoa!

 7. 9

  hanna sanoo

  >ihania kuvia, niin kesätunnelmaa. kaunista teillä siellä-sisällä ja ulkona. 🙂

 8. 10

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos viesteistä ja onnitteluista. Olin minä kyllä aika onnekas kirjan voittaessani! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *