Kesämakkari

Kesä kun tuli, piti tehdä makuuhuoneeseenkin pieni kesäraikastus. Kaikki ylimääräinen pois, koristetyynyt lensi vaatehuoneeseen ja tilpehöörit piiloon. Risumaljakon jätin kuitenkin, mutta ajattelin vaihtaa risujen tilalle kesäkukkia. Miten sitä aina kesän tullen kaipaakin tilaa ympärilleen ja raikkautta!? Tuo untuvatäkki sopii hyvin meidän rentoon petausfilosofiaan, mahdollisimman ruttuinen päiväpeitto heitetään sängylle ja se on siinä. Ruttuinen siksi, jotta untuvatäkki pysyy muhkeana. Tuo hamppumattokin on kivan kesäinen. Kesä mennään näillä!!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kyllä se tosiaan on kesä, joka saa kaipaamaan raikkautta. Meillä on ihan sama raikastus-projekti menossa, tosin pääosin olkkarissa. Mutta mä olen kans miettinyt tuollasta täkki-ideaa päiväpeitoksi, kun me ollaan vuoden aikana pedattu sänky varmaan max 10 kertaa 😀 Täytyis just olla joku tosi helppo ratkasu, koska kiva olis kuitenkin olla sänky pedattuna. Tää sun toteutus näyttää niin hyvältä, että rohkasee kyllä itseäkin tarttumaan tuumasta toimeen!

  • 1.1

   sanoo

   Tuo on kyllä hyvä tällaiselle laiskalle petaajalle! Hermo menisi jos täytyisi peitettä jotenkin asetella, tai varmastikin jäisi petaamatta. 🙂 Suosittelen!!

 2. 2

  sanoo

  Moikka! Mistä olet hankkinut tuon ihanan valkoisen siron sivupöydän, joka näkyi edellisessä postauksessa? Kaunis on, kuin myös makkari:-)

  • 2.1

   sanoo

   Moikka! Sivupöytä on jo muutaman vuoden takaa, ellokselta tilattu. En ole samanlaisia nähnyt muuallakaan, joten en osaa auttaa, mistä tuollaisen voisi hankkia.

  • 3.1

   sanoo

   Minäkin yhä kahden vuoden jälkeen tykkään tapetista. 🙂 Hamppumatosta tulee kiva kesäinen beach house -fiilis!

  • 4.1

   sanoo

   Jos tarkoitat kattovalaisinta, sen varjostimen löysin kirppikseltä. 🙂 Mutta taitaa olla Ikean valkoinen tekstiilivarjostin. Liitin siihen valkoisen lamppujohdon, jonka laitoin rennosti solmulle! 😉

 3. 5

  Meän Satu sanoo

  Tekis kyllä mieli sukeltaa tuonne sänkyyn, tuon muhkean untuvatäkin päälle 😀 Ihanan raikas, valosa ja kesänen tunnelma makkarissa <3

 4. 9

  Annukka sanoo

  Teilla on todellakaunis makuuhuone! Sattuisitko muistamaan tapetin valmistajaa/nimeä?

 5. 11

  sanoo

  Tuo untuvatäkki on aivan ihana ja kaunis! 🙂 Sopisi mainiosti myös meikäläisen laiskaan petaustyyliin. Ja on niin houkuttavan näköinenkin, että oikein tekisi mieli hypätä päikkäreille. 😀 Olen yrittänyt etsiä sopivaa päiväpeitettä jo vaikka kuinka pitkään, mutta mitään ei tunnu löytyvän. Ehkäpä untuvapeitteestä olisi ratkaisu tännekin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *