Kesämatto

IMG_8959

Etsin jo viime keväänä ja kesänä olohuoneeseen jotain raikkaampaa ja kesäisempää mattoa, harmaasävyisten villamattojemme tilalle kesäkaudeksi. Harmaat villamatot on yhä mielestäni ihanat, mutta villa ja mattojen kuvionti tekevät matoista kovin talviset. Meinasin jo viime kesänä ostaa olkkariin kokovalkoisen puuvillamaton, mutta sitten tulin järkiini… meidän taloudessa valkoinen puuvilla ei taatusti olisi tullut toimimaan! Mustavalkoisia mattoja nykyään on vaikka kuinka, mutta jotenkin pelkkä mustavalkoisuus matossa ei minusta tuntunut meidän olohuoneen jutulta vaan kaipasin matolta hiukan pehmeyttäkin. Viime viikolla bongasin Hobbarin mattoalesta tällaisen musta-valko-harmaaraidallisen puuvillamaton ja päätin kokeilla mattoa meille. Hiukan kokoasiaa pohdiskelin ennen maton tuloa, sillä kaksi villamattoa peittää lattiaa paljon tätä mattoa reilummin, mutta kyllähän tämäkin koko käy, itseasiassa ehkä hiukan paremminkin sillä olohuone jää hiukan ilmavammaksi.

Puuvillamatto Harmaa

Kubus

Värit matossa on ihan nappiin olohuoneen kanssa! Jonkun mielestä varmaan liiankin nappiin, mutta minä tykkään kyllä tällaisesta harmoniasta värien ja sävyjen kanssa. Raitojen sävyt löytyvät kaikki olohuoneesta, sohvan ja verhojen harmaat, musta ja valkoinen. Puuvilla tuntuna ja materiaalina on niin paljon villaa raikkaampi, että kyllä vain tuntuu kesäiselle. Syksyllä varmaankin palataan taas villan pehmeyteen ja lämpöön. Talvimatoista löytyy kuvia olohuone -kategorian alta. Mitäs tykkäät meidän kesämattotyylistä??

Raitamatto

Kiitos mielipiteistänne eiliseen hitti vai huti -postaukseen! Kyllä minäkin pöytää hittinä pidän, vielä on aikalailla auki pöydän paikka kuitenkin. Ehkä uusi matto inspiroi miettimään asiaa. Viikonloppuna asialle voisi olla aikaakin!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Hantsu sanoo

  Aivan super ihana matto! Onneksi meidän Vallilan Nattaset matot vielä miellyttää, sillä muutoin alkaisi tuollaisten mattojen etsimiseen 😀

 2. 2

  sanoo

  Kaunis on. Minun on alkanut tehdä mieli meidän olohuoneeseen jotain kivaa räsymattoa, nyt siellä on valkoinen karvalankamatto. Pitäisi vaihtaa viime keväänä ostettu paperinarumatto siihen pikapuolin.

 3. 3

  Anne-Mari sanoo

  Eksyin jostain ja en jaksa selata postauksia ja kommenttiboxia vaan kysynpä, että mikä teidän sohva on?

 4. 4

  Riitta sanoo

  Hitsi minäkin olen etsinyt kesäisempää mattoa ja juurikin näissä väreissä.. Kävin Hobby Hallin valikoiman läpi mutta tämä ei sieltä iskenyt silmään vaan nyt kun näkee näissä kuvissa niin tuohan on mielettömän hieno.. Eikä onneksi paha normihintakaan.. Mikähän siinä on että näin kevään tullen iskee mieletön sisustusvimma.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *